Mums gydytoja patarė su sloga būtinai eiti į lauką. Tik aišku reikia žiūrėti, kad vaikui nebūtų temperatūros. Ir reikia pasisaugoti vėjo.
As tai vedu i lauka. Kaip tik saako, kad reikia vesti, tada nosyte prasivalo, atsikemsa. Aisku, reik ziuret, kad temperaturos nebutu

Sveikos mamytes,
Mano mazylei eina 3 savaite, ir jauciu kad gerkytej pas ja karkaliukai, o slogos tokios tekancios nera, tik kai nusiciaudo kartais islenda sekretas, tai greit su aspiratorium istraukiu,purskiu juros vandeni,ir nezinau ar cia uztenkla tiek
, i laukuti vedu.

Mano mazylei eina 3 savaite, ir jauciu kad gerkytej pas ja karkaliukai, o slogos tokios tekancios nera, tik kai nusiciaudo kartais islenda sekretas, tai greit su aspiratorium istraukiu,purskiu juros vandeni,ir nezinau ar cia uztenkla tiek

QUOTE(Erniuke2 @ 2010 02 07, 16:03)
Sveikos mamytes,
, i laukuti vedu. 

Mano nuomone jei tie karkaliukai gerklytej, tai vertetu pasikonsultuoti su gydytoja

Jei tik sloga, nėra temperatūros, kosulio, tai negti būtina eiti į lauką
gleivinę sutraukia, slogytė greičiau praeina

QUOTE(saulegraz@ @ 2010 02 06, 20:22)
As tai vedu i lauka. Kaip tik saako, kad reikia vesti, tada nosyte prasivalo, atsikemsa. Aisku, reik ziuret, kad temperaturos nebutu 

mums ta pati gydytoja rekomendavo

Papildyta:
QUOTE(Erniuke2 @ 2010 02 07, 15:03)
Sveikos mamytes,
, i laukuti vedu. 

musu leliukui tas pats ir mums taip pat trys savaites

kai buvo mums pirma karta sloga, tai bijojau eiti i lauka, tai prasedejom 2 sav namie. Dabar kai buvo sloga be temperaturos, tai ejau i lauka ir daug greiciau praejo

Sveikos mamytes,
gal kas galite pasidalinti patirtimi kaip gydete kosuliuka 1menesio ir savaites vaikuciui. Kosulys dar nedidelis diena praktiskai nesukosi tik rytais po keleta kartu, taip pat ir slogyte prasidejo, del jos tai prisiskaiciau patarimu, bet va ka del kosulio daryti tokiam mazam vaikuciui...Siandien eisime pas gydytoja, bet norisi zinoti, kaip jus kovojote su tuo baubu
Aciu
gal kas galite pasidalinti patirtimi kaip gydete kosuliuka 1menesio ir savaites vaikuciui. Kosulys dar nedidelis diena praktiskai nesukosi tik rytais po keleta kartu, taip pat ir slogyte prasidejo, del jos tai prisiskaiciau patarimu, bet va ka del kosulio daryti tokiam mazam vaikuciui...Siandien eisime pas gydytoja, bet norisi zinoti, kaip jus kovojote su tuo baubu

Aciu
mes su lb didele slogyte ejom.. ir kajus manot?
po pirmo isejimo mazius eme daug geriau kvepuot ir slogyte pamazejo...

Taip ir miegama kambary butina vedint(aisku kai vaiko ten netra). Mes nuo kosiulio PROSPAN naudojom sirupas cia toks. 3men.mums buvo
QUOTE(Donyy @ 2010 02 08, 17:24)
mums ta pati gydytoja rekomendavo 
Papildyta:
buvome pas gydytoja israse sinupreto lasiukus gerti ir nuolat nosyte valyti su juros vandeniu ir siurbti su nusiurbeju po to dar nakciai kad lengviau kvepuoti butu lasinu Vibrocili ir kai nesalta i lauka einame
taip ir darome tik as dar jam i nosyte savo pienuko ilasinu sako kad labai gerai 

Papildyta:

savas pienas gerai!