Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 12 19, 14:36)
Tai kol yra pas ką skolintis tai ir skolinasi  doh.gif , bet vis burbą apie savo  g.gif
Suprantu čekis gerai, bet ar suma normali ką nors gero nusipirkt  rolleyes.gif ?

manau, kad galima g.gif jei pritrūks, pats primes reikiamą sumą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu``tave @ 2007 12 19, 15:58)
Ar niekas nepadėsite dėl žurnalų?  4u.gif

žinau - "Žvejys ir žuvis" ir "Meškeriotojas". atrodo, kad daugiau ant Lietuvos nėra žurnalų unsure.gif kuris geresnis sunku pasakyt g.gif prenumeruok abu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif .kaip as cia seniau neprisiregistravau prie jusu...Ar priimsit? 4u.gif Mano vyras zvejys uzkietejes.Kiekviena savaitgali.Norvegijoj pavasary buvo,jau dabar vel planuoja kelione kitam pavasariui doh.gif .Bet ir mane apkrete.Jei tik laisvo laiko turim,meskere i dantis ir zvejybon biggrin.gif Si savaitgali i jura zadam plaukti,menkiu.Ziauriai noriu,bet ziurejo orus,sestadieni lyg ir vejas per didelis.Nezinau kaip man bus,reikes vaistus gerti,kad neuzsuptu.Na ir aisku,labai laukiam ledo.Ypac Juodkrantej,Nidoj Preiloj,kai stintos eina.Nerealu.Paskutiniais metais labai daug moteru ant ledo.Anksciau tai net nejaukiai jauciausi vos ne viena tarp vyru,dabar jau ziuriu,kad moteru ohoho kiek. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 12 19, 15:36)
Tai kol yra pas ką skolintis tai ir skolinasi  doh.gif , bet vis burbą apie savo  g.gif
Suprantu čekis gerai, bet ar suma normali ką nors gero nusipirkt  rolleyes.gif ?

normali..bent maniskis sako kad jam uztektu...bet jais nelabai patiket galima-jie vistiek dasimes,kiek truks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu``tave @ 2007 12 19, 14:04)
Sveiki  4u.gif Gal galėtumėt padėt?  blush2.gif Noriu draugui užsakyti kokio nors žurnalo apie žvejybą prenumeratą, bet nelabai randu internetinių puslapių tų žurnalų. Radau tik kelis. Gal žinote, kiek išvis Lietuvoj yra žurnalų apie žvejybą ir kur juos galima užprenumeruoti? Kuris žurnalas geriausias?  blush2.gif

jei dar nevelu-galiu pasakyti kad imtum zveja ir zuvi,jis idomesnis,nes meskeriotojas labai nepatiko,daug reklamos ir nerealiu straipsniu,o pirko ilgai,net uzsikretes rinkimu buvo...o dabar tai pasedi prie kompo-uzsiregistravo zveju portale,tai pasiskaito,susizino ir be zurnalu ko nori....
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2008 02 05, 11:55)
jei dar nevelu-galiu pasakyti kad imtum zveja ir zuvi,jis idomesnis,nes meskeriotojas labai nepatiko,daug reklamos ir nerealiu straipsniu,o pirko ilgai,net uzsikretes rinkimu buvo...o dabar tai pasedi prie kompo-uzsiregistravo zveju portale,tai pasiskaito,susizino ir be zurnalu ko nori....

Ir maniskis taip pat sako drinks_cheers.gif Uzsakiau as jam "Zvejas ir zuvis". Jam kiti zurnalai schmoll.gif
MB vakar ziuriu meskeres issitrauke ir remontuojasi tai klausiu "ar vaziuosi zvejot" tai jis sako "aha, po kokiu 3 men." lotuliukas.gif Nebeatlaiko zmogui nervai be zvejybos tai nors meskeres palaiko rankose tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras
ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti. Mano MB irgi žvejys. Šiandien irgi išvaževio žvejoti į Klaipėdą. Negali būti visai nemeškeriojas, jei jau turi kokią laisvesnę dieną tai varo pažvejoti.
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 02 06, 22:12)
Labas vakaras
ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti. Mano MB irgi žvejys. Šiandien irgi išvaževio žvejoti į Klaipėdą. Negali būti visai nemeškeriojas, jei jau turi kokią laisvesnę dieną tai varo pažvejoti.

Galiu paliudyt kad stintos eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 23:09)
Galiu paliudyt kad stintos eina smile.gif

Gryžo vyriškis namo su pilnu kibiru stintų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 02 11, 12:29)
Gryžo vyriškis namo su pilnu kibiru stintų  thumbup.gif

doh.gif Vargas su jom doh.gif Gerai kad maniskis su jomis neprasideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 02 11, 11:42)

Maniškiui tai viena iš skaniausių žuvukių. Tai kaip tik jau kimba tai taip ir varo. Sakaiu jau kokia diena apsigyvens su tom styntom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 02 11, 12:42)

Man tai malonumas jas valyt. kaifuoju smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 12 02, 14:17)
MB oi oi oi kaip laukia ledo ir poledinės žvejybos.... ax.gif

tai ar surado leda? maniskis tai rado kelis kartus lotuliukas.gif
visos temos neskaiciau- o kas pas jus zuvi valo- pati ar zvejys? (as tai niekada schmoll.gif -bijau ir nemoku tongue.gif )
Atsakyti
smile.gif Ir as prisijungiu.Mano vyras taip pat na laaaabai didelis megejas zvejoti.Ir laidos apie zvejyba beveik nepraleidzia.Gal yra kas dazniau i pajuri ar prie Nemuno vaziuoja zvejoti?Atsiliepkite,pasidalinkite patirtim,ispudziais. smile.gif
Atsakyti