Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

tikimės tikimės 4u.gif

melodija, viską užsirašiau biggrin.gif

Atsakyti
niu kokia tu sauni Euforija tik ziurek nepamesk thumbup.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 09 27, 16:49)
niu kokia tu sauni Euforija tik ziurek nepamesk thumbup.gif  biggrin.gif  tongue.gif

jeigu ką, tu juk man pasufleruosi, ane? tongue.gif tongue.gif tongue.gif

p.s. melodija, o jūs namie vonią turit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 27 rugsėjo 2005 - 16:21
QUOTE(Euforija @ 2005 09 27, 16:20)
jeigu ką, tu juk man pasufleruosi, ane?  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

p.s. melodija, o jūs namie vonią turit?  g.gif

Turiu vonia, negi maudytis atvaziuosi pas mane biggrin.gif zinok as tik po dusu teleidziu maudytis tongue.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 09 27, 19:14)
Turiu vonia, negi maudytis atvaziuosi pas mane biggrin.gif  zinok as tik po dusu teleidziu maudytis tongue.gif  g.gif  mirksiukas.gif

ačiū už idėją biggrin.gif dabar belieka tik adresiuką sužinoti tongue.gif galima į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 09 27, 17:25)
ačiū už idėją  biggrin.gif  dabar belieka tik adresiuką sužinoti  tongue.gif galima į až  mirksiukas.gif

Nesupratau blink.gif bet patiko smile.gif

Siunciau i az laiskeli,bet pasake kad jis ne rysio zonoje tongue.gif Pasiskusiu dukra sulauze remelius dukdama su sveciu cry.gif o jie jau tiek lauzyti kad nezinau ar juos beremontuos schmoll.gif dabar buna be akiniu varlike mano sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 28 rugsėjo 2005 - 09:10
QUOTE(melodija @ 2005 09 28, 10:55)
Nesupratau blink.gif  bet patiko smile.gif

Siunciau i az laiskeli,bet pasake kad jis ne rysio zonoje tongue.gif  Pasiskusiu dukra sulauze remelius dukdama su sveciu cry.gif o jie jau tiek lauzyti kad nezinau ar juos beremontuos schmoll.gif dabar buna be akiniu varlike mano sad.gif

kas neryšio zonoje? až ar laiškelis? g.gif lauku laukiu laiškelio su adresėliu biggrin.gif beje, dušo nemėgstu, taigi svečių nelaukit tongue.gif tongue.gif tongue.gif
o rėmelius gal visgi dar sutaisys, tikėkimės smile.gif
Atsakyti
[quote=Euforija,2005 09 28, 14:15]
kas neryšio zonoje? až ar laiškelis? g.gif lauku laukiu laiškelio su adresėliu biggrin.gif

Euforija, man pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=melodija,2005 09 29, 20:06]
[quote=Euforija,2005 09 28, 14:15]
kas neryšio zonoje? až ar laiškelis? g.gif lauku laukiu laiškelio su adresėliu biggrin.gif

Euforija, man pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
zinot, o as vat sedziu jau tokia nei siokia nei tokia ir vis mstau,kad nezinau as ar verta butu mano dukrai jau kitamet i mokykla keliaut. Vat kokioj parengemojoj mokykloj pabut gerai jai butu,kad po truputi adaptuotus kas ta mokykla.Tai kas ,kad ji daug gali.Bet beda,kad ji nesupranta kai jos ko klausia,arba nesupranta tik zodziu pasakytos uzduoties. Ji supranta,akd rekia kazka atsakyti ar daryti,bet nezino ka,nes daug zodiu jai sunku is vieno karto suprast. Kai 3-4 kartus vis pakartoji,ji tada pagaliau pagauna kampa ir daro. Tikrai atrodo kartais sedi klausaisi ka ji pasakoja,arba jos klausi kazko apie tai ka galbut vat tik ka jai paskaitei ir ji ka nors i "pievas"visiskai atsako.Nes ji zino,as noriu,akd ji atsakytu kazka,nezino ka,tai bando atspet.Norisi kaukt pradet doh.gif Atrodo nu kas neaisku,juk vat tik ka skaitem,knyga dar atversta,nu gi atsakyk,o ji nesupranta.Kartoji dar karta ir dar ir dar -tada atsako,o tu sedi jau ir nebezinai nei kaip dar ka pasakyt,akd ji tik ismoktu greiciau suprast. Taip,dirbam juk toliau,jau ji pati is saves kalbet pradejo,pradejo bandyti psakoti ka dare vakar,ar ka rytoj darysim.Pradejo suprasti kas tas rytoj.Bet tik uzduok klausima ir baigiasi.Net jei as klausiu" su kuo zaidei darzelyje?" Ji atsakys,kad zaide. Tada klausi " su kuo zaidei?" ji pasakys,kad leliu kampelyje.Bet ,kad as klausiu apie vaikus ji nesupranta.Tada klausi vel kitaip" Su kokiais vaikuciasi tu zaidei? Kokie ju vardai? Marie?Janine? Julia? Su kuo?" Tada atsako.O klausiu as to kasdien ir kasdien ta pati istorija,aisku jau geriau nei pries metus,pires metus vistiek nesuprasdavo. Stai visai neseniai ji nusüprende pagaliau savo lelytems ir suniukui vardus duoti.As buvau nustebus,kai ji atejo ir pareiske" mama,mano suniuko vardas yra Eny,o sitos lelytes Anabele,sitos Maraike,o sitos Kely" r atsimena vis dar iki siol,nepakeite savo nuomones del vardu. O dar ji kai kalba tai ji labai garsiai kalba,vos nerekdama. Paprasau,akd ji tyliau kalbetu,nes as girdziu ir kai ji tyliai sako,tada kartais kiek pritildo balsa,bet apsisuka ir vel garsiausiai ant viso metro ka susako. VIs dar pyksta ji ant pagvenusiu moteru,"zmononm" jas vadina biggrin.gif Ir baisiai sunerimsta ji kokia piresais mus atsiseda.Tai gerai,kad musu kalba pasako" tu cia nesedek" o jei taip vokiskai? Tikrai uzeina momentai norisi bliaut isikniaubus i pagalve ir rekt kartu kiek gerkle leidzia. As taip noreciau,kad ji nors kiek daugiau suprastu ka mes jai sakom,nu nors kiek daugiau,atrodo ir tai lengviau butu. verysad.gif
Atsakyti
Pareis, mieloji, mes labai tave suprantam ir palaikom...nelengva toj kasdienybėje...tu labai stengiesi, labai pergyveni dėl dukrytės...tu nori rezultato..ji tai jaučia..ji irgi pergyvena...gal šaukia dėl to, kad galvoja, taip ją geriau supras...ji taip stengiasi atsakyti į tavo klausimus, taip nenori, kad tu nusiviltum, bet ji negali padaryti daugiau, negu ji gali...gal ji šaukia, kad tu matytum, kaip ji stengiasi...jai tai stresas, kai mato, kad tu negauni norimo atsakymo o ji taip norėjo teisingai atsakyti...gal tuos klausimėlius reiktų pamėginti taip uždoi, kad juose jau slypėtų atsakymas: ar žaidei su tuo ir tuo? labai konkrečius klausimus...uždarus...kad atsakymas būtų taip arba ne..paskui po truputuką tik išplėsti...o tas kartojimas jis viesiems mažiukams reikalingas....o ypač tokiems vaikiukams...kartojimas juos ramina...kaip aš suprantu, kiek reikia kantrybės kartoti neierzinant....dėl mokyklėlės tai gal ir būt jai didelis stresas...tada vaikutis dar labiau savyje užsidaro...Pareis, jeigu norisi išsiverkti, išsiverk, taip, kad dukrytė tik nematytų...nes manys, kad vėl kažką ne taip pasakė ar padarė...išsiverkti reikia...išlieti emocijas....tokią mažiukė, nuostabią dukrytę turi... wub.gif
Atsakyti
melodija, norėjau paklausti, Vaidutės dabar suvokimo amžius koks? nežinau, kaip čia suformuluoti, dėl to ir klausiau, kas ją pradžiugintų, nes nelabai įsivaizduoju, į kokį amžių orientuotis blush2.gif
Atsakyti