Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

šiaip aš niekada neįsivaizdavau, kad tiek bepročių susirenka ant ledo blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 19:28)
šiaip aš niekada neįsivaizdavau, kad tiek bepročių susirenka ant ledo  blink.gif

user posted image

doh.gif oi ir dar kiek ju buna, grazu ziureti, tongue.gif
g.gif nors kai pagalvoji kiek jie isleidzia pinigeliu kad juos iki tos tinkamos vietos nugabentu, blink.gif juk marios tai ne mazos rolleyes.gif nu zodziu beprotyste doh.gif moterys turbut niekad nesupras kaip galima salti uzpakali ant ledo ir tuo megautis unsure.gif
Atsakyti
Kai tiek susirenka, tai bent saugu biggrin.gif MB tai vis nusivelka į kokį "mažą ežeriuką pelkėse kurio niekas nežino" Tai man ir neramu būna, kad neįlūžtų unsure.gif
Atsakyti
oba, tema uzejau, net nemaniau, kad cia zveju zmonu klubas renkasi biggrin.gif
mano vyro - zvejo tai specifinis porusis, jis tik museliauja, todel ziema, jei jis nerisa musiu, galiu megautis demesiu, ir skųstis negaliu bigsmile.gif

o vat saskaitu kiek jo iranga kainuoja tai as jau seniai neskaiciuoju, ir nervu nesigadinu, nes jo meskeryte "nuliova" keturzenkliais matuojama, o dar atsizvelgiant i tai, kad Lietuvoje mazai tinkamu upiu ir kiekvienais metais jis butinai turi keliauti uz poliarinio rato... ai, nu bet kai zmogaus akys dega, kaip gi pyksi ax.gif

zuvu maniskis beveik neparveza doh.gif - jei truksta iki imamo nors 1mm jis paleidzia, o daznai ir siaip paleidzia, nors man kirsliai turbut skaniausia zuvis....et, seiliuza net nurijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika: 03 gegužės 2007 - 12:33
QUOTE(gaika @ 2007 05 03, 14:32)

Tik kažkaip labai tos žvejų žmonos pasyvios pastaruoju metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika @ 2007 05 03, 13:32)
mano vyro - zvejo tai specifinis porusis, jis tik museliauja, todel ziema, jei jis nerisa musiu, galiu megautis demesiu, ir skųstis negaliu bigsmile.gif 

man diedas kartais sako - džiaukis, kad aš nemuseliauju lotuliukas.gif minėjo jis kainas šito žvejybos porūšio blink.gif
tiesa, maniškis valtį nusipirko su varikliu doh.gif laimingas kaip vaikas saldainį gavęs.
Atsakyti
biggrin.gif Sveikutės žvejų žmonelės...taip taip mūsų namai pilni lydekų biggrin.gif vakar penkios, šiandien trys , bet dar negrįžo, gal vėl bus penkios...laimingas MB nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 05 17, 22:00)
biggrin.gif Sveikutės žvejų žmonelės...taip taip mūsų namai pilni lydekų  biggrin.gif vakar penkios, šiandien trys , bet dar negrįžo, gal vėl bus penkios...laimingas MB nerealiai  thumbup.gif

Tokiom progom gerai, kad laimingos lieka abi pusės biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Atspėjau, penkias vakar atnešė.... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur čia tiek tu lydekų galima sužvejoti jei ne paslaptis?
Atsakyti
maniškis gi neseniai pirko kažkokius super duper guminukus. su jais jam neva tai menkės labai gerai kimba doh.gif , bet čia paslaptis baisiausia hihihi.gif tai pardavėjui pasakė, kad lydekas gaudys ant jų lotuliukas.gif
taip kad, Pjuvena po krūmu, nesitikėk, kad tau kas išduos tokias vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gi nežvejosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti