nuo pat nestumo pradzios nerealiai tvirtai jauciu, kad bus berniukas. kiek dare echo, niekad per daug i lyti nesigilino, o as ir neprasiau, tad kolkas teturiu ta savo nuojauta. bet ji tokia stipri, kad kai apie maziuka pasakau "jis", o vyras sako - nu nediskriminuok, gal panele?, as tik pasisypsau... mergytes noreciau nerealiai, bet jauciu, kad bus tikrai ne ji.
Mamytes, pasidalinkit patirtim apie tokias nuojautas - ar ji pasitvirtina?
Papasakojai kaip apie mane
Ir mano nuojauta pasitvirtino - turiu berniuką
Gaila, dabar mano nuojauta kažkaip tyli.

pas mane irgi tokia stipri nuojauta, kad berniukas bus
bet as ir pries nestuma labai norejau berniuko, na tiesiog jauciua, kad berniukas turi pas mane ateiti.. ir kai drabuzelius ziurineju, na paimu i rankas koki mergaitiska ir jauciu, kad netinka, ne tas. ir sneket lygiai taip pat norisi - sakyti jis, sunus.. tik save valdau, nu kas cia zino, gal ta nuojauta tokia shposus krecia, tai nereik mergaites nuignoruot jei ka.. bet siaip tai laukiu berniuko.. jauciu esu pasiruosus jam..
bet man dar anksti labai apie lyti sneket, dar pas mane tik pati pradzia nestumo
dabar tik noriu, kad viskas ten gerai butu
o as nuojauta pasitvirtins, matysim

bet man dar anksti labai apie lyti sneket, dar pas mane tik pati pradzia nestumo

Na man pasitvirtino abu kart, nors su pirmu iki paskutines savaites visi echoskopai teige, kad mergaite, o su antru sake , kad berniukas, taciau pati jauciau , kad bernai 100 proc.

na tada tikekimes, kad nuojauta neapgauna 
as tai ir pries pastojant norejau berniuko...ir kai kalbedavom su vyru apie vaikus, tai kazkaip vis sunus sunus sakydavau
ir dabar jauciu berniuka.. jauciu ir pirksiu daugiau berniukiskus drabuzelius arba neutralius, siaip ar taip man tie ruzavi labai ir iskaspinuoti visoki drabuzeliai nepatinka is principo, as ir mergaites taip nerengciau
per saldu man. cia gi vaikas, o ne koks vestuvinis tortas
o vat apie drabuzelius prakalbot, as va kitoj temoj klausiau, bet dar niekas neatsake, tai gal cia pasakysit - ar radot kur nors parduotuviu, kad kudikiu rubeliai butu isvis be sintetikos??? as trejose parduotuvese ieskojau ir neradau
na vienoj keletas buvo, bet man nepatiko

as tai ir pries pastojant norejau berniuko...ir kai kalbedavom su vyru apie vaikus, tai kazkaip vis sunus sunus sakydavau

o vat apie drabuzelius prakalbot, as va kitoj temoj klausiau, bet dar niekas neatsake, tai gal cia pasakysit - ar radot kur nors parduotuviu, kad kudikiu rubeliai butu isvis be sintetikos??? as trejose parduotuvese ieskojau ir neradau

Pas mane irgi nuojauta yra, kad bus berniukas
Net nezinau kodel, be to dar visi aplinkiniai choru tvirtina, kad berniukas. Mums is tiesu jokio skirtumo, nes ir berniuka ir mergaite norim tureti, o kas pirmas- tas pirmas
Sako, kad jei mergaite gali atsirasti spuogeliu ant veido nestukei... siryt kazkokie lyg ir pasimate, bet vis tiek berniukas
Ber mergaite lygiai taip pat laukiama

Sako, kad jei mergaite gali atsirasti spuogeliu ant veido nestukei... siryt kazkokie lyg ir pasimate, bet vis tiek berniukas

Ber mergaite lygiai taip pat laukiama

Kai pirma karta dare echo, tai pasake, kad didele tikimybe berniukas , bet ji negarantavo 100%, tai va, nuo tada tvirtai tikejau ,kad bus berniukas. Mergaites visiskai nelaukiau, visai nelipo rubeliu ruzava spalva, na ir dabar turiu suneli
Vis delto nuojauta pasitvirtino

As tai kol nesilaukiau norejau berniuko, kai pradejau lauktis kazkas pasikeite... Pradejau labai noret mergaites, ir va kai dare echo sake, kad mergaite... Nezinau ar cia nuojauta,bet...
QUOTE (Rucelie @ 2004 12 02, 13:50) |
Mamytes, pasidalinkit patirtim apie tokias nuojautas - ar ji pasitvirtina? |
nuo pat nėštumo pradžios tiesiog žinojau,kad bus mergaitė.tai net nebuvo nuojauta.žinojau ir tiek.nors nebuvo tokio didelio skirtumo kas gims,bet jau labai labai norėjom mergaitės.kai laukaiusi dar vienas toks nuojautos požymis buvo

o kiek visiem nuostabos buvo kai gimė mergaitė,visi gi galvojo,kad berniukas bus,o aš gi šventai žinojau bus mergaitė ir viskas

nuojauta yra dalykas rimtas,tik kai ta nuojauta yra pagrįsta.
kai nesi įsitikinęs tai negalima vadinti nuojauta.
tikros nuojautos nesumaišysi su nieko.
Na as tai laikausi nuostatos, jog kas bus, ta ir krikstysim
(t.y kas bus, tas gerai)
. Be to niekada nelaikiau saves zmogum, turinciu nuojauta. O vat mano vyras atvirksciai, sakosi turis stipria nuojauta ir intuicija, kuri pasitvirtina.
Taigi autoritetingai pareiske...bus mergaite, jis tai zino.
Na as juo sventai tikejau. Uzeidavau i parduotuve, drabuzeliu paziuret ir is kart prie berniuku ar melsvu kokiu patraukiu. Beziurint susigrizbu, ach taigi reik mergaiciu paziuret. O priejus prie mergaitisku is kart interesas dingdavo ir iseidavau su mintimi, kad ai, dar spesiu nusipirkt.
O kai judesius pajutau, tai kai tik mazylis duodavo apie save zinoti is kart vizija berniuko iskildavo ir is vis, buvau nusprendus, jog labai jau vyriskai spardosi. Nezinau net pagal ka as taip nustaciau, bet vyriskai ir viskas.
Na, kai pasidariau echo, tai pasirodo mano nuojauta pasitvirtino. Po to dariausi dar karta, ligonineje ir tas pats...berniukas. Tuoj jau suzinosiu is tiesu, kas gi ten...

Taigi autoritetingai pareiske...bus mergaite, jis tai zino.

Na, kai pasidariau echo, tai pasirodo mano nuojauta pasitvirtino. Po to dariausi dar karta, ligonineje ir tas pats...berniukas. Tuoj jau suzinosiu is tiesu, kas gi ten...