Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Na, man irgi nuojauta beveik 100% sake, kad nesioju suneli. wub.gif Budavo kartais tokiu minciu - o jei dukrele? Bet jos greit ir praeidavo. I pilvuka visada kreipdavausi tik kaip i berniuka bigsmile.gif Ir echo tai patvirtino - Genetikos Centre aiskiai matem, kad gims vyrukas!!! Vyras mano irgi nuo pat pirmu dienu garantavo, kad bus sunus. Taip pat ir mano mama. Tik nezinau, is kur jie tai sugalvojo g.gif biggrin.gif Bet tai ir nesvarbu - turesim gimines prateseja!!! thumbup.gif Taip kad galiu pasakyti, kad mano nuojauta pasitvirtino! thumbup.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad dauguma busimu mamyciu, labai laukia suneliu ax.gif mirksiukas.gif as ir pati labai tikiuosi kad bus sunelis, bet kas bus tas bus.... ax.gif
Atsakyti
Nuo tos minutes kai suzinojau kad laukiuos zinojau kad bus berniukas 4u.gif ir dabar jau supuoju savo kleckiuka wub.gif nei sekundei nesuabejojau kad bus sunelis , tik per nestuma visad sapnuodavau mergaite bigsmile.gif
Atsakyti
na MB tai laukia ir nori berniuko, o man tai kas bus tas gerai, svarbiausia, kad sveikas vaikelis butu, neturi dideles reiksmes lytis
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2006 06 20, 09:45)
Mes abu su vyru norejom berniuko, ir jauciau kad bus berniukas, net sapnuodavau...bet per echo... sake lygtai kad mergaite, nors ne 100%, tai lieka neiasku kaip ten is tikruju... smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vat grynai pas mane tokia pat situacija,mes su vyreliu labai norim berniuko,ir as tokia isitikinus kad berniukas gims,dar net pries nestuma zinojau,kad berniuka turesiu ir is pat pradziu tik kaip i berniuka kreipiaus,nes kitaip neapsiversdavo liezuvis pavadint g.gif O daktare daugiau % duoda mergaitei,Tai dabar pasimeciau ir nebezinau ko laukiu.Is tikruju man nera skirtumo,bet kazkaip buvau isitikinus ir tiek...O kaip vyrelis nusimins,nu ne ta prasme kad nemyletu,bet juk vyrukai visi nori savo mazos kopijukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 21, 23:16)
...O kaip vyrelis nusimins,nu ne ta prasme kad nemyletu,bet juk vyrukai visi nori savo mazos kopijukes  mirksiukas.gif

Aš šiandien žiūrėjau savo vyro reakciją kai gydytoja bandė nustatyti žirniuko lytį bigsmile.gif Tiksliai gydytoja nepasakė bet daugiau tikimybės kad mergaitė, tai vyras tik nusišypsojo ir pasakė..turėsiu dvi mergytės namuose wub.gif wub.gif

TAi va taip ir būna su tom kopijukėm... thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi laukem laukem berniuko, o genetikos centre pasake, kad bus mergyte. pradzioj net nusivyliau, galvojau ir MB bus nepatenkintas, bet abu dabar su didziausiu dziaugsmu laukiam savo dukrytes bigsmile.gif
Atsakyti
Kai buvau pirma karta nescia, tai tvirtai jauciau kad bus mergaite, taip ir buvo. Paskui buvau kazkodel tvirtai isitikinus kad turesiu dvi mergaites, ta prasme kad kai kita karta pastosiu irrgi gims mergaite. Bet dabar esu nescia ir jauciu kad bus berniukas, nors dar echoskopo nedarem dar anksti, bet nuojauta tokia. Na bus matyt ar ji pasitvirtins smile.gif
Atsakyti
neprisimenu ar rašiau..., bet... buvau ĮSITIKINUS, kad gims berniukas... wink.gif o gimė nuostabi mergaitė wub.gif tai kad..., net nežinau kaip čia dėl tos nuojautos... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetolanka @ 2006 06 24, 23:46)
neprisimenu ar rašiau..., bet... buvau ĮSITIKINUS, kad gims berniukas... wink.gif o gimė nuostabi mergaitė wub.gif tai kad..., net nežinau kaip čia dėl tos nuojautos... wink.gif

sveikinu 4u.gif oi kaip fain...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 24 birželio 2006 - 23:14
Nu va, man vel sake kad mergaite smile.gif iki siol dar pati pilnai netikejau, bet dabar turbut teks ir vyras jau mergaitei varda renka drinks_cheers.gif

Snaige, sekmes apsiprantant smile.gif
Atsakyti
neatsimenu ar rasiau, bet as esu garantuota 100 %, kad mano pilvuke berniukas wub.gif nors visa gyvenima svajojau, kad turesiu mergaite..
beje ir sapnuoju berniuka rolleyes.gif
Atsakyti