Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

QUOTE(melodija @ 2005 08 28, 17:55)
Gimdydamos vyresnes daugiau rizikuoja, kad neigalu gali pagimdyt, sesute gimde 40m kuo graziausia sunu pagimde o as 34m ir nepavyko. Kam koks likimas skirtas taip ir bus.

melodija, sakoma viskas us taip, kaip reikia, čia tai jau tikrai 4u.gif
Atsakyti
Euforija, dziaukis gyvenimu kol galima kai pasensi turesi apie ka galvot ir dziaugint sirdi prisiminimais, nes tikrai leidi puikiai laika, o vaikuciai palauks savo eiles 4u.gif g.gif bet tu esi tikra saunuole mokanti suprast grozi ir juo dziaugtis ne tik viena bet ir dar kitus dziugint, tokiu tikrai mazai tera kaip tu, as labai megau keliaut ir stebet kitu saliu gyvenima ir jo kitoki grozi negu lietuveles, visur grazu bet mano lietuvele pati graziausia ir mieliausia sekmes tau ir geros kloties thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, melodija, už šiltus žodžius 4u.gif Aš ir stengiuosi keliauti, kol pajėgiu smile.gif Daug šalelių jau aplankiau, tikiuosi dar pamatyti ne vieną smile.gif Mūsų Lietuvėlę aš myliu, o ateitis parodys smile.gif
Labai džiugu, kad dalelė mano pairties kažkam suteikia teigiamų emocijų smile.gif
Man būtų labai įdomu sužinoti, kur pati esi buvusi ir kokį įspūdį tau paliko viena ar kita šios žemės vietelė smile.gif
Pati kartais vartydama nuotraukų albumą pasineriu į malonius prisiminimus biggrin.gif
Atsakyti
mamytės, nepykit, kad aš čia ne į temą...na norisi kiek prablaškyti ir jus ir save pačią tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 08 30, 15:44)
mamytės, nepykit, kad aš čia ne į temą...na norisi kiek prablaškyti ir jus ir save pačią  tongue.gif

Tai saunu, atnesiei i musu pilka gyvenima naujoviu, man bekeliaujant tavo ikeltais foto net seiles istyso ir adrelino pasigamino:) thumbup.gif
ir visas visas su rugsejo 1-aja 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
mamkos, kaip jums rudeniniai orai? Visai neblogi ką biggrin.gif Jeigu ne tie mokslai būtų kaip vasarą thumbup.gif
Kaip jūsų mažiukai? O tai čia visai tylu, kažkur pradingot savo rūpestėliuose ax.gif O mes čia bendravimo ištroškę laugh.gif
Atsakyti
labas visoms,tikrai kazkur visos uzkrite,darbai ,namai,vaikiukams mokslai prasideje.Maniskis pradzioj tai labai norejo i mokykla vaziuot,o dabar kai reikia anksti keltis ir nebenori sad.gif ,bet nieko nepadarysi kas reikia tai reikia.O dar zmogeli ir priepuoliai pakankina,tai kartais atsikelia pavarges sad.gif
Atsakyti
Sveika, munyte 4u.gif

Tai priepuoliukai Laurynui vis naktį būna? sad.gif Nelengva žmogučiui...o mamytei dar sunkiau, kai reikia su ožiukais bendrą kalbą ieškoti...aš va galvoju, ar mokėčiau taip diena dienon...čia užeidama iš jūsų vis pasimokau tos begalinės ištvermės ir kantrybės smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamkos smile.gif
As siuo metu sedziu koja susitraumavusi ir laukiu kas iskur pareis ir ka nors uz mani padirbes, nors nelabai kas nori dirbt uz mani, ir bulves dar nekastos ir slyvos neskintos ir obuoliukus reik vest i busta ir t.t......
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 09 14, 13:01)
Sveikutes mamkos smile.gif       
  As siuo metu sedziu koja susitraumavusi ir laukiu kas iskur pareis ir ka nors uz mani padirbes, nors nelabai kas nori dirbt uz mani, ir bulves dar nekastos ir slyvos neskintos ir obuoliukus reik vest i busta ir t.t......

Aš ateičiau pagalbon tikrai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 09 14, 15:50)
Aš ateičiau pagalbon tikrai tikrai  4u.gif

Atbek mazule, as laukiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 09 16, 10:15)
Atbek mazule, as laukiu 4u.gif  smile.gif

oj ilgai bėgčiau, jau ir sniegas iškristų tongue.gif

melodija, o kaip manai, ar Šiauliuose visuomenė skiriasi nuo Vilniaus? na visokių žmonių visur yra, bet šiaip tolerancijos atžvilgiu? Nes kažkaip tokių dalykų sužinojau pas jus esant, sunkiai juos tapatinu su realybe... blink.gif
Atsakyti