Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

o as situ klausimu siandien pasimeciau unsure.gif kazkaip vyras staiga sako - idomu, o kas bus. sakau, man atrodo, kad baxuras. jis sako, kodel? nu sakau, nezinau, taip atrodo. o jis man ir sako, o as galvoju, kad ne, bus mergaite. bet tokiu tonu pasake, kad net nezinau, ar cia gerai, ar blogai, ar nesvarbu unsure.gif dar karta pakartojau, kad man kazkaip atrode, kad berniukas. tai paskui dar uzklausiau - sakau, o ka, jei mergaite, tai tau negerai?? tai jis sako neee, gerai, svarbu, kad vaikas gyvas sveikas butu...
kazkaip subalamutino jis ta mano nuojauta del berniuko doh.gif na tiesiog pagalvojau taip, o kas jei cia as neteisi, o jis teisus, ai, nezinau, kazkoks keistas jausmas, lyg jau echoskopu butu patvirtine, kad mergaite unsure.gif reikia paprasciausiai apie tai nebegalvot smile.gif iki kol lyti galima bus pamatyt wink.gif
tai kazi kodel toks skirtingas numatymas buna tevams - kai vienas sako, kad berniukas, kitas - kad mergaite g.gif
Atsakyti
Būdama nėščia, sapnavau sapną, kuriame ant rankų nešiojau kūdikėlį. Kas jis, nežinojau, tik žinojau, kad mano. Paskui tame sapne aš keičiau tam kūdikėliui sauskelnes ir taip sužinojau, kad ten mergaitė. Bet man visi nusimanantys tvirtino, jog laukiuosi sūnaus. Įdomiausia, kad likus iki gimdymo dviem savaitėm, gydytoja, dariusi echoskopiją, pranešė, kad man gims diiidelis sūnus...
...Mano mergučei dabar penkeri - mamos nuojauta pasitvirtino.
Atsakyti
As su abiem nestumais labai norejau mergaites...wink.gif)
Abu nestumai pasitvirtino..wink.gif)) Buvau labai laiminga:)
Jau dvi dukras turiu... Dabar labai noriu berniuko.... Mano vyras du kartus sapnavo, kad gimsta berniukas, o as taip jo noriu, kad net nebezinau ka jauciu... apie mergaite net galvoti nebenoriu - jau turiu dvi ir labai jas myliu, bet dabar norisi berniuko.....labai!!!! labai!!!!!
Jau menesi nescia... bandau issiaiskinti kas gims.... viena pazistama akusere pasake, kad pagal krauja ir t.t. turi gimti berniukas, bet kadangi nutraukiau kontaceptines (ir dar nelaiku) ir is karto pastojau, tai gali buti, kad gims dvynukes dvi mergaites.... ir su adata bandziau burtis.... rodo, kad pirmos dvi mergaites, o dabar berniukas ir paskutinis vaikas....
nebezinau ka ir galvoti... gal kas turi patarti, kokie yra dar prietarai, pozymiai ar kas....
mano aukle sake, kad nuo vaikystes kvieciasi dvasias ir jai visada teisybe pasako, bet ar galima tai daryti nesciai? girdejau, kad dvasios visada pasako teisybe, kad gali buti, kad ju paskui neisena isvaryti... o jeigu as tai daryciau ne namie.... patarkit kas nos...
Atsakyti
Idomu ar pagal man patinkanciu drabuzeliu spalva galima nustatyti lyti g.gif , as kazkodel labiausiai i neutralius ziuriu, zalsvus ar gelsvus...Ispradziu galvojau kad berniukas bus, bet varda kazkodel pirma mergaitei susigalvojau.Zodziu dabar visai pasimetus, neturiu jokio supratimo kas gims blink.gif , bet labai jau laukiu nesvarbu kas ten pasirodys clap.gif
Atsakyti
QUOTE (daiwute @ 2004 12 06, 21:52)
mano aukle sake, kad nuo vaikystes kvieciasi dvasias ir jai visada teisybe pasako, bet ar galima tai daryti nesciai? girdejau, kad dvasios visada pasako teisybe, kad gali buti, kad ju paskui neisena isvaryti... o jeigu as tai daryciau ne namie.... patarkit kas nos...

Vat tokiu nesamoniu, tai tikrai siulau nedaryti, ypac nesciai wink.gif
Palauk kelis menesius-gal tada matysis echoskopu..Galu gale jau kas yra, tas yra-nebepakeisi-reikia tik kantrybes wink.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 12 07, 09:11)
Vat tokiu nesamoniu, tai tikrai siulau nedaryti, ypac nesciai wink.gif
Palauk kelis menesius-gal tada matysis echoskopu..Galu gale jau kas yra, tas yra-nebepakeisi-reikia tik kantrybes wink.gif

na taip, su visokiom dvasiom as irgi nezaisciau wink.gif
cia kur linka sbuvo imestas filmuku apie nestuma, tai tame filmuke rode burima tipo - kad ant savo plauko pakabina vestuvini zieda ir laiko virs pilvuko - jeigu sukasi ratu, tai mergaite, jei siubuoja tiesiosiomis, tai berniukas smile.gif jau geriau tokius zaidimus zaisti, nei su dvasiomis smile.gif
o geriausia tai palaukti, kada galima su echoskopu kazka pamatyt smile.gif nors zinau, kaip ilgu laukt rolleyes.gif
o as nesupratau, kaip pagal krauja, bunant 1 menesi nesciai, galima psakyt, kad berniukas tikriausiai? g.gif
Atsakyti
nu va, pabandziau pazaisti ir as su plauku ir ziedu laugh.gif tai man siubuoja, berniuka rodo biggrin.gif ale ar tik ne is mano didelio noro to berniuko? g.gif laugh.gif na matysim su laiku wink.gif
Atsakyti
na, Jus visos matyt su stipria nuojauta. As visada galvojau , kad nuojauta pas mane ypac stipriai isvystyta( numatyti kokius ivykius ir pan.) Bet kas liecia gimdymus , tai niekad nepasitvirtino .As net sapnuodavau , kad gime sunus ( Ir pirmu ir antru kartu), bet gime dvi dukros. Dabar dar nesapnavau nieko. Bet jau ir nesitikiu sunaus.Mano vyras sako , kad nemoka sunaus padaryti ir kad nesvajociau.
Daivute , tik jau nesugalvok dvasiu kviestis savo namuose , zinau tiek baisiu pavyzdziu ( maza ant kokio zmogaus dvasios pataikysi) ohmy.gif
Atsakyti
As labai bijociau nuojata pasikliauti. Pirma turim mergaite, todel antra planavom ir stengemes, kad butu berniukas 2.gif (atseit galima itakoti lyti priklausomai kuria ciklo diena pradedamas 2.gif )
Gal ir buna stipri nuojauta, bet labai siulyciau nesumaisyti nuojautos su noru tureti mergaite ar berniuka. Nes buna, kad labai norisi mergaites, tai atrodo, kad ir nuojauta sako, kad bus mergaite. Bet manau kai pamatai jau gimusi vaikeli, uzplusta tokios stiprios emocijos, kad visai nesvarbu ar nuojauta pasitvirtino, ar ne...
Papildyta @ [mergetime]1102495309[/mergetime]
Palauk kelis menesius-gal tada matysis echoskopu..Galu gale jau kas yra, tas yra-nebepakeisi-reikia tik kantrybes 

Visiskai pritariu - kai pastoji nuo noro niekas jau nebepriklauso, lytis apsprendziama kai susijungia dvi lasteles. Man netgi savotiskai idomi ta nezinia kas gims. Nors zinoma kai turi dvi mergaites... labai norisi berniuko.

Gal dar zinote kokiu nors prietaru kaip nustatyti 2.gif lyti? Reikes pabandyti su plauku ir ziedu. Svarbu labai neitiketi tais dalykais.
Atsakyti
Teoriskai dar ir dabar nezinau ko laukiuosi, bet nuojauta sakao ,kad sunus, kazkaip nuo pat pradziu kai tik pastojau - jauciu,kad sunus. O dar visi kaip susitare irgi tvirtina - bus sunus, neva del to,kad smailas ir atsikises pilvas. Vyras kazkaip abejoja mano nuojauta, bet man vis vien pagalvojus apie vaiko varda ,pirmiausia pagalvoju apie vyriskus. Sapnai nemanau,kad patvirtina vaiko lyti - daznai sapnuoju ,kad pagimdau - bet buna tai berniukas tai mergaite. Be to tai kas pilvylyje vadinu "maziuku arba mazylis" Vis kazkaip ant liezuvio galo vyr.lytis sukasi smile.gif
Be to pastebejau,kad didele dalis cia rasanciu turi arba laukiasi berniuku, nejau visos bernus gimdysim biggrin.gif
Na ,o as jau greit gal suzinosiu - kita savaite darys man echoskopa, na jei ir jis nieko neparodis vis vien neuzilgo jau gimdyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dailuze, va butent del nuojautu ir kalbam, nes bent jau mano noras tai priesingas buvo - iki pastojant mergytes norejau. o dabar visiskai jokio skirtumo, nei vienam nei kitam prioriteto neteikiu, nu bet va tiesiog ZINAU, kad bus berniukas biggrin.gif mergyte tikrai nenuliudintu, tik nustebintu nerealiai rolleyes.gif sia tema uzvedziau todel, kad man idomu, ar stiprus dalykas yra ta nestukes nuojauta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 08 gruodžio 2004 - 11:23
As nuo pat pirmos dienos tiksliai zinojau, kad bus berniukas. Visada sakydavau "jis", "pipiras"....mano vaikas. Pagalvodavau ir apie mergaite, bet nuojauta sake, kad bus berniukas ir viskas. Mes nezinojome vaiko lyties iki galo, net nenorejom zinoti. Nerinkom vardu. Nepakartojamas jausmas, kai isgirsti verksma, gydytojas pasako, jog berniukas. Vyras nukirpo virkstele ir per pirma susitikima pavadino ji vardu, kuri mazius atsinese. Man jis-duotas dangaus. Visus devynis menesius buvo reali galimybe jo netekti, iki pat devinto menesio nepirkau rubeliu, neziurejau spalvu. Man vis atrodo, kad leliai budami pilvuke yra kitame, savo individualiame, pasaulelyje ir mum nera reikalo jo trukdyti visokiais lyties nustatinejimais. smile.gif Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti