Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Nuo pat nestumo pradzios buvau isitikinusi 100 pr. kad bus berniukas...
Apie 7 men. pradejo traukti ant ruzavos spalvos saldumynu ir pradejau manyt kad bus mergaite... du kart sapnavau mergyte ir net varda sapne girdejau ta kuri mergaitei isrinkau... ir abu kartus sapne sapnavau kad po cezario pabundu...berniukui varda ir jau turiu bet kas gims is tiesu nz... gimines is mano puses sako kad gims berniukas... pagal tai kaip nesioju ka valgau....
o vat anita bus mergaite ir viskas.... nieko ant dienu suzinosim bigsmile.gif
Atsakyti
oi kaip noreciau mergyte,nes 2 bernus auginu. Pradzioje nestumo l. daznai sapnuodavau naujagymius,bet lyties nematydavau, bet kazkaip labiau atrode kad turetu gimt mergaite. Ir drabuzelius kelis nusipirkau,bet ruzavos spalvos,kazkodel akys vis labiau i ta puse krypsta. Dare UG 18 sav. bet nemate,tai dabar isvis pasimeciau.Galu gale nebetiek svarbu kas gims, svarbu kad sveikas.
Atsakyti
Nuojauta mane ne apgavo thumbup.gif Pirma karta jauciau kad bus berniukas, antra kad mergyte. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina.S: 11 sausio 2007 - 10:16
bigsmile.gif Visalaika norejau tureti mergyte. Bet tik pastojus nuojauta pradejo kuzdeti, kad bus berniukas, isrinkome ir vada berniukui, bet kiek sapnuodavau, tiek mergyte. Na ir pries pora dienu gydytoja pasake kad graiciausiai bus mergyte. Taip kad nuojauta visiskai nepasiteisino. Na aisku, gal gydytoja apsiriko. Gal dar gims berniukas.
Atsakyti
Dar be testo jauciau, kad laukiuosi, ir dar berniuko. nestuke.gif testas patvirtino po savaites, o kad berniukas - po 9 men thumbup.gif . Kaip sakoma - mamos nuojauta thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat be testo supratau,kad laukiuosi...testa dariau pirma karta gyvenime ir jis buvo teigiamas smile.gif ....nors visa gyvenima svajojau apie mergyte,vos suzinojusi ,kad laukiu baisiai laukiau sunaus ir jauciau,kad jis ten ir sedi lotuliukas.gif ....nujauta neapgavo rolleyes.gif
Atsakyti
O mane nuojauta pavede, nestumo pradzioje visa laika atrodė, kad bus berniukas, na o dabar loveleje nuostabi mergaiciuke spardosi biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuojauta pasitvirtino 100% smile.gif Visa nestuma jauciau, kad turesim mergaiciuke. Echoskopui patvirtinus, jau tikrai ne minties kitokios nebebuvo wub.gif
Atsakyti
as labai noreciau mergaites, bet jauciu, kad bus berniukas. kai darem echoskopa gydytojas pasake "klausk vyro ka padare, as cia niekuo detas" smile.gif taip iki siol nieko ir nezinom...
nestumo metu siek tiek agresyvesne pasidariau ax.gif (karts nuo karto vyrui tai iznybt, tai dar ka padaryt uzsimanau), tai vyras sako, kad tikriausiai su berniuku vaikstau rolleyes.gif
Atsakyti
man tai visi sako,kad bus mergaite....ir noreciau as mergaites smile.gif na bet svarbiausia,kad sveikutis vaikiukas butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2007 01 27, 18:39)
man tai visi sako,kad bus mergaite....ir noreciau as mergaites smile.gif na bet svarbiausia,kad sveikutis vaikiukas butu  4u.gif

As irg gal labiau mergytes noreciau, bet svarbiausia, vaikiuko sveikatele.

Mano nuojauta sikarta tyli. Siaip turiu nebloga 6 jausma, bet sikarta, nieko nenujauciu. Siaip pradzioje kazkaip linkau manyti, kad bus berniukas, bet dabar net neisivaizduoju..
Mano mama kai laukesi manes 100% buvo tikra, akd bus mergyte, o kai brolio - 100% kad berniukas, sake, net vardu kitu negalvojo biggrin.gif
Tai ji man sake, kad man bus mergyte smile.gif
Atsakyti
As visa laika norejau berniuko smile.gif
Nuojauta man sako, kad jo ir laukiuosi, echo t.p. patvirtino mano nuojauta. Pziuresim kas gims ax.gif
Bet, kad ir kas bebutu - svarbiausia, kad sveikas smile.gif
Atsakyti