Sveikos merginos.
prisiduodu ir aš: Esu Siguliukas-žvejo žmona.
Nuo praeitos vasaros mano oficialus vyras žvejoja kiek jis pats atsimena. Kai pradėjom draugauti

man šis hobis buvo naujas (nes mano giminėj niekas tuo neužsiima, o va pas jį tiesiog "kreizėja"), bet iš kart pasakiau, kad tų padarėlių NEDARINĖSIU, ir ištikimai tai vykdau. Išimtį taikau tik STINTOMS.... mmmmm (baisiai lengva ten su jom). "Žaislams" išleidžia, ne super daug, bet be to niekaip. Aš ir pati važiuoju iki parduotuvių su juo žioplinėti, pardavėjai juokiasi, kad finansus skaičiuoju. Niekada nepriekaištauju dėl naujų pirkinių, nes jis pats prieš pirkdamas labai gerai apgalvoja ir ilgai tam kaupiasi. Po pvc valties pirkimo dar ilgai graužėsi, kad tokį brangų daiktą sau įsigijo-teko ramint, kad ir man smagu, dabar ir mane galėsi pasiimt, o tai iki tol būdavo "noriu žvejot, reik maldaut, kad su valtim kas pasiimtų", o dabar pats sau karalius.
Aš pati neesu didelė žuvies mėgėja: lydekos gleivės smirda

, strimelė turi siaubingai daug kaulų ir pan.
Savaitgaliais nelekia strimgalviais į žvejybą, bet kartais aš net paraginu, kad atsipūstų nuo darbų ir studijų-nerealiai pervargsta. Pati uoliai siūlausi padėti žvejyboj....

Ir šį savaitgalį jis mane pasiėmė.

Aš vairavau valtį, o jis tiesiog žvejojo. Laimikiai 4 ešeriukai. Aš tuo tarpu užsiėmiau fotožvejyba.
Mano vyras sąžiningas žvejys. Ima tik legalias, nebent sužeidžia žuvelioką ir tas vistiek nudvėstų. Šiukšlių surenkam daugiau nei mudu du pridarom.