Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Mano brolis baisiausiai norėjo dukters... Pirmas jiems gimė sūnus - na, ką darysi, tradicijos pagerbtos, giminės tęsėjas ir t. t. Kai laukėsi antro - tiesiog kliedėjo abu dėl dukros, visi požymiai rodė 100 proc. dukrą, visos tetulės ir bobulės įtikinėjo, na tiesiog įrėmink ir kabink ant sienos kaip pavyzdinį dukters besilaukiančios nestuke.gif egzempliorių... Pirmojo daikteliai dar buvo geri, bet ne "mergaitiški", tai susipirko naujus raudonus vystyklus, šliaužtinukus, kepurytes, rankšluostėlius, vežimėlį... aplamai, viską, ką tik rado raudona, rausva ar su kaspinais lotuliukas.gif
Spėkit, kas gimė? ax.gif Taigi, sūnelis... nepaisant to, visi laimingi, pasijuokia iš tos "dukrytės", ir tiek... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kai laukiausi tai labiau norėjau mergytės, bet apie 7 mėn susapnavau kad aš esu su sūneliu ir ką gi gimė sūnus. Pasitvirtino
Atsakyti
man kazhkas sake kad priklauso nuo to, kada pastojai ar priesh menesines ar vidury ciklo biggrin.gif o kadangi mano neplanuotas, tai net nezhinau biggrin.gif
Atsakyti
na as irgi noreciau labai mergaites ir kazkaip tikiuosi kad taip bus nes jau turim berniuka tai taip butu smagu kad butu porele 4u.gif
Atsakyti
Kai pastojau jokiu nuojautu nebuvo. Tiesiog bauvau nestuke.gif ir laukiausi lelytes. Po keliu menesiu susapnavau mergyte gelsvais garbanotais plaukais 4u.gif Bet sirdis kazkaip sake, kad bus berniukas. Ir daugiau per visa nestuma sapnavau berniuka. Niu eko parode kad berniukas..bet svarbiausia sveikas vaikutis wub.gif
Atsakyti
mano vyras visa laika tvirtino, kad bus berniukas o ir pačiai kažkaip atrodė, kad berniukas(nors aišku norėjau mergaitės) šiandien pamačiau per echoskopa tarp kojūčių kabantį pimpaliuką bigsmile.gif
Atsakyti
Kazko man nuojauta labiau linkusi kuzdeti, kad bus berniukas. Ir kai kurios forumietes man pranasauja berniuka. Be to ir pranasingam sapne sapnavau, kad gime berniukas bigsmile.gif Nors as labiau noreciau mergaites, o MB berniuko. Bet realiai man didelio skirtumo nera - svarbiausia, kad butu viskas ok lialiui. wub.gif
Atsakyti
O pas mane nuojautos matyt is viso nera! biggrin.gif iki nestumo pirmojo vaikelio norejau berniuko, kai pastojau - uzsimaniau mergaites ir primygtinai visus tikinau, kad taip ir bus, net kelis sapnelius susapnavau ax.gif o ipusejant nestumui norai ir nuojauta pasikeite - uzsimaniau mazo Faustuko, o ir aplinkiniai daugumoj tvirtina, kad bus butent vaikis! ax.gif tai jau nesulaukiu sekancio pasimatymo su mazium, gal tada kojyciu uzspaudes nebus ir pagaliau pamatysiu, kad ten toks isikures wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindy: 25 gruodžio 2006 - 21:05
o as kazkaip nestumo pradzioi buvo pas bobute, kuri is rankos buria, tai ji man paseke kad bus berniukas, ir sekantis vaikas bus berniukas, tai as ja tikejau, kai dare eho klause ar zinai kas bus, sakau berniukas, daktaras pasiziurejo ir sko nu tikrai berniukas, ir gime berniukas, tai tikiu kad ir sekantis bus berniukas blush2.gif
Atsakyti
Aš dar prieš pastodama vis pagalvodavau, kad labai norėčiau mergytės. Bet nuo pat nėštumo pradžios jaučiau - bus bernas. Tas jausmas buvo toks aiškus lyg žinočiau. Na ir ką gi - trys echoskopijos patvirtino berniuką pilvelyje smile.gif Aišku, kai gims, tik tada bus galutinai aišku, bet man didelių abejonių jau dabar nėra biggrin.gif
Atsakyti
na as irgi niekda neturejau jokios nuojautos, bet pastojus pradejo dydeti nuojauta kad pas mane pilvuke auga berniukas. Net mergaitei vardo neturime, nes negaliu patiketi kad turesime mergyte. O jos labai laukiau... Na dar nezinau dar kol kas esu nestuke, bet nuojauta labai stipri. Laukit ziniu....
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2006 12 26, 23:37)
Aš dar prieš pastodama vis pagalvodavau, kad labai norėčiau mergytės. Bet nuo pat nėštumo pradžios jaučiau - bus bernas. Tas jausmas buvo toks aiškus lyg žinočiau. Na ir ką gi - trys echoskopijos patvirtino berniuką pilvelyje smile.gif Aišku, kai gims, tik tada bus galutinai aišku, bet man didelių abejonių jau dabar nėra  biggrin.gif

manes nuojauta irgi neapgavo.nuo pat pirmu nestumo savaiciu jauciau kad bus mergyte.labai jau akys krypo i ruzava spalva...
Atsakyti