Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 29, 22:19)
bukit geros paskaitykit idemiai: del zuvies imt - neimt:)Mano brangioji zmonele niekada neperka menkes turguj KLP, ir jos nekepa, nes smirda puse mikrorajono, bet...kada as isplauke si jura parvezu ka tik pagautu keleta menkiu,valgymas vyksta drakoniskas, nes sviezia menke neturi jokio kvapo, yra super skani ir sultinga. tas pats sakykim ir su laukiniu upetakiu. Paimt is IKI lenkiska skrosta "lavona" ir mano sugauta Minijos upej, tas pats kas palygint zeme ir vandeni smile.gif

Sutinku 100proc kad tai tiesa. Bet kai žuvis yra imama vien tam kad imt, ir kad būtų galima prieš draugus pasimaivyt... doh.gif O po to ta žuvimi apdalinami visi giminaičiai ir pažįstami, o ko neišdalina dar ir katinams sušeria doh.gif Būna ir tokių... *** kartą teko girdėt vieną idijotą (sorry) besigiriant kad prigaudė (pribrakonieriavo) tiek lašišų, kad ikrų buvo 3 litrai, o žuvies tiek buvo, kad kiaules šėrė gun_bandana.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 11 30, 00:29)
O problema paprasta - kultura ir pagarba kitos salies paprociams....

Va va, lietuvius dažnai gali girdėt kaip jie piktinasi užsieniečiais kurie pvz. bare sšdėdami garsiai kalba (pas juos taip priimta) lotuliukas.gif , o patys nuvažiaavę i svečias šalis nei minutei nesusimasto, kad čia kitos tradicijos ir kita tvarka. Žodžiu pasirodo visame "gražume" verysad.gif

Nu ir užsiputojau čia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta: 30 lapkričio 2007 - 10:58
gal šiek tiek į kraštutinumus nuėjom biggrin.gif manau, kad čia visų vyrai žvejoja tvarkingai, ima tik leidžiamo dydžio žuvis, šiukšles susirenka etc. ar ne? mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 lapkričio 2007 - 11:25
QUOTE(bite maja @ 2007 11 30, 12:24)
gal šiek tiek į kraštutinumus nuėjom  biggrin.gif manau, kad čia visų vyrai žvejoja tvarkingai, ima tik leidžiamo dydžio žuvis, šiukšles susirenka etc. ar ne? mirksiukas.gif

tarp kitko visada apsirenku siuksles atvykes kur pazvejot, nebutinai apie visa vandens telkini, bet bent jau kelis metrus aplink. Ir sunu savo taip aukleju ir visada jis piktinasi siuksles matydamas. Ir pas mus Klaipedoj pavasariais buna labai geros ir reikalingos talkos , kada einam prie juros siuksliu rinkti. Jus neisivaizduojat ka ten randam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 01 gruodžio 2007 - 10:32
mano ne vyras, bet tėtis žvejys... šakės koks žvejys doh.gif
Atsakyti
MB oi oi oi kaip laukia ledo ir poledinės žvejybos.... ax.gif
Atsakyti
Baisiausia, kai tėtis pareina, kaip mažas vaikas su saldainiu, jis parsineša kokį naują žvejybos daiktą , gailiai pasižiūri ir sako '' Aš tokio dar neturėjau'' Sakau ''Tėti,turėjai,jau ir taip nėr kur kišti tų tavo įrankių'' o jis man ''Na taip, turejau, bet čia patobulintas, geresnis..'' ir panašiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2007 12 01, 20:18)
mano ne vyras, bet tėtis žvejys... šakės koks žvejys  doh.gif

Va mano tetis irgi uzkietejes zvejys, kiek ji atsimenu visad darbe arba zvejyboj unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau pagalbos ax.gif , labai MB nori įsigyti meškerę, bet pats kol spyrio negaus nenusipirks doh.gif tai nusprendžiau kalėdinę, naujametinę dovaną jam padaryti - meškerę nupirkt smile.gif , ale kad jokio supratimo neturiu apie jas blush2.gif gal kas ką patartų (maždaug kaina 300-400Lt.tikiuosi užteks)...

aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal galėtumėt padėt? blush2.gif Noriu draugui užsakyti kokio nors žurnalo apie žvejybą prenumeratą, bet nelabai randu internetinių puslapių tų žurnalų. Radau tik kelis. Gal žinote, kiek išvis Lietuvoj yra žurnalų apie žvejybą ir kur juos galima užprenumeruoti? Kuris žurnalas geriausias? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 12 19, 12:22)
Sveiki,

norėčiau pagalbos  ax.gif , labai MB nori įsigyti meškerę, bet pats kol spyrio negaus nenusipirks  doh.gif  tai nusprendžiau kalėdinę, naujametinę dovaną jam padaryti - meškerę nupirkt  smile.gif , ale kad jokio supratimo neturiu apie jas  blush2.gif  gal kas ką patartų  (maždaug kaina 300-400Lt.tikiuosi užteks)...

aciuks.gif

tai tos meškerės jam turbūt tiek ir reikia biggrin.gif padovanok čekį iš tos parduotuvės ir tegul jau pats renkasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 19, 15:14)
tai tos meškerės jam turbūt tiek ir reikia  biggrin.gif  padovanok čekį iš tos parduotuvės ir tegul jau pats renkasi  mirksiukas.gif

Tai kol yra pas ką skolintis tai ir skolinasi doh.gif , bet vis burbą apie savo g.gif
Suprantu čekis gerai, bet ar suma normali ką nors gero nusipirkt rolleyes.gif ?
Atsakyti
Ar niekas nepadėsite dėl žurnalų? 4u.gif
Atsakyti