QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 30, 15:55)
sveikos zveju zmonos,gal zinot kur galima uzkoduoti vyra,kad nezvejotu-isduokit paslapti
maniskis tai jau ligonis nera svarbesnio yvykio uz zvejyba,visos seimos sventes paaukotos zvejybai.net vestuviu diena ir tai pora kart uzmete meskerykoti
mane kvieciasi,bet situacija tokia mirtina tyla,jokiu zizimu namo,

tai geriau jau drybsot ant sofos.
zuvies pagauna galybes,bet pats nevalo ir nevalgo,mano uosviene tik tuo uzsiima.Dabar kai atskirai gyvenam tai pasakau vaziuoji zvejot ,bet zuvies kad nebutu

dabar as irgi nedarineju tegul riokso,kol istrenkiu y konteinery.
isidarineju upetaky ir karpy,nes labai jau niam niam.o lydekos tai kaimynam ,uosviam,keliauja aba atgal y vandeny.
viena kart dovanojau ceky zvejybai buvo patenkintas.uz kitas dovanas mandagiai padekoja,bet nesidziaugia

tai va varkstu su tuo savo zveju,svarbiausia,kad niekada jam nesibagia zukles sezonas....
Pasiskaitineju sia tema ir keista man kazkaip.As su vyru visada kartu i zvejyba vaziuoju,nerealiai patinka

Kartais uzsivedu taip,kad jis mane namo jau traukia

Ant sofos padrybsoti spesiu,kai pasensiu.Ir tai abejoju.Jug gamtoj pabuni,grynu oru pakvepuoji.Nematau nieko blogo,kad vyras tuo megaujasi.Vaziuojam dazniausia su kompanija,laimikiais dziaugiames.O kiek dar visokiu nuotykiu,ilgai po to juokiames,dalijames atsiminimais

Del darinejimi jokios problemos,dazniausia zuvi sutvarkom gamtoj.(mes dar gaudom,vyrai darineja

)Draugiskai viskas vyksta

Praeita sestadieni buvom i jura isplauke ,menkiu.Laiveliu be galo daug,pagavom irgi nemazai,mes dviese apie 50 kg.Jura rami buvo,kaip ezere,plaukti netoli ,nuo kranto kokie 6 km.Siandien nakti vel ten pat vaziuosim.O as laukiu su nekantrumu,nes kai uzkimba zuvis virs 4 kg.tai smagumelis traukti