Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių poliklinikos pediatrai

QUOTE(astaSL @ 2008 10 28, 15:26)
po daktarės Viederienės konsultacijų telefonu ir antibiotikų išrašymo net nemačius vaiko (tel paskambinau, kviečiau į namus, tai sakė "Ką ten žiūrėt, paliksiu antibiotikų receptą registratūroj, tegu vyras paima" )pakraupau ir bėgau ne tik nuo jos, bet iš visos Kalniečių poliklinikos.
ir šiaip apie tą gydytoją nieko negaliu gero pasakyt. nuo  4 mėnesių primygtinai kišo mišinukus  (nors TIK MP sėkmingai maitinau iki 6 mėnesių, o mišinukų iš viso nedaviau), kai atvažiavom su temperatūra pasirodyt (nes pati nevažiavo), aprėkė, kad "Aš jau jus telefonu pakonsultavau, ką čia dar galima pasakyt?"

Kiek pazistu mamu, visos patenkintos sia pediatre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 10 28, 15:35)
Kiek pazistu mamu, visos patenkintos sia pediatre g.gif

iš pradžių ji man irgi atrodė nieko. dabar, turėdama visiškai kitokią pediatrę, matau, jog tikrai toli jai(Viederienei) iki geros vardo.
Atsakyti
QUOTE(ursa @ 2008 05 23, 13:23)
Mūsų gydytoja pati geriasia  biggrin.gif  - Vaičiulienė.
Tarp kitko, ir seselei negailėčiau pagyrų.
Labiausiai mane žavi jos sąžiningumas, atsakingumas, spartumas.
Jos ten kai dirba, tai net rūksta  smile.gif , kas liečia popierizmą.
Vaikus labai atidžiai apžiūri

Pritariu 200% thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aquilatel @ 2008 08 12, 11:40)
Nieko neradau apie Stankaitiene. Gal kas gali ka nors apie ja parasyti? Mums viena mamyte is kaiminystes rekomendavo ja kuo greiciau pakeisti  g.gif

Kažkada trumpai pabendravau su šia gydytoja, kai E.Vaičiulienė sirgo. Na, ką galiu pasakyti gun_bandana.gif , atėjusi pirmiausiai pasinaudoju tualetu ( normalu mastau.gif ), po to nenusiplovusi rankų blink.gif apžiūrėjo mano sūnų ir paliko vaiką su 39,0 temperatūros ir pūlinga angina savaitgaliui "ant arbatų" blink.gif . Po kelių valandų privačiai kviečiausi kitą gydytoją yess.gif , išrašė antibiotikų, spėjau į vaistinę blush2.gif . O kai nuėjom į polikliniką pradėjo mykti, kad per stiprius antibiotikus čia paskyrė, kad nelabai tinkami prie šio susirgimi ir t.t. ir t.p.
Atsakyti
Nu vienu zodziu... Kadangi, kaip rasiau anksciau, Stankaitiene man irgi prie sirdies nelipo, tai pasikeitem gydytoja ir dabar rami galva. Nereiks abejoti kiekvienu daktares zodziu. Nes Stankaitiene kazkodel visiskai nepasitikejau.
Atsakyti
Mes lankomes pas Viederiene. smile.gif Nieko blogo apie ja pasakyti negaliu. Vaikus apziuri, reikalingus tyrimus pagal amziu visus skiria, skiepu nepraziopso, visada maloniai konsultuoja tiek telefonu, tiek atvykus i poliklinika. Tfu tfu tfu, iki siol nenugyde cool.gif Antra vertus, nesame rimtai sirge, isskyrus persalimo ligas, tai gal kiek ir sudetinga butu pernelyg girti sia gydytoja arba pernelyg peikti. g.gif Taciau kiek pasisneku su draugemis, kurios su vaikais lankosi kitose gydymo istaigose, tai tikrai yra zymiai prastesniu mediku.
Atsakyti
Mes lankomės pas Viederienę. Kol vaikai nėjo į darželį retai lankydavomės pas ja ir ji man labai patiko. bet Dabar to pačio negalėčiau pasakyt.
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie gyd. Meilute?
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 14, 17:00)
Mes lankomės pas Viederienę. Kol vaikai nėjo į darželį retai lankydavomės pas ja ir ji man labai patiko. bet Dabar to pačio negalėčiau pasakyt.

Butent, kol nebuvo labai rimtu susirgimu, tai si gydytoja atrode super. Visad dazniausiai sirgdavom angina, o kai vienakart prie 40.5°C anginos nerado-pasimete. Teko patiems is situacijos rasti iseiti - kauno kliniku priimamaji. Aciu Dievui, viskas baigesi sekmingai, bet dabar pasitikejimas gyd. siek tiek isbleso..
Atsakyti
Mes lankomės pas gyd. E.Vaičiulienę ir esam labai tuo patenkinti ax.gif
Atsakyti
Mes lankomes pas gyd. V>Luksiene!! Superine gydytoja, ji dar ir skyriaus vedeja. Labai patenkinta as ja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1980: 28 lapkričio 2008 - 22:52
QUOTE(EvelinaM @ 2008 11 14, 14:48)
Mes lankomes pas Viederiene. smile.gif  Nieko blogo apie ja pasakyti negaliu. Vaikus apziuri, reikalingus tyrimus pagal amziu visus skiria, skiepu nepraziopso, visada maloniai konsultuoja tiek telefonu, tiek atvykus i poliklinika. Tfu tfu tfu, iki siol nenugyde cool.gif  Antra vertus, nesame rimtai sirge, isskyrus persalimo ligas, tai gal kiek ir sudetinga butu pernelyg girti sia gydytoja arba pernelyg peikti. g.gif  Taciau kiek pasisneku su draugemis, kurios su vaikais lankosi kitose gydymo istaigose, tai tikrai yra zymiai prastesniu mediku.

drinks_cheers.gif
tikrai nebloga gydytoja, bet minusu (kaip ir bet kuri kita) be abejo turi....
man asmeniskai nepatinka vengimas ateiti i namus ( antra vertus, gal nespeja g.gif ) man atrodo, kad jei mazyliui virs 38 tai tikrai nera protinga numusht temperatura ir tampyt per lauka, po poliklinika doh.gif
karta nustate mums "gerklyte" kai is tikro buvo shlapimo taku infekcija verysad.gif , na bet dabar uztai visada atsimena ir pirmoj eilej esant susirgimams darom shlapimo tyrimus....
ir su stomatitu patys namie "diagnozavomes", na bet kai buvom poliklinikoj nelabai dar ten ir matesi .....
neseniai paprashem padaryti krauja - iskart gavom siuntima....
pazymas susirinkti niekad nera problema
siaip atsimena kuris vaikas kuo sirges, pasidomi, pataria...
na, manau tikrai nera bloga gydytoja ax.gif
beje, sesute labai superine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 01 gruodžio 2008 - 20:54
QUOTE(LauraSim @ 2008 11 27, 22:36)
Mes lankomės pas gyd. E.Vaičiulienę ir esam labai tuo patenkinti  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti