Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

Aciu Euforija.Graziai atsakei ir tikrai kazkiek ramiau, paskaicius tavo mintis ,paliko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 09 30, 22:14)
melodija, norėjau paklausti, Vaidutės dabar suvokimo amžius koks? nežinau, kaip čia suformuluoti, dėl to ir klausiau, kas ją pradžiugintų, nes nelabai įsivaizduoju, į kokį amžių orientuotis  blush2.gif

Vaje, kokis sunkius klausimus man uzduodi g.gif zinok sunku net pasakyt, tik galiu pasakyt, kad gyvenimas jei nerupi tik sokai dainos tongue.gif mage gali groti visa diena turi viena kasete tai ir leidzia dienu dienas sad.gif Kai kur jinai kaip pradinuke, kai kur kaip panele, tikrai as nemoku nupasakot . Jin tarp sunkaus ir vidutinio atsilikimo pasiklydusi sad.gif gal nori foto jos pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2005 10 01, 19:50)
Aciu Euforija.Graziai atsakei ir tikrai kazkiek ramiau, paskaicius tavo mintis ,paliko. rolleyes.gif

man toks jausmas, kad tiesiog jaučiu visa tai, kad pas jumi darosi...kaip tau nelengva, kaip mažoji stengiasi...kaip jūs viena kitai reikalingos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 10 01, 21:42)
Vaje, kokis sunkius klausimus man uzduodi g.gif zinok sunku net pasakyt, tik galiu pasakyt, kad gyvenimas jei nerupi tik sokai dainos tongue.gif mage gali groti visa diena turi viena kasete tai ir leidzia dienu dienas sad.gif Kai kur jinai kaip pradinuke, kai kur kaip panele, tikrai as nemoku nupasakot . Jin tarp sunkaus ir vidutinio atsilikimo pasiklydusi sad.gif  gal nori foto jos pamatyt?

suprantu, kad sunkius, aš mėginu suvokti...kaip jiems atrodo tas mūsų pasaulėlis...labai norėčiau pamatyti foto, jeigu galima ax.gif kažkaip man rodos, kad neįmanoma nutaikyti to, kas suteiktų jiems džiaugsmo..o taip norėtųsi smile.gif
mano email euforija@one.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 10 01, 21:15)
suprantu, kad sunkius, aš mėginu suvokti...kaip jiems atrodo tas mūsų pasaulėlis...labai norėčiau pamatyti foto, jeigu galima  ax.gif  kažkaip man rodos, kad neįmanoma nutaikyti to, kas suteiktų jiems džiaugsmo..o taip norėtųsi  smile.gif
mano email euforija@one.lt  4u.gif

Kaip pasauleli supranta g.gif mano mergiskai gyvenimas nerupi tik muzika dainos, sokiai,maudynes vandenyje, o visa kita nesvarbu jei. Va tiesa dar kad butu kliju ir rasymo popierius, rasymo priemone, plamasteriai tongue.gif
Euforija as tau kaska siunciau ar gavai?
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 10 11, 15:59)
Kaip pasauleli supranta  g.gif mano mergiskai gyvenimas nerupi tik muzika dainos, sokiai,maudynes vandenyje, o visa kita nesvarbu jei. Va tiesa dar kad butu kliju ir rasymo popierius, rasymo priemone, plamasteriai tongue.gif
      Euforija as tau kaska siunciau ar gavai?

melodija, labai atsiprašau, kad taip esu pradingusi....gavau tavo laiškutį, didelis ačiū 4u.gif mergaičiukė tavo tikra panelė smile.gif tokia gražutė smile.gif labai smagu buvo ją pamatyti 4u.gif kol kas niekaip negaliu padaryti tai, ką norėčiau, bet tikiuosi greitu metu viskas grįš į savo vėžes, tadu jau uuu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 09 24, 18:17)
Ir puikiai suprantu kokios adatytes tave bado, manau ne direktorius sprendzia o pati mokytoja kalbink visas mokytojas, o ne viena. Gal ir nemalonu mokytojei, kad sedes suauges zmogus per pamokas, bet .. manau kad atsiras kas sutiks tikrai
mano mama dirba paprastoje pradinėje mokykloje, tačiau pas ją mokosi berniukas su dauno sindromu. Kadangi jis tikrai nesugeba savimi pasirūpinti su juo klasėje visada sėdi mama smile.gif taip jau 4 metai ax.gif visos mokytojos atsisakė jį priimti kartu su mama....mano mama sutiko ir nesigaili, nes vaiko pažanga akivaizdi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 10 14, 11:15)
mano mama dirba paprastoje pradinėje mokykloje, tačiau pas ją mokosi berniukas su dauno sindromu. Kadangi jis tikrai nesugeba savimi pasirūpinti su juo klasėje visada sėdi mama smile.gif taip jau 4 metai ax.gif visos mokytojos atsisakė jį priimti kartu su mama....mano mama sutiko ir nesigaili, nes vaiko pažanga akivaizdi 4u.gif

Kaip faina, kad yra tokių žmonių thumbup.gif niekaip nesuprantų kitų moktojų, kurios atsisako priimti tokius vaikučius... g.gif
Atsakyti
sveikutes, na nesmerkiu as tu mokytoju kurie nesutinka ir gerbiu labai labai tas kurios sutinka mokyti vaikuti dalyvaujant suaugusiam zmogui pamokoje, nes gyvenimas margas o zmones dar margesni.

O as 20d. zadu Vilniuje pabuvot, koncerte thumbup.gif

Euforija dekui ..... butu malonu susimatyt bet ??????????
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 10 15, 22:43)
sveikutes, na nesmerkiu as tu mokytoju kurie nesutinka ir gerbiu labai labai tas kurios sutinka mokyti vaikuti dalyvaujant suaugusiam zmogui pamokoje, nes gyvenimas margas o zmones dar margesni.

O as 20d. zadu Vilniuje pabuvot, koncerte thumbup.gif

Euforija dekui .....  butu malonu susimatyt bet ??????????

melodija, man ir būt labai smagu susitikti...tik nežinau kaip su manim ir kas bus...dar iš namų niekur neišlendu...va keip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 10 17, 18:52)
melodija, man ir būt labai smagu susitikti...tik nežinau kaip su manim ir kas bus...dar iš namų niekur neišlendu...va keip  sad.gif

blink.gif kas nutiko?????
Atsakyti
Sveikos,
Vis paskaitau ka rasot, kaip gyvenat, rupesteliai rupesteliai....Nu ka padarysi.
Pareis puikiai tave suprantu, mes taip turejom problemu su sveiku vaiku darzeliu. Dabar nusprendem palaikyt dar metus namuose, pamokint, gal paaugs supratimas kalbos, gal atsiras nors keli zodziai tada jau jau gal bus galima galvot apie kazkoki kolektyva.
Gaila, kai pagalvoji, sveika vaika gali isleist i bet koki darza ar mokykla, o cia turi eit ir prasinet, kad priimtu.
Tavo dukryte protinga, autizmo pas ja ner tiek daug, jai ji kalba, mokosi skaityti, tai vis tiek yra labai daug. va mes 3 m o kalbos supratimas kokiu 10 men. Turiu dukra 4,5 men, tai ju kalbos israiska vienoda sad.gif
O mum ir su aukle sunku, vienai man sunku abi suziuret,nes vyresniaja reik ziuret kaip maza vaikiuka. Aukle nesupranta, nemoka su ja :(ai vienu zodziu.
Nu bet yra kaip yra, ir nieko cia nepadarysi smile.gif
Atsakyti