Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Maniskis irgi zvejoja,bet daugiau isliaidzia pinigu rakandam ir pasarui verysad.gif .O zuvys tokios mazos,net neapsimoka ju valyti.Sakiau ,kad man tokiu net nevestu.Dabar veza savo tevams ir katinui.O as vis laukiu nors 1 kg.zuvies ax.gif .Kartais nueinu i Makse ir ten nusiperku.Tai didelio nuostolio nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 05 04, 14:19)
Maniskis  irgi zvejoja,bet daugiau isliaidzia pinigu rakandam ir pasarui verysad.gif .O zuvys tokios mazos,net neapsimoka ju valyti.Sakiau ,kad man tokiu net nevestu.Dabar veza savo tevams ir katinui.O as vis laukiu nors 1 kg.zuvies ax.gif .Kartais nueinu i Makse ir ten nusiperku.Tai didelio nuostolio nejauciu.

Na mano irgi taip pat ,tik ant visokiu reikmenu daugybe pinigu isleidziaonaudos tai mazai lotuliukas.gif
Atsakyti

Pas mus, tai zvejyba iki rugsejo menesio jau baigesi biggrin.gif Isskrido pagal kontrakta dirbti. 4u.gif Daug kas is draugu juokauja sako:- juk dirba laive,juk pastoviai ant vandens,ar jam neatsibosta tas vanduo vis aplink, kad grizes tuoj ciumpa meskeres ir i zvejyba skuba.
Tokie jau tie zvejai,nors man netrukdo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 05 10, 13:45)
Pas mus, tai zvejyba iki rugsejo menesio jau baigesi biggrin.gif Isskrido pagal kontrakta dirbti. 4u.gif Daug kas is draugu juokauja sako:- juk dirba laive,juk pastoviai ant vandens,ar jam neatsibosta tas vanduo vis aplink, kad grizes tuoj  ciumpa meskeres ir i zvejyba skuba.
Tokie jau tie zvejai,nors man netrukdo. wub.gif

Tai tau liudna, ka verysad.gif
Nu tai gal jis ant vandens bet be meskeres rolleyes.gif Va cia yra vinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 10, 15:00)
Tai tau liudna, ka  verysad.gif
Nu tai gal jis ant vandens bet be meskeres rolleyes.gif Va cia yra vinis ax.gif

blush2.gif Pradzioj tik buna liudna.(As jau pripratusi smile.gif ).
biggrin.gif Na tikrai tavo tiesa,nes darbe (laive) meskeres nelaikysi. smile.gif
Atsakyti

smile.gif Tai kas kur ir ka bezvejojate? As tai dabar, is saldiklio imu zuvytes atsargas biggrin.gif Siandien labai skania zuvies uzpiltine padariau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 05 21, 17:14)
smile.gif Tai kas kur ir ka bezvejojate? As tai dabar, is saldiklio imu zuvytes atsargas  biggrin.gif Siandien labai skania zuvies uzpiltine padariau. wub.gif

O kas tai yra unsure.gif
Maniskis tai vis dar lydekauja bet as jau ju nebekepu o darau kukuliukus padaze thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
prisiduodu ir aš: Esu Siguliukas-žvejo žmona. lotuliukas.gif
Nuo praeitos vasaros mano oficialus vyras žvejoja kiek jis pats atsimena. Kai pradėjom draugauti 4u.gif man šis hobis buvo naujas (nes mano giminėj niekas tuo neužsiima, o va pas jį tiesiog "kreizėja"), bet iš kart pasakiau, kad tų padarėlių NEDARINĖSIU, ir ištikimai tai vykdau. Išimtį taikau tik STINTOMS.... mmmmm (baisiai lengva ten su jom). "Žaislams" išleidžia, ne super daug, bet be to niekaip. Aš ir pati važiuoju iki parduotuvių su juo žioplinėti, pardavėjai juokiasi, kad finansus skaičiuoju. Niekada nepriekaištauju dėl naujų pirkinių, nes jis pats prieš pirkdamas labai gerai apgalvoja ir ilgai tam kaupiasi. Po pvc valties pirkimo dar ilgai graužėsi, kad tokį brangų daiktą sau įsigijo-teko ramint, kad ir man smagu, dabar ir mane galėsi pasiimt, o tai iki tol būdavo "noriu žvejot, reik maldaut, kad su valtim kas pasiimtų", o dabar pats sau karalius.
Aš pati neesu didelė žuvies mėgėja: lydekos gleivės smirda schmoll.gif , strimelė turi siaubingai daug kaulų ir pan.
Savaitgaliais nelekia strimgalviais į žvejybą, bet kartais aš net paraginu, kad atsipūstų nuo darbų ir studijų-nerealiai pervargsta. Pati uoliai siūlausi padėti žvejyboj....

thumbup.gif Ir šį savaitgalį jis mane pasiėmė. thumbup.gif Aš vairavau valtį, o jis tiesiog žvejojo. Laimikiai 4 ešeriukai. Aš tuo tarpu užsiėmiau fotožvejyba.

Mano vyras sąžiningas žvejys. Ima tik legalias, nebent sužeidžia žuvelioką ir tas vistiek nudvėstų. Šiukšlių surenkam daugiau nei mudu du pridarom.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 21, 18:50)
O kas tai yra unsure.gif
Maniskis tai vis dar lydekauja bet as jau ju nebekepu o darau kukuliukus padaze thumbup.gif

Tai zuvis drebuciuose (zele) su morkytem dar.(niam niam) wub.gif
Kai buvo namie, tai atrode,na kiek galima i ta zvejyba vazineti...o dabar ... blush2.gif
As isivaizduoju,kaip tau igriso lydekos biggrin.gif
Atsakyti
Oj žiūriu čia ne aš viena tokia nuskiriausta ;] Kiekviena mielą savaitgalį sėdim abu valtelėj ir vyksta žvejyba ;]Kai šilta, man ir pačiai malonu ten sėdėt, nors kartais nusibosta ir pati metu meškerę, net ešerį traukiau ;] O šiaip jų jau nepakeisi, namie gal 5 meškerės, net nesuprantu kam jų tiek daug. O visokie mepsai, kabliukai ir visoks kitoks šlamštas.. ;]Ech, bet ką jau čia.
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 19, 08:38)
Oj žiūriu čia ne aš viena tokia nuskiriausta ;] Kiekviena mielą savaitgalį sėdim abu valtelėj ir vyksta žvejyba ;]Kai šilta, man ir pačiai malonu ten sėdėt, nors kartais nusibosta ir pati metu meškerę, net ešerį traukiau ;] O šiaip jų jau nepakeisi, namie gal 5 meškerės, net nesuprantu kam jų tiek daug. O visokie mepsai, kabliukai ir visoks kitoks šlamštas.. ;]Ech, bet ką jau čia.

O vyrai nesupranta kam mums 4 blakstienų tušai, ar nesuskaičiuojamas kiekis kitokių moteriškų dalykų. Tokie jau jų žiaslai.
Atsakyti
na ka ir as jungiuosi prie kompanijos biggrin.gif maniskis irgi labai megsta zvejoti,tiesiog ne tas zodis kaip megsta doh.gif dabar kai prasidejo karsiu metas,tai jau kelintas savaitgalis is eiles vyksta zvejyba, man tai pikciausia buna tada kai geras oras,o jis mirksta su meskere doh.gif na bet stengiames derintis kazkaip. Aisku jei tik kur vaziuojam butinai turi su savim imtis ir meskeres ax.gif
Atsakyti