Įkraunama...
Įkraunama...

Taksi paslaugos

QUOTE(*Martina* @ 2010 02 17, 14:45)
Gal galite parekomenduoti taksi Vilniuje su tvarkingais vairuotojais ir automobiliais(išskyrus Martono taksi - nenoriu ginčytis dėl tarifų ir/ar mokėti 50 Lt už nieką), turiu pasitikti užsienietį iš oro uosto ir atgal. Nebūtinai pigiausią, bet svarbiausia, kad  nereikėtų raudonuoti dėl nekokio kvapo automobilyje, kas deja dažnokai pasitaiko... Ačiū.

Užupio taksi. Numerio neprisimenu, visada susirandu internete smile.gif
Atsakyti
Jei reikia naudojuosi 1488,pavadinimo net nezinau,turiu nuolaidu kortele,bet ten tik nr.raso,gavau apie si taxi sms i mobilu is bites ax.gif Ir neturiu jiems jokiu priekaistu-moku nedaug,ratais nevezioja,vairuotojai malonus,masinos (visada atvaziuoja erdvus busikas,matyt,tik tokias gal ir turi) tvarkingos,veza saugiai,nelaksto kaip be galvos ax.gif
Atsakyti
man labai patiko 85222222 thumbup.gif siuo telefonu, pigu greita ir vairuotojas mandagus pasitaike. Uz kelione santariskes - zirmunai, sumokejau 10 lt. be to pries tai skambinom keliom kitom firmom, tai ne viena nesutiko iki santariskiu vaziuoti, o cia sutiko ir greit sureagavo.

1440 pavojinga piniginei ir siaip geriau vengti blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors galit paaiškinti, kokia taksi iškvietimo į užmiestį tvarka? Reikės grįžt iš Nemenčinės, tai įdomu, ar pradės skaičiuot įsėdus, ar nuo pat taksi pajudėjimo dar tik keleivių paimt, kokių tarifų tikėtis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2010 02 18, 19:57)
Užupio taksi. Numerio neprisimenu, visada susirandu internete  smile.gif



852611111cia uzupinio numeris.

Dar man patinka 852444444. Tik nepamenu firmos pavadinimo. Kaina normali ir prisistato per 5-6 min. visada.
Ar skaitet straipsni l.ryte, kad jokiu budu nereiketu skambinti trumpaisiais numeriais, nes pokalbio kaina gali siekti iki 2 litu uz minute, is kuriu puse sumos tiesiogiai atitenka taksti firmai? As vis niekaip negalejau suprasti, kodel skambinant ilguoju numeriu is karto iesko masino, o jei renkdavau trumpaji, tada labas vakaras, minutele, ir snekasi sau dispecere su kitais klientais kelias minutes, o tu kabi ant laido kaip durnelis, o pinigeliai kapt kapt kapt is mano pinig9nes i taksi firmos saskaita lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2008 03 22, 13:27)
o as labai megstu MARTONO TAXI,nors ir nepigu,bet visada svaru,kulturingi vairuotojai,gali issikviest is anksto,neveluoja.



Kulturingi vairuotojai? doh.gif Martone? doh.gif Teko karta prie oro uosto stebeti vaizdeli, kaip keli martono taksistai neturedami darbo stoviniavo prie automobiliu ir apkalbinejo visas praeinancias merginas, o kai kurie net naglai kabinejosi, leksikonas siu kulturinguju niekuo neatsilieka nuo zonos zargono, as tada buvau pakraupus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varlė kanibalė: 19 kovo 2010 - 09:04
Sveikos mamytes, matau vargstat Vilniuj su taxi, atvykit i Jonava, pas mus visa kelione mieste tik 3 lt.Nei isedimo mokescio, nei kilometru skaiciuoja.Miesto ribose 3 litukai.Rojus.
Atsakyti
Aš, kai reikia ,Vilniuje važinėju taksi 1410...Už km nepamenu, ar 1,20 ar 1,25, iš orouosto į Pilaitę, ir stoties į Pilaitę atstumai nemaži, apie 15 -50 lt visada būna, Į Fabijoniškes nuo Pilaitės apie 14 - 15lt. Mašinos - šiap sau, bet vairuotojai gan mandagūs, kadangi keliauju dažniausiai su lagaminu - dviemis, visad sukelia, iškelia, net prie durų laiptinės nuneša kartais..Kiek žinau, tai mažiausias tarfas Vilniuje, gal dar mažesnių yra?
Atsakyti
4u.gif kiek teko keliaut iš oro uosto,atradau naują firmą VIP TAK berods ar TIK TAK na kažkas panašaus,tai tokia patenkinta likau.Žodžiu atskrendu po atostogų su didžiausiais lagaminais blush2.gif vyras negali pasitikti,o dukra kažkur bludija,tad maniau teks su Martono chamais važiuot,bet pamačiau išsigelbėjimą ir galvoju pabandysiu,na iki namų važiavau tikrai kaip VIP persona,vairuotojas paklausė ar jo klausomas radija netrugdo,akys ant katos man iššoko lotuliukas.gif ,vėliau pasiteiravo kur atostogavau ir šiaip poklabį palaokė thumbup.gif o prie namų kai mokėjau daviau 20lt o ten dar graža buvo,na važinėdama su Martonu iki namų mokėdavau 35lt ir jei duodavau 40lt tai 5 lt nebeatgaudavau,o čia 2 lt gražos atidavė ir lagaminus iki durų panešė wub.gif tad arbatai 10lt daviau o jis imt nenorėjo,sakė,kad per daug mirksiukas.gif to dar mačius nebuvau... drinks_cheers.gif gaila mieste jie dar kol kas nevažinėja,bet iš oro uosto,manau puikus variantas
Atsakyti
kiek dabar kainuoja taksi 1km? vakar važiavom po šventės iš u-miesčio tai 30lt sumokėjom, nors ten tikrai nėra 15km g.gif
Atsakyti
Sveiki,
jau dvejus metus kasdien, ne po vieną sykį važinėju Taksi. Tikrai labai gerai ir nuodugniai žinau visas Vilniaus Taksi firmas. Metus važinėjusi su Martonu, niekada negailėjusi nei "Arbatėlės" vairuotojams, nei ginčyjausi dėl nuvažiuotų kilometrų, paleidau ir kreipiausi į Ekipažą. Štai jau metai esu su Jais. Na, mašinyčių visokių yra, ir naujų ir nelabai, tačiau... Jie niekada nesupasuos pasakę, kad būsim, niekada nenaudoja telefono saskaitos, o paskambina kai Taksi jau būna šalia [yra mėgstančių, oi, kaip mėgstančių sakyti: "minutėlę...", iki kol supypsi pasibaigusios saskaitos signalas telefone...],nei taksometrą nusukinės...Kalbu iš tikrai ne menkos patirties. Užsieniečiui rekomenduočiau VIP taksi. Na, jie brangininkai, tačiau pagal bendravimą,tikslumą ir kt.- pliusą dėčiau Jiems:)
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 06, 11:10)
Aš, kai reikia ,Vilniuje važinėju taksi 1410...Už km nepamenu, ar 1,20 ar 1,25Kiek žinau, tai mažiausias tarfas Vilniuje, gal dar mažesnių yra?

Aš irgi tuo pačiu numeriu naudojuosi. Nors automobiliai sukiužę gerokai, bet tarifas pats pigiausias, kiek man teko susidurti. Ir beje, atvyksta visad labai greitai. Nereikia po 20 minučių laukti bet kokiu paros metu. Turbūt čia reikia rinktis: komfortas ar ekonomiškumas. Ir vilkas sotus, ir avis sveika - čia negalioja.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 08, 19:45)
kiek dabar kainuoja taksi 1km? vakar važiavom po šventės iš u-miesčio tai 30lt sumokėjom, nors ten tikrai nėra 15km g.gif

ziurint koks taksi... bet dauguma pabrangino iki 1,8Lt 4u.gif nes vakar pati vaziavau...
o uzmiesti gali buti ir daugiau unsure.gif
Atsakyti