Mums dar viskas priešaky...
Aš bijau turėti savo vaikų.
QUOTE(maiiia @ 2005 06 08, 10:09)
Kodėl bijai?

Vaikai yra didelis džiaugsmas ir daug meilės

QUOTE(maiiia @ 2005 06 02, 09:54)
Mano Laimutis 9 ne sūnus, bet sūnėnas) - visai dar mažas, jam metukai. Serga cerebriniu paralyžiumi.
O tu savo neturi?
Ne, savo vaikų neturiu. Kol Laimutis nors truputį neatsitaisys - negaliu sau leisti turėti šeimos. Turiu draugą, ketinome susituokti, bet... kaip aš juos paliksiu...
Taip ir gyvenam.. per du namus.
QUOTE(maiiia @ 2005 06 08, 11:47)
Ne, savo vaikų neturiu. Kol Laimutis nors truputį neatsitaisys - negaliu sau leisti turėti šeimos. Turiu draugą, ketinome susituokti, bet... kaip aš juos paliksiu...
Labai grazu, kad rupiniesi nesavo neigaliu kudikiu, bet savo gyvenimu reiketu taip pat pasirupinti. Visi butumet kartu ir visiems tik butu smagiau gyvent, nebent tavo draugas sito nenori?
Nereikia bijot vaiku turet, reikia juos turet, reikia pasikliaut likimu ir tiketis, kad tau tik laime sypsosis.
Pati sveika esi ar turi negalia?
Esu visiškai sveika. Man 25 metai. Dar ne vėlu... Manau apie 30 metų galėsiu gimdyt...
QUOTE(maiiia @ 2005 06 08, 14:18)
Esu visiškai sveika. Man 25 metai. Dar ne vėlu... Manau apie 30 metų galėsiu gimdyt...
AS manau, kad jaunesnei susilaukt vaikelio yra geriau. Kai vaikas uzauga gali kartu nueit i sokius, nes dar abiem sito reikia:))
QUOTE(melodija @ 2005 06 08, 17:42)
AS manau, kad jaunesnei susilaukt vaikelio yra geriau. Kai vaikas uzauga gali kartu nueit i sokius, nes dar abiem sito reikia:))
Pritariu šiai nuomonei, kad jaunesniai reik dimdyt. Man neužilgo 26 m. ir manau kad pagimdžiau pirmą leliką, kaip tojdainoj gimiau nei er ankst nei par vėlai, gimiau pačiu laiku.
O kad gims vaikutis su negalia, tai jei bus skirta jam gimti tai jis ir gims. O pirmo vaikelio gimimo nevertėtų nukelt vėlai, tai padidina įvairių ligų ir apsigimimų atvejus, negasdinu, bet statistika ir mokslas kalba pats už save. Pati studijuoju socialinį darbą tai su visokiom ligom ir apsigimimais jau susipažinau. šIOS PASKAITOS vYKO KAI LAUIAUSI LELIUKO, DAUG KAS SAKĖ NELANKYK, VISKO PASKUI PRISIGALVOSI.
Bet manau esu stipri ir manęs tokios šnekos neveikia, reikia labai norėti ir visada tikėtis, kad vaikelis gims sveikas ir negalvoti, kad tau gali tik blogai būti.
Niekas nuo nieko nepriklauso jau kaip bus Dievo skirta taip ir bus mes nepasirinksim.Kad as pries 10 metu buciau zinojus,kad maniskis gims su negalia gal buciau negimdzius,bet manes niekas neklause ir nesake ,kad taip bus.O dabar yra kaip yra...
Melodija,man Laurynas siandien suskele gabala,vyrui parvaziavus is darbo pasakoju apie Venta ir sneku ,kad treciadieni isvesim aisku Lauriui girdint,tai tas sako "neisveskit"tai taip sirdi suspaude,atrodo kad jis suprastu kas su juo bus.
Melodija,man Laurynas siandien suskele gabala,vyrui parvaziavus is darbo pasakoju apie Venta ir sneku ,kad treciadieni isvesim aisku Lauriui girdint,tai tas sako "neisveskit"tai taip sirdi suspaude,atrodo kad jis suprastu kas su juo bus.
Mums dar viskas priešaky...
[/quote]
Maiiia, tikrai nebijok turėti savo vaikų. Ir vienai mamai ne visi nesveiki gimsta. Aš,pavyzdžiui, gimiau pirma (gimdymo trauma), sergu cerebriniu paralyžium, o paskui gimę mano broliai sveikut sveikutėliai - dabar gydytojai (traumatologas ir stomatologas). Na, o aš tik filologė... Tai rašau todėl, kad kiekvienas turim savo likimą ir nežinia, nuo ko jis priklauso. Laimutis bus Tavo vaikučių pusbroliukas, o gal ir broliukas. Prisimenu, kaip mane puseserės ir pusbroliai mylėjo - buvau jų mylimiausia

Atsiprau, gal ir perdaug prirašiau, tiesiog man labai brangūs negalios spąstuose atsidūrę žmonės

apsiverkiau.
ačiu.
neturiu aš galimybės gimdyt - noriu santuokos, savo namų...
ačiu.
neturiu aš galimybės gimdyt - noriu santuokos, savo namų...