Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 10:56)
Ka be ko. Svarbiausia karas dėl šaukštų, o vaikai...ot smulkmena

saukstai tai saukstai..bet visame sitame shude dar randama is ko pasijuokti blink.gif va cia tai nesuprantama....nu bet kiekvienam savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 03, 12:03)
saukstai tai saukstai..bet visame sitame shude dar randama is ko pasijuokti  blink.gif va cia tai nesuprantama....nu bet kiekvienam savo  doh.gif

Juokitės, jei jums juokinga, aš nematau čia jokio jumoro..
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 11:07)
Juokitės, jei jums juokinga, aš nematau čia jokio jumoro..

as isvis cia nieko nematau.. sleep.gif
Atsakyti
Šiaip man dzin, kai du suaugę žmonės nesugeba susitarti dėl švelniai tariant šūdniekių. Blogiausia, kad tokie besipešantys dar ir vaikų prisigimdo, pasmerkdami juos gyventi tarp nuolat besiriejančių tėvų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 03 spalio 2008 - 11:21
QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 12:18)
Šiaip man dzin, kai du suaugę žmonės nesugeba susitarti dėl švelniai tariant šūdniekių. Blogiausia, kad tokie besipešantys dar ir vaikų prisigimdo, pasmerkdami juos gyventi tarp nuolat besiriejančių tėvų....

Jau krypstam nuo temos smile.gif Parasiau, kad nelieciam kitos temos, tai vis tiek is karto komentarai taip su skuduru per veida atsiprasant doh.gif Dar pradekim kalbeti apie tevus, draugus, lovos reikalus ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 10 03, 12:28)
Jau krypstam nuo temos  smile.gif  Parasiau, kad nelieciam kitos temos, tai vis tiek is karto komentarai taip su skuduru per veida atsiprasant  doh.gif  Dar pradekim kalbeti apie tevus, draugus, lovos reikalus ir t.t....

Tai labai susiję, ypač kai yra vaikų. Tai pagalvokit kaip dalinsit išlaidas kai jų bus.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 10 03, 12:28)
Jau krypstam nuo temos  smile.gif  Parasiau, kad nelieciam kitos temos, tai vis tiek is karto komentarai taip su skuduru per veida atsiprasant  doh.gif  Dar pradekim kalbeti apie tevus, draugus, lovos reikalus ir t.t....

Nieko baisaus, nemirsit. O vat vaikams tokie "draugaujantys" tėvai tai ne kažkoks skuduras per veidą, o galimas jų gyvenimo luošinimas.
Atsakyti
Nu nesipykite, pas visus yra tu problemu didesniu ir mazesniu.. apie vienas einasi pasikalbeti, o kitoms spresti reikia kalnus nuversti.. o kai pamatai, kad musu brangieji be tu menku problemu yra tie su kuriais nori praleisti savo gyvenima, tai ir galvoji ka daryti.

O klausimukas. Paskaiciau cia vienos merginos posta, kad brangusis del maisto priekaistavo g.gif o kodel nesiulote maisto gaminti pakaitomis?.. ir siaip tai valgomas / nevalgomas maistas tai yra aptariamas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 03, 11:36)
Tai labai susiję, ypač kai yra vaikų. Tai pagalvokit kaip dalinsit išlaidas kai jų bus.

Relaks,man atrodo, zmones cia kelia klausima del vaiku, noredami pasakyti, kad ateity, sukurus seima, tikrai bus laikotarpiu, kai atsiras dar rimtsnes problemos. Na visokiu laikotarpiu buna gi gyvenime.
Todel jei su zmogumi negal isspresti, susitarti tokiu klausimu, kaip keli simtai litu bendroms islaidoms, tai reikia pagalvoti, kaip ateityje, gyvenant su juo, spresis problemines situacijos. g.gif
Tiesa pasakius, as anksciau skaitydama tema galvojau, kad abu esat labai jauni, na studentinio amziaus ar pan. Bet kad vyras virs 30 NESUPRANTA pats tokiu akivaizdziu normaliu dalyku...keista man g.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 09:00)
Dėl menkniekių nesugeba susitarti, tai kaip sprendžia rimtesnes problemas? A, žinau, prasideda šokis su kardais, kuris baigiasi teisme...

o kas pagal tave yra rimtesne problema ( gyvenant seimoje) nei kasdieninis seimos gyvenimas ir tarpusavio santykiai tarp seimos nariu?
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 10 03, 12:55)
Nu nesipykite, pas visus yra tu problemu didesniu ir mazesniu.. apie vienas einasi pasikalbeti, o kitoms spresti reikia kalnus nuversti.. o kai pamatai, kad musu brangieji be tu menku problemu yra tie su kuriais nori praleisti savo gyvenima, tai ir galvoji ka daryti.

Labai gerai pasakyta 4u.gif Kazka panasaus norejau parasyti, bet nesigavo taip tiksliai issireiksti.

Butent ir del to nenoriu veltis i kitas diskusijas apie vaikus ir t.t. Bandau ispresti pinigine problema ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 10 03, 13:59)
Butent ir del to nenoriu veltis i kitas diskusijas apie vaikus ir t.t. Bandau ispresti pinigine problema ir tiek smile.gif

Žinote, tai ką aprašėte, tai ne tik piniginės problemos. Tai absoliutus jūdviejų nesusikalbėjimas.
Nežinau, kaip kitiems, bet man protas veliasi skaitant jūsų istorijas apie santykius su vyru. Na, visko būna, bet tai, kaip jus tarpusavy bendraujat yra mažų mažiausiai tragikomedija. Ir jei aš galiu sau leisti manyti, kad ai na du suaugę žmonės, jiems gerai, tai lai ir gyvena, bet niekaip nesuvokiu, kaip tokia pora gali vaikus auginti. Juk vaikai jūsų, kad ir tas pinigines problemas, tik dar labiau pagilins.

Ir dar. Nieko jūs neišspręsit. Jei, kaip minėjote pirmi metai buvo be problemų, o kuo toliau tuo blogiau, akivaizdu, kad jūs pajėgi tik bloginti padėtį. Be to minėjote, kad atsirado dar viena nauja problema - vyro išgerinėjimai. Ar čia tik ne jūsų gebėjimo spręsti problemas pasekmė?

Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 10 03, 13:57)
o kas pagal tave yra rimtesne problema ( gyvenant seimoje) nei kasdieninis seimos gyvenimas ir tarpusavio santykiai tarp seimos nariu?

Na tikrai neproblema vyro suvalgytas jogurtas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 03 spalio 2008 - 13:11