Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

QUOTE(Shana @ 2008 09 30, 17:40)
1. Taip kad tos islaidos gali svyruoti nuo 50 iki ?00 unsure.gif

2. O "mucitelno bolno", tai cia del to, kad nesuvoki sio dalyko svarbos tongue.gif
Taip pat kaip moteris nesuvokia naujausio zvejybos kabliuku rinkinio svarbos lotuliukas.gif , ir suzinojus jo kaina jai buna "ocen mucitelno bolno" lotuliukas.gif

1. čia per mėnesį ar per kartą? Suma su dviem nuliais per mėnesį man nedaro įspūdžio. Blogiau kai tai yra už kartą.
2. Bet ten juk daiktas yra. Kurį galima bent jau rankose palaikyti... Ech, nieko jūs nesuprantat...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 30, 16:45)
1. čia per mėnesį ar per kartą? Suma su dviem nuliais per mėnesį man nedaro įspūdžio. Blogiau kai tai yra už kartą.
2. Bet ten juk daiktas yra. Kurį galima bent jau rankose palaikyti... Ech, nieko jūs nesuprantat...

1. Na as apie menesi snekejau g.gif Aisku nelabai zinau, kas isleistu tik 50 lt, bet isivaizduoju, kad tokiu zmoniu yra. O pvz 700-900 per menesi, vien grozio reikmenims-proceduroms mano manymu yra daug g.gif As tiek neleisciau, nes man tiesiog tokiam dalykui gaila butu tongue.gif As, kaip tu sakai, geriau rinkciausi kazka labiau apciuopiamo biggrin.gif
O siaip 200 palikti kirpykloje siais laikais jau turbut normalu g.gif
2. As suprantu mirksiukas.gif Na nesuprantu, kodel tie kabliukai tokie brangus turi but, bet suprantu, kad vyrams tokio dalyko karts nuo karto irgi reikia biggrin.gif
Kiekvienas eina is proto savaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 30, 14:37)
O kam auklėti?  g.gif
Nepaprasčiau būtų gyventi atskirose vietose ir susitikti tik tam tikro veiksmo atlikimui? Ir šaldytuvo atskiro pirkti nereikėtų ir ginčų išvengtumėt...na pagalvokit..

nu kaip pati sakei - negeria, nesmurtauja ir cia tik as prie tokiu dalyku kabinejusi.
Man seimoje yra neisivaizduojamas dalykas, kad kiekvienas gyvena sau ir visiskai nesitaiko prie likusiu kitu seimos nariu. Todel manau, kad tryse kaip nors viena isauklesime. Ir bent jau daugumai gyventi bus patogiau.
p.s. siryt eilini karta jogurta, kuri buvau susiruosusi nesti i darba pietums, radau isgerta.
Aisku kaip kitos "skustis" negaliu - pasakau, kad pinigu reikia ir duoda. O komunaliu as nesu mokejusi.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 10 01, 08:57)
nu kaip pati sakei - negeria, nesmurtauja ir cia tik as prie tokiu dalyku kabinejusi.
Man seimoje yra neisivaizduojamas dalykas, kad kiekvienas gyvena sau ir visiskai nesitaiko prie likusiu kitu seimos nariu. Todel manau, kad tryse kaip nors viena isauklesime. Ir bent jau daugumai gyventi bus patogiau.
p.s. siryt eilini karta jogurta, kuri buvau susiruosusi nesti i darba pietums, radau isgerta.
Aisku kaip kitos "skustis" negaliu - pasakau, kad pinigu reikia ir duoda. O komunaliu as nesu mokejusi.

Na, gal jus ir ne bereikalo kabinėjatės. Bet vis tik manau, kad perauklėti suaugusio žmogaus kone neįmanoma, o kita vertus ir ar yra prasmė eikvoti savo energiją ir nervus perdarinėjant žmogų? Gal vertėtų pradėti mokytis kalbėtis ir girdėti vienas kitą. Suprantu, kad jums toks pasakymas yra bevertis ir negalintis nieko pakeisti, nes per vieną dieną išmokti naujos kalbos neįmanoma, bet esant norui per atitinkamą laiką visgi įmanoma.

Na, sakykit man ką norit, bet graudu skaityti, kai du suaugę žmonės nesusitaria dėl visiškų menkniekių. Na, čia ko gero panašu į situaciją, kai abu moka lietuviškai šnekėtis, bet atskirai vienas moka italų kalbą, o kitas arabų ir kadangi abu labai ambicingi ir protingi, tai kiekvienas kalba savo mokama ypatinga kalba, kai atrodo galėtų kalbėtis abiem suprantamai lietuviškai. Bet juk ambicijos visagalės prieš bet kokį kompromisą...
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 10 01, 08:57)

Bet ot problema! Vadinasi jusu brangusis jogurtus megsta.. nu vietoje vieno nusipirkite kelis 4u.gif Arba laikykite produktus skirtus nesimuisi i darba saldytuve ir maiselyje su uzrasu DARBUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 10 01, 09:43)
Bet ot problema! Vadinasi jusu brangusis jogurtus megsta.. nu vietoje vieno nusipirkite kelis 

o cia jau nepataikysi - buna kasdien susveicia ir nelieka. O buna ( ypac tada kai daugiau nuperki) kad nevalgo. Ir tada tenka sugedusius ismesti.

P.S etiketes jau sakiau, kad klijuosiu - bet taip juokais. rimtai dar neprisiruosiau.
Matyt per mazai knisa.
Atsakyti
verysad.gif Liudna darosi skaityti tokius forumus... tikrai... Paskaiciau cia paskaiciau ir issigandau kaip moterys taip save privaro iki krastutinumu. Ir galiausiai man kilo klausymas:

As jus save gerbiat? Nes jei taip tai tokiu dalyku, kad vyras alfonsas neturetu buti. O va jei jaucia kad jus cia prisikaupe viduj kompleksu visokiu, jaucia kad kiek jis stumdo tiek jus nieko nesakot tai ir toliau stumia ir vis labiau.

Negalima tokiu dalyku leisti. O cia is ankstesniu zinuciu skaiciau - nesmagu, geda, zema sneketi apie pinigus. blink.gif Kas cia per bajeris? Gi jei jau gyveni kartu, valgai kartu tai pirmas dalykas sitiek laiko kartu leidziant snekiesi apie milijonus dalyku - daliniesi nuomonem, tariesi ir pan. Jei nuomones skiriasi eini prie kompromiso. Ar pas jus net pokalbiu nebuna?

Kalbant apie kompromisus tai yra konservo tipo zmoniu(kuomet tinka viskas kas pagal ji/ja). Su tokiais kaip i siena. Ta zinau ir patyriau. Tokius tik kuo toliau stumti nuo saves reikia, o ne kankintis doh.gif
Atsakyti
Galiu pasidziaugti, vakar MB be jokiu mano prašymu, užuominų pats dave 100 Lt kad sukurtumem bendra maisto biudzeta bigsmile.gif
taigi, susimetem po 100 Lt ir sudejom i atskirą piniginę thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2008 09 30, 17:59)
O siaip 200 palikti kirpykloje siais laikais jau turbut normalu g.gif

Aha, normalu smile.gif Bet pvz. šiandien kitur sumokėjau perpus mažiau, o kokybė panaši.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 02, 10:59)
Aha, normalu smile.gif Bet pvz. šiandien kitur sumokėjau perpus mažiau, o kokybė panaši..  biggrin.gif

biggrin.gif As irgi taip darau, bet turiu pazistamu, kurioms ne lyyygis eiti ne i salioona koki nors isreklamuota, tai jos maziau 200 nemoka tongue.gif nors rezultatai irgi nesakyc, kad skiriasi lotuliukas.gif

Semke, smagu kad taviskis pradeda suprasti 4u.gif
Atsakyti
Mano MB irgi savo pinigėlius deda į taupyklę - tipo pirks kietą diską kompui, o leidžiam mano algą. Nu pykstu aš, nes mano pinigai ir degalams, ir maistui ir apsirengt ir kt, o jo lyčni. Kai iki algos savaitė liko - neturėjau grynų ir paėmiau 7 Lt. Nenorėjau kortele mokėti smulkiam pirkiniui, tai ėmė burbėt. Įpykus šveičiau tas kapeikas jam į veidą, nes jau tikrai buvo pikta - užsisakėm pietus į namus ir sumokėjau iš savo grynų ir man nebeliko pinigų cigaretėms. O tas burbėjo, kad jo pinigus imu - tai išrėkiau ką apie jį galvoju į akis. Ir nuo šiol - viskas. Jei perku ką nors, tai tik SAU. Į sporto klubą abonementą irgi pirksiu tik SAU. Ir netgi kuro užsipilsiu tik savo reikmėms. Viskas. Nes jau NUSIBODO.

bash.gif protest.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 10 02, 14:19)
Mano MB irgi savo pinigėlius deda į taupyklę - tipo pirks kietą diską kompui, o leidžiam mano algą. Nu pykstu aš, nes mano pinigai ir degalams, ir maistui ir apsirengt ir kt, o jo lyčni. Kai iki algos savaitė liko - neturėjau grynų ir paėmiau 7 Lt. Nenorėjau kortele mokėti smulkiam pirkiniui, tai ėmė burbėt. Įpykus šveičiau tas kapeikas jam į veidą, nes jau tikrai buvo pikta - užsisakėm pietus į namus ir sumokėjau iš savo grynų ir man nebeliko pinigų cigaretėms. O tas burbėjo, kad jo pinigus imu - tai išrėkiau ką apie jį galvoju į akis. Ir nuo šiol - viskas. Jei perku ką nors, tai tik SAU. Į sporto klubą abonementą irgi pirksiu tik SAU. Ir netgi kuro užsipilsiu tik savo reikmėms. Viskas. Nes jau NUSIBODO.

bash.gif  protest.gif  brunette.gif

Nu ir teisingai, taip ir daryk thumbup.gif cool.gif
Atsakyti