Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

QUOTE(*lavista* @ 2006 07 08, 22:33)
neatsimenu ar rasiau, bet as esu garantuota 100 %, kad mano pilvuke berniukas  wub.gif  nors visa gyvenima svajojau, kad turesiu mergaite..
beje ir sapnuoju berniuka  rolleyes.gif

o as viena kart sapnavau mergaite o kita kart berniuka... ax.gif
Atsakyti
o mes abudu zinojom, tiesiog jautem kad bus berniukas.o siandien kai padare echo ir mano mielasis pamate du kiausukus su mazu pimpiuku tai toks pasidiziavimas ji apeme, kad JUOKIAUSI IKI ASARU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tlana @ 2006 07 11, 19:04)
o mes abudu zinojom, tiesiog jautem kad bus berniukas.o siandien kai padare echo ir  mano mielasis pamate du kiausukus su mazu pimpiuku tai toks pasidiziavimas ji apeme, kad  JUOKIAUSI IKI ASARU  bigsmile.gif

pamate 15 savaiciu ?! uchhhh rytoj mums 15 savaiciu ir mes einame pas daktara wub.gif gal pamatysim ta pati wub.gif
Atsakyti
Na is tokiu 15 savaiciu berniu dar po 15 gali pasidaryt mergaites smile.gif Man 18 savaite dar nieko nespeliojo, nes sake per judrus vaikas, kad galetu speliot. Ir dabar dar nieko nezinau ax.gif Dabar net nezinau kada man darys echoskopa, bet asdar ir neskubu.... Juk dar laiko sociai. O be to koks skirtumas kas bus, svarbiausia sveikas bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Kaune Klinikose genetikos kabinete,tai sakė,kad jie jau mato ir 11 savaičių lytį,nors aparatas tai ne trimatis,ar gali taip būti?,bet juk daktarė sakė tai nemeluos gal...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2006 07 12, 12:46)
Šiandien buvau Kaune Klinikose genetikos kabinete,tai sakė,kad jie jau mato ir 11 savaičių lytį,nors aparatas tai ne trimatis,ar gali taip būti?,bet juk daktarė sakė tai nemeluos gal...

Na kiek teko girdet, tai genetikos centre tiksliausiai nustato lyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2006 07 12, 13:27)
Na kiek teko girdet, tai genetikos centre tiksliausiai nustato lyti  smile.gif

Tai va aš ir taip girdėjau, bet nežinojau kad jau nuo 11 gali pasakyti....galvojau nemato su paprastu dar g.gif
Atsakyti
As kazkaip nujauciau, kad bus mergaite, bet augant pilvukui vis panasejo i berniuka, pilvas aukstai, veidas lygus, nu zodziu visi pozymiai, kad berniukas biggrin.gif , as ir pati pradejau abejoti, bet nuojauta kuzdejo, kad vistik bus mergaite g.gif ! Ir nuojauta pasitvirtino thumbup.gif , pas mano princese tarp kojyciu jokio pimpiuko nepamate thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!! Labiausiai vyras apsidziauge, nes dukra jo svajone wub.gif ! O man tai butu tikes ir berniukas, koks skirtumas kas wub.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 07 11, 22:05)
pamate  15 savaiciu ?! uchhhh rytoj mums 15 savaiciu ir mes einame pas daktara  wub.gif  gal pamatysim ta pati  wub.gif

Tai pamate nes dare pas genetikus, ten telikas toks didelis, net pirsciukus gali suskaiciuoti ax.gif
Atsakyti
na as jauciau, kad bus berniokas, nors apsidraudimui rubelius pirkdavau neutraliu spalvu - balintos kavos, zalsvus ir t.t. 18 sav. echoskopu (vilniuj gen.centre) pamatem toki pimpi, kad vyras is kabineto vos ne ant ranku isnese biggrin.gif vat ir turim suneli wub.gif
Atsakyti
o as visada norejau pirmo sunaus blush2.gif ax.gif bet kai pastojau kazkaip nedave man ramybes kad pilvelyje mergaiciuke auginu 4u.gif Be to labai daznai pirmom savaitem sapnuodavau kad dukryte turiu, o ir mano sesuo irgi sake vis sapnuoju tave ir kad tu mergyte turi, drauge irgi sake sapnavusi kad as su dukriuku grizau i Lt... Na echo irgi mergyte rode, bet kazkaip nepasitikiu 100% juk visko buna 4u.gif
Atsakyti
O as sunu nuo pradziu jauciau g.gif bet gal cia tik mano pacios isikalbejimas buvo,nes labai noriu sunaus.Bet kai pasake maergaite tai ir apsidziaugiau kad bus mergaite,nors maniskis labai nusimines buvo ir iki siol netiki kad gims mergaite,vis dar tikisi stebuklo doh.gif
Atsakyti