Dabar jau naujus sortukus reklamuoja per Top shop, siluet 40, kartu ir gelis. Gal kuri turite ir naudojate?

o kaip reikia priziureti  solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti  juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus
 juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus  o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?
 o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?

juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus
 juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus  o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?

QUOTE(editute @ 2007 08 13, 13:00)
o kaip reikia priziureti  solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti  juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus
 juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus
 o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?manau kad jokiu tableciu nereikia, jos papildomo efekto nesukurs

solideja sortukai man nenusibumbulavo, dabar paziurejau gal keli ir yra nu bet nedaug  bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato,  nu gal cia tik man jis trugdo nezinau
 bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato,  nu gal cia tik man jis trugdo nezinau  o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie
 o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie   vien su jais ir vaikstau nu man  nekarsta
 vien su jais ir vaikstau nu man  nekarsta  o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano
 o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano  

bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato,  nu gal cia tik man jis trugdo nezinau
 bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato,  nu gal cia tik man jis trugdo nezinau  o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie
 o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie   vien su jais ir vaikstau nu man  nekarsta
 vien su jais ir vaikstau nu man  nekarsta  o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano
 o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano  

QUOTE(edska @ 2007 08 30, 10:44)
parasykit ar tikrai padejo jum tie sortukai nuo celiulito 
 man nepadėjo
  man nepadėjo
                Nu tau gal ir nepadejo   bet man asmeniskai tai stebuklas
  bet man asmeniskai tai stebuklas   saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai
  saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai    mama pamate tai sake viskas ir ji pirks
  mama pamate tai sake viskas ir ji pirks   o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu
  o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu   na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis
  na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis   o kai maudaus pasisveitineju  kavos tirsciai . Ir viskas
 o kai maudaus pasisveitineju  kavos tirsciai . Ir viskas   Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais
  Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais   ir savo kojytemis ir uzpakaliuku
  ir savo kojytemis ir uzpakaliuku   

bet man asmeniskai tai stebuklas
  bet man asmeniskai tai stebuklas   saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai
  saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai    mama pamate tai sake viskas ir ji pirks
  mama pamate tai sake viskas ir ji pirks   o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu
  o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu   na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis
  na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis   o kai maudaus pasisveitineju  kavos tirsciai . Ir viskas
 o kai maudaus pasisveitineju  kavos tirsciai . Ir viskas   Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais
  Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais   ir savo kojytemis ir uzpakaliuku
  ir savo kojytemis ir uzpakaliuku   

Man ne padejo. Vienu zodziu--š....  

Seip mano nuomone sie sortukai yra ne tiek lieknejimoj o celeliutuj naikinti   

Jos yra zemiau keliu Corsaro vadinas man rodos   

O del kremuko tai tepuosi Faberlic termokoncentratu lb fainulis 

O del kremuko tai tepuosi Faberlic termokoncentratu lb fainulis

QUOTE(Pėdutėss @ 2007 09 02, 14:28)
sureguliavus mityba ir celiulitas sumazeja

nusipirkau as tuos sortukus tikras s.... .Nieko jie nepadeda.