QUOTE(Silvute @ 2008 10 01, 08:57)
nu kaip pati sakei - negeria, nesmurtauja ir cia tik as prie tokiu dalyku kabinejusi.
Man seimoje yra neisivaizduojamas dalykas, kad kiekvienas gyvena sau ir visiskai nesitaiko prie likusiu kitu seimos nariu. Todel manau, kad tryse kaip nors viena isauklesime. Ir bent jau daugumai gyventi bus patogiau.
p.s. siryt eilini karta jogurta, kuri buvau susiruosusi nesti i darba pietums, radau isgerta.
Aisku kaip kitos "skustis" negaliu - pasakau, kad pinigu reikia ir duoda. O komunaliu as nesu mokejusi.
Na, gal jus ir ne bereikalo kabinėjatės. Bet vis tik manau, kad perauklėti suaugusio žmogaus kone neįmanoma, o kita vertus ir ar yra prasmė eikvoti savo energiją ir nervus perdarinėjant žmogų? Gal vertėtų pradėti mokytis kalbėtis ir girdėti vienas kitą. Suprantu, kad jums toks pasakymas yra bevertis ir negalintis nieko pakeisti, nes per vieną dieną išmokti naujos kalbos neįmanoma, bet esant norui per atitinkamą laiką visgi įmanoma.
Na, sakykit man ką norit, bet graudu skaityti, kai du suaugę žmonės nesusitaria dėl visiškų menkniekių. Na, čia ko gero panašu į situaciją, kai abu moka lietuviškai šnekėtis, bet atskirai vienas moka italų kalbą, o kitas arabų ir kadangi abu labai ambicingi ir protingi, tai kiekvienas kalba savo mokama ypatinga kalba, kai atrodo galėtų kalbėtis abiem suprantamai lietuviškai. Bet juk ambicijos visagalės prieš bet kokį kompromisą...