Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Dar mokykloje besimokydama, visiems sakydavau, kad turesiu du berniukus ir viena mergaite. Kai laukiausi pirmojo, net negalvojau apie mergaite. Be to ir echoskopas jau 4 men. aiskiai rode, kad bus vyrukas. Antrojo belaukdama, taip pat tikejausi berniuko ir gime berniukas . Mergaites net ir nesinorejo, taciau dabar tai jau tikrai zinau, kad jei butu trecias, tai labai noreciau mergaites smile.gif Net nezinau, gal tikrai moterys pasizymi stipria intuicija. Jei taip, tai turetu issipildyti mano pacios "pranasyste" rolleyes.gif
Atsakyti
man ir nuojauta pasitvirtino-berniukas,nors darbe bande tikint,kad mergyte,bet buvau neperkalbama laugh.gif net uosviene stebejosi,kodel as visad kalbedama apie 2.gif ,sakydavau "jis" tongue.gif
Atsakyti
nuo akimirkos, kai suzinojau, kad laukiuosi buvau isitikinus, kad gims berniukas ir taskas laugh.gif buvo "aiskiaregiu" kurie bande itikint, kad as kliedziu...nu nepatikejau as jais nors tu ka... wink.gif Gime berniukas.
Atsakyti
Mane kiek tikrindavo, tai nematydavo lyties. Vienodai laukiau abieju, buvo nesvarbu. Ir nuojautos labai stiprios nebuvo, tik, kai gydytoja paklause gimdymo metu: "Ka gimdysim?", pasakiau, kad mergaite. laugh.gif Kazkaip jauciau, bet tikrai nebuvau taip smarkiai isitikinusi kaip kitos wink.gif
Tiesa, mamytes, esu girdejus toki pletka... nelabai tikiu, bet vis tik... Sako, kad nelabai gerai laukti butent to - berniuko ar atvirksciai, pirkti tik zhydrus rubelius ir pan. Esa, po to, jei gims prieshinga lytis, tures polinki i homoseksualuma wink.gif
nepykit, jei ka, cia ne as taip sugalvojau tongue.gif
Atsakyti
mano atveju visi sake kad berniukas ir viskas unsure.gif as nieko pradzioj nejauciau. man buvo svarbiausia wub.gif vaikas heart.gif vaiksciojau ir vaikstau euforijoj biggrin.gif juokingiausia kai visi pagal kazkokius bobuciu prietarus visur mate bernioka g.gif o kai darem echo, visais atzvilgiaias mergaite biggrin.gif o gal ir yra tai nuojauta, kad man tvirtindami, kad bus berniukas, as tik sypteledavau pro usa wink.gif "pagyvensim pamatysim" wink.gif
Atsakyti
Dar vakar sakiau, kad šį kartą jokios nuojautos neturiu, bet pasižiūrėjau forume į parduodamų drabužėlių nuotraukas ir pamačius ružavas suknytes taip kažkas viduje sukirbėjo wub.gif ir 2.gif pasivartaliojo, kad imu abejoti ar tikrai jokios nuojautos nėra wub.gif heart.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš abu kartus žinojau, ką turėsiu. Ne nuojauta, kaip kristina su pinigeliais sake, o tiesiog žinojimas. Abejonių nebuvo jokių, nors echoskopas nė su vienu tiksliai neparodė, buvo tik gal. Kaip matote, tas žinojimas pasitvirtino wink.gif. Jei turėsiu trečią vaikelį (o tikiu, kad taip bus), norėčiau vėl to žinojimo.
Atsakyti
Aš irgi turiu tokią nuojautą, kad pas mane nestuke.gif berniukas. Ir vadinu "pipiras", nes pasakyti "pupa" kažkaip neišeina. Tiesiog jis ir viskas, nors vaikelio lytis yra nesvarbi. O ar ta nuojauta pasitvirtins bus matyt... smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar tai buvo nuojauta pradžioj, bet paprasčiausiai norėjau mergaitės ir maniau kad ji ten nestuke.gif tupi, betgi daktarytė prieš mėnesi sako kai kas kaba laugh.gif , o ir pati ekrane mačiau 2 kiaušiukus laugh.gif tiesa pasakius džiaugsmo nebuvo tai pamačius sad.gif visą dieną vaikščiojau kaip nesava doh.gif , bet dabar jau susitaikiau su ta mintim susigyvenau su savo SUNUM wub.gif ir jei dabar kas pasakytu, kad ten mergaitė tai nesava vaikščiočiau tikriausiai daugiau nei dieną nes mano pilvukas jau ir vardą turi jis SIMAS thumbup.gif vyras skambina visada klausia kaip Simas gyvena, jei reikėtu dabar jau kitaip pradėti vadinti na nežinau...... g.gif
Atsakyti
O prie ko cia rozine spalva-niekad jinai man nepatiko, bet turiu mergina ir noreciau dar vienos biggrin.gif

Nezinau-pirma karta nuojauta buvo, bet nelabai tokia tvirta..Dabar lyg irgi yra, bet bijau uzsiciklint-noreciau greiciau suzinot, kad susitaikyt su ta mintim, jeigu bernas-kazkaip man dabar atrodo, kad moku tik mergaites augint laugh.gif wink.gif
Atsakyti
as dar nenescia budama zinojau , kad pirma turesiu mergaite, na man taip atrode.
kai pastojau visi tvirtino , kad berniukas, echoskopas rode, kad vyriskos atributikos nera, tik mano mociute sake , kad dukryte bus. Ir vadina nuo pat pirmu dienu "Pupa", drauge juokesi , kad jau zinau kas bus.
O idomiausia , kad is vyro puses 5 kartos nera mergaiciu buve, pas visus bernai.

Tai as turiu mergaite nail.gif
Atsakyti
As taip pat zinojau, kad berniukas. Visi sake, isskyrus keleta (mano seseri ir mama), kad mergaite, o as atsakydavau - labai mergaites noriu, bet zinau, kad bus berniukas. Juokiausi, kad jei mergaite, tai vaikcios zydrais marskineliais su kastuviuku, plaktuku, masinyciu motyvais smile.gif Mano sesuo taip pat, jei rinkdavo mano maziui rubeli, sakydavo, nu net nepastebiu kaip melyna laikau rankose, nors einu prie rausvu.
As tiesiog zinojau.
Atsakyti