Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

g.gif nu jeigu taip jauciasi piniginiu santykiu problemos.. tai gal paprasciau darykite. SUsitarkite rinkti visus cekius ir dekite juos i kokia dezute su zyma, kuris is jusu ta ceki apmokejote. Gale savaites, dvieju savaiciu ar menesio suveskite balansa kas ir kiek isleidote uz maista ir suskaiciuokite kas kam skolingas liko.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 30 rugsėjo 2008 - 13:50
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 14:37)
O kam auklėti?  g.gif

Nepaprasčiau būtų gyventi atskirose vietose ir susitikti tik tam tikro veiksmo atlikimui? Ir šaldytuvo atskiro pirkti nereikėtų ir ginčų išvengtumėt...na pagalvokit..

Salve 123, as noreciau taves paklausti stai tokio dalyko:
pinigai yra bendri, taciau moters asmenines islaidos (manikiuras, kosmetologas ir t.t.) irgi imami is bendru, ar kaip? blush2.gif
Stai as kai vyrui ivardinau kiek man reikia kas men. grozio proceduroms, tuomet jis man liepe ieskoti antro darbo! doh.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 30, 15:10)
Stai as kai vyrui ivardinau kiek man reikia kas men. grozio proceduroms, tuomet jis man liepe ieskoti antro darbo! doh.gif

Logiška. Jei jis išvardintų ko jam reikia ir ko jis norėtų, tai jūs jam gal nusišaut pasiūlytumėt..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 15:24)
Logiška. Jei jis išvardintų ko jam reikia ir ko jis norėtų, tai jūs jam gal nusišaut pasiūlytumėt..

O as ka nedirbu? Deja jo kiseneje tikrai nesedziu. Neuzsimanau kazko nerealaus! Esu moteris, tai tureciau prisiziureti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 30, 15:10)
Salve 123, as noreciau taves paklausti stai tokio dalyko:
pinigai yra bendri, taciau moters asmenines islaidos (manikiuras, kosmetologas ir t.t.) irgi imami is bendru, ar kaip?  blush2.gif

Jei be bendrų pinigų turite ir asmeninių, tuomet pagal situaciją, jei abu sutariate, kad galite papildomiems asmeniniams poreikiams naudoti bendrą biudžetą, tuomet iš bendrų, o jei ne tuomet iš asmeninių.
Žinoma reikia aiškiai aptarti kokie interesai yra bendri, o kokie asmeniniai. Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 15:29)
Jei be bendrų pinigų turite ir asmeninių, tuomet pagal situaciją, jei abu sutariate, kad galite papildomiems asmeniniams poreikiams naudoti bendrą biudžetą, tuomet iš bendrų, o jei ne tuomet iš asmeninių. 
Žinoma reikia aiškiai aptarti kokie interesai yra bendri, o kokie asmeniniai. Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto.  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 14:24)

lotuliukas.gif

Gyvenimas kartu, yra kompromisas, kada abieju poreikiai kazkiek priderinami prie bendru galimybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2008 09 30, 15:58)
lotuliukas.gif

Gyvenimas kartu, yra kompromisas, kada abieju poreikiai kazkiek priderinami prie bendru galimybiu smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2008 09 30, 17:02)

aš kadangi tekėdama buvau studentė, tai tėvas dar piršlybų metų mane atidavė su sąlyga, kad ramiai baigsiu mokslus, vyras mane turės išlaikyti mirksiukas.gif nes jei nori vesti antrakursę, tai turi ir pasirūpinti tongue.gif
tai iš pradžių sutarėm, kad jis man duoda kas savaitę po 100 lt maistui ir kai prireikia - kitoms išlaidoms. Vesdavau išlaidų knygą lotuliukas.gif aišku tas greitai nusibodo, tada tiesiog sakydavau - nebeturiu pinigų, duok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 15:29)
Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto.  biggrin.gif

Jei ne paslaptis - kiek kainuoja grožio procedūros mėnesiui? Nes aš tik retkarčiais išgirstu kiek tai kainuoja mano žmonai ir man pasidaro "mučitelno bolno"... Nors kai ji leidžia savo pinigus, tai kaip ir dzin, tiesiog man atrodo, kad ji labai permoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 16:47)
Jei ne paslaptis - kiek kainuoja grožio procedūros mėnesiui? Nes aš tik retkarčiais išgirstu kiek tai kainuoja mano žmonai ir man pasidaro "mučitelno bolno"... Nors kai ji leidžia savo pinigus, tai kaip ir dzin, tiesiog man atrodo, kad ji labai permoka biggrin.gif

Dar ir kokia paslaptis... biggrin.gif net man pačiai tai paslaptis, kad nebūtų tų "mučitelno bolno"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 15:47)

Medini, cia ziauriai individualus dalykas g.gif
Nes tu proceduru kiekvienai skirtingai reikia, viena i salona eina karta per savaite, kita karta per menesi smile.gif
Ir nuo poziurio priklauso: as pvz uz ta pati dalyka mokedavau per pus maziau, negu viena kolege, nes jai patikdavo salonai kokiam Akropoly, tarp blizganciu vitrinu. O man vitrinoje sedet nepatinka tongue.gif todel mieliau susirandu gera meistra ramesneje vietoje mirksiukas.gif
Taip kad tos islaidos gali svyruoti nuo 50 iki ?00 unsure.gif

O "mucitelno bolno", tai cia del to, kad nesuvoki sio dalyko svarbos tongue.gif
Taip pat kaip moteris nesuvokia naujausio zvejybos kabliuku rinkinio svarbos lotuliukas.gif , ir suzinojus jo kaina jai buna "ocen mucitelno bolno" lotuliukas.gif
Atsakyti