QUOTE(Euforija @ 2005 09 30, 22:14)
melodija, norėjau paklausti, Vaidutės dabar suvokimo amžius koks? nežinau, kaip čia suformuluoti, dėl to ir klausiau, kas ją pradžiugintų, nes nelabai įsivaizduoju, į kokį amžių orientuotis 

Vaje, kokis sunkius klausimus man uzduodi

QUOTE(Pareis @ 2005 10 01, 19:50)
Aciu Euforija.Graziai atsakei ir tikrai kazkiek ramiau, paskaicius tavo mintis ,paliko. 

man toks jausmas, kad tiesiog jaučiu visa tai, kad pas jumi darosi...kaip tau nelengva, kaip mažoji stengiasi...kaip jūs viena kitai reikalingos...

QUOTE(melodija @ 2005 10 01, 21:42)
Vaje, kokis sunkius klausimus man uzduodi
zinok sunku net pasakyt, tik galiu pasakyt, kad gyvenimas jei nerupi tik sokai dainos
mage gali groti visa diena turi viena kasete tai ir leidzia dienu dienas
Kai kur jinai kaip pradinuke, kai kur kaip panele, tikrai as nemoku nupasakot . Jin tarp sunkaus ir vidutinio atsilikimo pasiklydusi
gal nori foto jos pamatyt?

suprantu, kad sunkius, aš mėginu suvokti...kaip jiems atrodo tas mūsų pasaulėlis...labai norėčiau pamatyti foto, jeigu galima

mano email euforija@one.lt

QUOTE(Euforija @ 2005 10 01, 21:15)
suprantu, kad sunkius, aš mėginu suvokti...kaip jiems atrodo tas mūsų pasaulėlis...labai norėčiau pamatyti foto, jeigu galima
kažkaip man rodos, kad neįmanoma nutaikyti to, kas suteiktų jiems džiaugsmo..o taip norėtųsi

Kaip pasauleli supranta

Euforija as tau kaska siunciau ar gavai?
QUOTE(melodija @ 2005 10 11, 15:59)
Kaip pasauleli supranta
mano mergiskai gyvenimas nerupi tik muzika dainos, sokiai,maudynes vandenyje, o visa kita nesvarbu jei. Va tiesa dar kad butu kliju ir rasymo popierius, rasymo priemone, plamasteriai

melodija, labai atsiprašau, kad taip esu pradingusi....gavau tavo laiškutį, didelis ačiū

QUOTE(melodija @ 2005 09 24, 18:17)
Ir puikiai suprantu kokios adatytes tave bado, manau ne direktorius sprendzia o pati mokytoja kalbink visas mokytojas, o ne viena. Gal ir nemalonu mokytojei, kad sedes suauges zmogus per pamokas, bet .. manau kad atsiras kas sutiks tikrai
mano mama dirba paprastoje pradinėje mokykloje, tačiau pas ją mokosi berniukas su dauno sindromu. Kadangi jis tikrai nesugeba savimi pasirūpinti su juo klasėje visada sėdi mama 

QUOTE(Cikadelė @ 2005 10 14, 11:15)
mano mama dirba paprastoje pradinėje mokykloje, tačiau pas ją mokosi berniukas su dauno sindromu. Kadangi jis tikrai nesugeba savimi pasirūpinti su juo klasėje visada sėdi mama
taip jau 4 metai
visos mokytojos atsisakė jį priimti kartu su mama....mano mama sutiko ir nesigaili, nes vaiko pažanga akivaizdi 

Kaip faina, kad yra tokių žmonių

sveikutes, na nesmerkiu as tu mokytoju kurie nesutinka ir gerbiu labai labai tas kurios sutinka mokyti vaikuti dalyvaujant suaugusiam zmogui pamokoje, nes gyvenimas margas o zmones dar margesni.
O as 20d. zadu Vilniuje pabuvot, koncerte
Euforija dekui ..... butu malonu susimatyt bet ??????????

QUOTE(melodija @ 2005 10 15, 22:43)
sveikutes, na nesmerkiu as tu mokytoju kurie nesutinka ir gerbiu labai labai tas kurios sutinka mokyti vaikuti dalyvaujant suaugusiam zmogui pamokoje, nes gyvenimas margas o zmones dar margesni.

melodija, man ir būt labai smagu susitikti...tik nežinau kaip su manim ir kas bus...dar iš namų niekur neišlendu...va keip

QUOTE(Euforija @ 2005 10 17, 18:52)
melodija, man ir būt labai smagu susitikti...tik nežinau kaip su manim ir kas bus...dar iš namų niekur neišlendu...va keip 

Sveikos,
Vis paskaitau ka rasot, kaip gyvenat, rupesteliai rupesteliai....Nu ka padarysi.
Pareis puikiai tave suprantu, mes taip turejom problemu su sveiku vaiku darzeliu. Dabar nusprendem palaikyt dar metus namuose, pamokint, gal paaugs supratimas kalbos, gal atsiras nors keli zodziai tada jau jau gal bus galima galvot apie kazkoki kolektyva.
Gaila, kai pagalvoji, sveika vaika gali isleist i bet koki darza ar mokykla, o cia turi eit ir prasinet, kad priimtu.
Tavo dukryte protinga, autizmo pas ja ner tiek daug, jai ji kalba, mokosi skaityti, tai vis tiek yra labai daug. va mes 3 m o kalbos supratimas kokiu 10 men. Turiu dukra 4,5 men, tai ju kalbos israiska vienoda
O mum ir su aukle sunku, vienai man sunku abi suziuret,nes vyresniaja reik ziuret kaip maza vaikiuka. Aukle nesupranta, nemoka su ja :(ai vienu zodziu.
Nu bet yra kaip yra, ir nieko cia nepadarysi
Vis paskaitau ka rasot, kaip gyvenat, rupesteliai rupesteliai....Nu ka padarysi.
Pareis puikiai tave suprantu, mes taip turejom problemu su sveiku vaiku darzeliu. Dabar nusprendem palaikyt dar metus namuose, pamokint, gal paaugs supratimas kalbos, gal atsiras nors keli zodziai tada jau jau gal bus galima galvot apie kazkoki kolektyva.
Gaila, kai pagalvoji, sveika vaika gali isleist i bet koki darza ar mokykla, o cia turi eit ir prasinet, kad priimtu.
Tavo dukryte protinga, autizmo pas ja ner tiek daug, jai ji kalba, mokosi skaityti, tai vis tiek yra labai daug. va mes 3 m o kalbos supratimas kokiu 10 men. Turiu dukra 4,5 men, tai ju kalbos israiska vienoda

O mum ir su aukle sunku, vienai man sunku abi suziuret,nes vyresniaja reik ziuret kaip maza vaikiuka. Aukle nesupranta, nemoka su ja :(ai vienu zodziu.
Nu bet yra kaip yra, ir nieko cia nepadarysi