užsisakiau ta vibra tone dirža tik va klausimas ar jis man kiek nors pades. Gal kas naudojot?
 užsisakiau ta vibra tone dirža tik va klausimas ar jis man kiek nors pades. Gal kas naudojot?   

, tai bent jau vasarą nešiojau, kaip timpas prie sijono, vis negaila išmestų pinigėlų
 , tai bent jau vasarą nešiojau, kaip timpas prie sijono, vis negaila išmestų pinigėlų 

ji naudoti reikia daug kantrybės ,čia taspats kaip save kiekviena diena priverst daryt atsilenkimus
 ji naudoti reikia daug kantrybės ,čia taspats kaip save kiekviena diena priverst daryt atsilenkimus  

. Turejau dar seniai, kaip tik prasidėjo "ABGymnic" ar kaip ten vadinosi. Tai klijavau as ji ir ant pilvo ir ant uzpakalio. Ir jokių matomų rezultatų, po poros mėnesių numeciau.
  . Turejau dar seniai, kaip tik prasidėjo "ABGymnic" ar kaip ten vadinosi. Tai klijavau as ji ir ant pilvo ir ant uzpakalio. Ir jokių matomų rezultatų, po poros mėnesių numeciau. Gal kada vel noras uzeis.
  Gal kada vel noras uzeis.

paskui save keiki kad geriau butum ką nors naudingo nusipirkus
 paskui save keiki kad geriau butum ką nors naudingo nusipirkus  bet jei naudoji reguliariai tai ir rezultatai matosi. Diržą užsidejus po kokiu 5 min pradedi jaust kaip kaista tos vietos kur jis drebina. O kas dar del jo naudojimo tai net mano vyras didžiausias skeptikas sake kad jaučias kai panaudoji
 bet jei naudoji reguliariai tai ir rezultatai matosi. Diržą užsidejus po kokiu 5 min pradedi jaust kaip kaista tos vietos kur jis drebina. O kas dar del jo naudojimo tai net mano vyras didžiausias skeptikas sake kad jaučias kai panaudoji  

Nei suplonėjau, nei celiulitas dingo, nei raumenų atsirado. Jau tikrai patogiau daryti atsilenkimus. Čia mano asmeninė nuomonė. O kokius rezultatus pajautėte jūs?
  Nei suplonėjau, nei celiulitas dingo, nei raumenų atsirado. Jau tikrai patogiau daryti atsilenkimus. Čia mano asmeninė nuomonė. O kokius rezultatus pajautėte jūs? Tikrai keliais cm suplonėjau ir oda stangresnė pasidarė.
 Tikrai keliais cm suplonėjau ir oda stangresnė pasidarė.   

aišku tai ne tik diržo nuopelnas,pradejau mažinti maisto porcijas o ir pasportuoju truputi, nors sako kad pilates užsiėmimai tik laikysenai patobulint, o joga kunui atpalaiduot. Bet kažkas padedair tai labiausiai džiugina
 aišku tai ne tik diržo nuopelnas,pradejau mažinti maisto porcijas o ir pasportuoju truputi, nors sako kad pilates užsiėmimai tik laikysenai patobulint, o joga kunui atpalaiduot. Bet kažkas padedair tai labiausiai džiugina  

Visus drabužius reikėjo keisti dydžiu mažesniais.
  Visus drabužius reikėjo keisti dydžiu mažesniais. Nebet jis tave įkvėpė, mažinti porcijas.
 Nebet jis tave įkvėpė, mažinti porcijas.