Tai ar stiprūs kiaušai buvo?
Augustas rideno su kitais vaikais, tik jam išeidavo taip, kad jis tą kiaušinį numesdavo, o ne nuridendavo, bet rezultatas buvo neblogas.
Dabar jau tikrai pavasarinė nuotaika, jau lengviau bus, mažiau rengt reikės, nes pats neapsirengia, tai sunku man. Kai šilta, tai tik kokius šortus plest ir maikę ir gerai.
QUOTE(kregždutė @ 2005 04 01, 22:18)
Tai ar stiprūs kiaušai buvo?
Augustas rideno su kitais vaikais, tik jam išeidavo taip, kad jis tą kiaušinį numesdavo, o ne nuridendavo, bet rezultatas buvo neblogas.
Dabar jau tikrai pavasarinė nuotaika, jau lengviau bus, mažiau rengt reikės, nes pats neapsirengia, tai sunku man. Kai šilta, tai tik kokius šortus plest ir maikę ir gerai.

Pavasaris mudviem yra pavojingas labai tie vejai saltoki, o saule karsta

kaip jusu reikaliukai?

Mielos mamytės ,visoms linkiu daug,daug stiprybės ir ištvermės.
Dekui, uz linkejimus, dziaugiames vasarele kad jau silteja, norime labai maudytis:)
Idomu ka veikia kitos mamules ir ju vaikiukai zirniukai:) Kodel jos nutilo?
Idomu ka veikia kitos mamules ir ju vaikiukai zirniukai:) Kodel jos nutilo?
Mano dukryte ruosiasi i Alytaus stovykla vaziuot tik va susirgo, issiveziau i soda, kad sauluteja pasikvarcuotu nosi savo ir sloga pabegtu, o jei temperatura 39
gerkle niekaip nepasiduoda niekaip isgydoma ir sloga kai prikimba pas ja tai jei nori verk
kol nusikratai jos baisu kiek reik idet darbuko, svarbiausia, kad pavasaris ir ridiku juodu nera
sendien nejau i darbuka tai usiemiau rimtu gydymu savo paneles tik kad to laiko mazai liko.

Laba diena)
Tik suradau šią temą)
Džiaugiuosi kartu su jumis, mamytės)
Vakar Laimutis valgė bananą - truputėlį laikė pats. Bandome statyti ant kojyčių - su ryksmais, ašarom - bet kiek išėjo...
Tik suradau šią temą)
Džiaugiuosi kartu su jumis, mamytės)
Vakar Laimutis valgė bananą - truputėlį laikė pats. Bandome statyti ant kojyčių - su ryksmais, ašarom - bet kiek išėjo...
Mes tai po truputeli vis sukames savo rate. Praeita menesi kai buvo mamyciu svente,tai dukra liko labai nuliudus,akd negalejo parodyti zaidimu man.Cia aukletoju kalte buvo.KAd nepareguliuoja.Tai is viso darzelio kokie 5-6 vaikai pastoviai rode mamytems kokius zaidimus vaikai kasdien darzelyje zaidzia,o kiti liko sedet.Nors norinciu vaiku ir daugaiu buvo,ne tik mano dukra.O kai aukletojai pasakiau,adk dukra liko labai nuliudus ir vos neapsiverke,tai aukeltoja labai nusistebejo. Bet pati tada pasimete savo to nusistebejimo,nes suprato,adk vistik negerai buvo padaryta. Atsventem ir dukrytes 5 gimtadieni.Kalba ji jau zymiai daugiau,daugiau pradeda ir i klausimus atsakinet.Nors pasitaiko,akd uzdavus kalusima ji tik pakartoja ta pati,bet jau kalba,jau paejus i prieki. Jei pries metus sakiau,akd jos kalbos lygis gal daugiausiai kaip 2 metu vaiki(bet labaiu kaip 1,5 metu),tai siemet jau galiu sakyt,kad tikrai3-3,5 metu. Nemazai pazenge ji.Ir zaidzia daugaiu,su kitais vaikais daugiau bendrauja.Aktyvi labai palikus.Ir barasi ir aiksina kitiems ko negalima daryti. Tik vat darzelyje kiti vaikai jau pradeda atkreipti demesi i jos kokias nesamones pasakytas,ar kazko nesupratima.Kartais pasijuokia.Tik ji dar to nesupranta,o aukletojos i tai greitai reaguoja ir nedaleidzia. Neseniai aukletojos kazkaip bande mane spaust i kampa del spec.mokyklos kitais metais. Nors as visad sakiau,kad kai visi testai parodys,akd tikrai nesugebes eit i normalia mokykla,tai ir tik tada leisiu i spec. Mano manymu ji galetu eiti i normalia. Nelaikau as saves per daug isisvajojusia,bet blaiviai mastant,man atrodo,akd dukra galetu.Plius ji labai atkaklus vaikas ir nemegsta but paskutine. Tai tiek is musu puses naujienu.
QUOTE(Pareis @ 2005 06 01, 13:22)
Neseniai aukletojos kazkaip bande mane spaust i kampa del spec.mokyklos kitais metais. Nors as visad sakiau,kad kai visi testai parodys,akd tikrai nesugebes eit i normalia mokykla,tai ir tik tada leisiu i spec. Mano manymu ji galetu eiti i normalia. Nelaikau as saves per daug isisvajojusia,bet blaiviai mastant,man atrodo,akd dukra galetu.Plius ji labai atkaklus vaikas ir nemegsta but paskutine. Tai tiek is musu puses naujienu.
Pareis - kiek aš žinau, mokyklos administracija PRIVALO užtikrinti neįgalaus vaiko mokymąsį normalių vaikų kolektyve. Tavęs niekas negali priversti atisduoti vaiko į spec. mokyklą.
Mano Laimutis mokysis paprastoje mokykloje.
Mokykla kol kas dar nieko nepasake.As dar eisiu ten testu daryti gal rudeni. Nezinau ar tai neigalumas yra,kas mano dukrai. Bet sutrikimas tai tikrai. Ir as noriu taip pat ,akd dukra visu pirma pamegintu pasimokyti paprastoje mokykloje ir jei jau nesigautu,tai tada taip. Bet tik kad cia dar reiks mums kruva testu atlikt,taip pat ir darzeliuose visi vaikai daro testus,ir tada sprendziama ar vaikas eis i mokykla,ar i paruosiamaja,o gal tik i spec.mokykla.O gal jis dar turetu likti darzelyje. Mano dukros jau nepaliks darzelyje,nes pagal metus ji jau bus 6m.3 men.Tai tures jau palikt darzeli. Todel as ir noriu pakovoti,jei paprastai nesigaus,kad dukrai jei ka leistu tada i paruosiamaja metus,o tada gal jau ir i paprasta mokykla ji prisivytu.O gal pavyktu jai is kart i paprasta,be paruosiamosios.Is spec.mokyklos butu daug sudetingiau bandyti pervesti i paprasta mokykla.Ir kazi ar isvio imanoma,nors aiskina dabar ,akd imanoma,o kai reiks,tai niekas nebedarys nieko.Todel ir nenoriu nuo spec.pradet.
Visu pirma sakau labutis naujai mamai maiiia, tik neparas4t kokios bedos pas jusu suneli yra? O taip ir as su jum dziaugiuosi kartu, del sunaus pirmo darbelio nuostabaus:)
Pareis as labai jusu pasiilgau ir smagu, kad vel paraset apie savo dukryte, tikrai smagu skaityt kaip nenuleidi ranku ir vis ieskai ko geresnio varijanto savo dukrytei. Lietuvoje tai ir is spec mokyklos perveda i gera mokykla jei mato mokytojai, kad tikrai jis ten gales mokytis. Seip normalioje mokykloje gali mokytis visi vaikai ir neigalieji tik, Lietuvoje nera spec pedagogu tiek kad galetu buti prie kiekvieno vaiko neigalaus, na be ju tikrai savo dukros neleisciau. AS is savo patirties galiu pasakyt tik tiek, mes mamos norime ir musu norai kartais buna per dideli musu vaikams. Geriausiai vaikas jauciasi kai yra tarp savo lygio intelekto. Savo dukryte buvau pervedusi prie geresnio intelekto vaiku ir kas is to ja skriaude izeidinejo jin nemokejo apsigint, jos kalba neissivyscius ir gavosi
Visiem patariu nesokt auksciau negu, kad galima tuomet musu vaikai bus laimingi ir mes tuo paciu.
Pareis as labai jusu pasiilgau ir smagu, kad vel paraset apie savo dukryte, tikrai smagu skaityt kaip nenuleidi ranku ir vis ieskai ko geresnio varijanto savo dukrytei. Lietuvoje tai ir is spec mokyklos perveda i gera mokykla jei mato mokytojai, kad tikrai jis ten gales mokytis. Seip normalioje mokykloje gali mokytis visi vaikai ir neigalieji tik, Lietuvoje nera spec pedagogu tiek kad galetu buti prie kiekvieno vaiko neigalaus, na be ju tikrai savo dukros neleisciau. AS is savo patirties galiu pasakyt tik tiek, mes mamos norime ir musu norai kartais buna per dideli musu vaikams. Geriausiai vaikas jauciasi kai yra tarp savo lygio intelekto. Savo dukryte buvau pervedusi prie geresnio intelekto vaiku ir kas is to ja skriaude izeidinejo jin nemokejo apsigint, jos kalba neissivyscius ir gavosi

QUOTE(melodija @ 2005 06 01, 10:06)
Mano dukryte ruosiasi i Alytaus stovykla vaziuot tik va susirgo,
Čia viena mamytė ieškojo savo neįgaliam vaikiukui vasaros stovyklos, bet aš neturiu jokios info. Melodija, įmetu nuorodą, gal ką galėsi tai mamytei patarti:
http://www.supermama...ST&f=64&t=32474
O tavo mergučei linkiu kuo greičiau pasveikti