Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniečių kavinės

O man Vilniuje skaniausia "Stebuklingas paukštis" Pylimo g. 60 smile.gif Jūros gėrybių sruba(labai aštri) thumbup.gif thumbup.gif Taip pat kiaulienos šonkauliukai su saldžiarūgščiu padažu mmmm thumbup.gif niekur dar tokių skanių šonkauliukų neesu valgius... Ir šiaip viskas ką ten valgiau labai labai patiko tiek man, tiek MB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 09 26, 17:13)
O man Vilniuje skaniausia "Stebuklingas paukštis" Pylimo g. 60  smile.gif Jūros gėrybių sruba(labai aštri)  thumbup.gif  thumbup.gif  Taip pat kiaulienos šonkauliukai su saldžiarūgščiu padažu mmmm thumbup.gif  niekur dar tokių skanių šonkauliukų neesu valgius... Ir šiaip viskas ką ten valgiau labai labai patiko tiek man, tiek MB  smile.gif

PRITARIU VISU 100% thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Atgaivinu temele smile.gif Visai neblogas restoranas Cheng long, prie Snoro banko, Algirdo g. 8/Vivulskio g. 6. Dienos pietus visa diena, kaina 10 lt (karstas, salotos, ryziai), o jei sriubos noris tai 12 lt smile.gif pastaruoju metu lankausi tik ten. Dar labai megstu baltu grybu sriubyte su vistiena, tik, kad ne visur ji skani g.gif tad, kiek teko ragauti, geriausias sriubytes skonio ir kainos balansas Muskate, Konstitucijos pr. smile.gif skani ir Shanchajuj, ale ten jau brungiau. Kolkas tiek pastebejimu smile.gif
Atsakyti