QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 14:37)
O kam auklėti?
Nepaprasčiau būtų gyventi atskirose vietose ir susitikti tik tam tikro veiksmo atlikimui? Ir šaldytuvo atskiro pirkti nereikėtų ir ginčų išvengtumėt...na pagalvokit..
Nepaprasčiau būtų gyventi atskirose vietose ir susitikti tik tam tikro veiksmo atlikimui? Ir šaldytuvo atskiro pirkti nereikėtų ir ginčų išvengtumėt...na pagalvokit..
Salve 123, as noreciau taves paklausti stai tokio dalyko:
pinigai yra bendri, taciau moters asmenines islaidos (manikiuras, kosmetologas ir t.t.) irgi imami is bendru, ar kaip?
Stai as kai vyrui ivardinau kiek man reikia kas men. grozio proceduroms, tuomet jis man liepe ieskoti antro darbo!
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 15:24)
Logiška. Jei jis išvardintų ko jam reikia ir ko jis norėtų, tai jūs jam gal nusišaut pasiūlytumėt..
O as ka nedirbu? Deja jo kiseneje tikrai nesedziu. Neuzsimanau kazko nerealaus! Esu moteris, tai tureciau prisiziureti!
QUOTE(fuksė @ 2008 09 30, 15:10)
Salve 123, as noreciau taves paklausti stai tokio dalyko:
pinigai yra bendri, taciau moters asmenines islaidos (manikiuras, kosmetologas ir t.t.) irgi imami is bendru, ar kaip?
Stai as kai vyrui ivardinau kiek man reikia kas men. grozio proceduroms, tuomet jis man liepe ieskoti antro darbo!
Jei be bendrų pinigų turite ir asmeninių, tuomet pagal situaciją, jei abu sutariate, kad galite papildomiems asmeniniams poreikiams naudoti bendrą biudžetą, tuomet iš bendrų, o jei ne tuomet iš asmeninių.
Žinoma reikia aiškiai aptarti kokie interesai yra bendri, o kokie asmeniniai. Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto.
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 15:29)
Jei be bendrų pinigų turite ir asmeninių, tuomet pagal situaciją, jei abu sutariate, kad galite papildomiems asmeniniams poreikiams naudoti bendrą biudžetą, tuomet iš bendrų, o jei ne tuomet iš asmeninių.
Žinoma reikia aiškiai aptarti kokie interesai yra bendri, o kokie asmeniniai. Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto.
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 14:24)
Logiška. Jei jis išvardintų ko jam reikia ir ko jis norėtų, tai jūs jam gal nusišaut pasiūlytumėt..
Gyvenimas kartu, yra kompromisas, kada abieju poreikiai kazkiek priderinami prie bendru galimybiu
QUOTE(Shana @ 2008 09 30, 15:58)
Gyvenimas kartu, yra kompromisas, kada abieju poreikiai kazkiek priderinami prie bendru galimybiu
QUOTE(semke @ 2008 09 30, 17:02)
aš kadangi tekėdama buvau studentė, tai tėvas dar piršlybų metų mane atidavė su sąlyga, kad ramiai baigsiu mokslus, vyras mane turės išlaikyti
tai iš pradžių sutarėm, kad jis man duoda kas savaitę po 100 lt maistui ir kai prireikia - kitoms išlaidoms. Vesdavau išlaidų knygą
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 15:29)
Pvz. pas mus mano grožio procedūros yra bendras interesas ir automatiškai lėšos tokioms procedūroms naudojamos iš bendro biudžeto. 
Jei ne paslaptis - kiek kainuoja grožio procedūros mėnesiui? Nes aš tik retkarčiais išgirstu kiek tai kainuoja mano žmonai ir man pasidaro "mučitelno bolno"... Nors kai ji leidžia savo pinigus, tai kaip ir dzin, tiesiog man atrodo, kad ji labai permoka
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 16:47)
Jei ne paslaptis - kiek kainuoja grožio procedūros mėnesiui? Nes aš tik retkarčiais išgirstu kiek tai kainuoja mano žmonai ir man pasidaro "mučitelno bolno"... Nors kai ji leidžia savo pinigus, tai kaip ir dzin, tiesiog man atrodo, kad ji labai permoka 
Dar ir kokia paslaptis...
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 15:47)
Medini, cia ziauriai individualus dalykas
Nes tu proceduru kiekvienai skirtingai reikia, viena i salona eina karta per savaite, kita karta per menesi
Ir nuo poziurio priklauso: as pvz uz ta pati dalyka mokedavau per pus maziau, negu viena kolege, nes jai patikdavo salonai kokiam Akropoly, tarp blizganciu vitrinu. O man vitrinoje sedet nepatinka
Taip kad tos islaidos gali svyruoti nuo 50 iki ?00
O "mucitelno bolno", tai cia del to, kad nesuvoki sio dalyko svarbos
Taip pat kaip moteris nesuvokia naujausio zvejybos kabliuku rinkinio svarbos