QUOTE(Degutė @ 2004 12 04, 15:35)
Prieš kokius 3-4 metus, kol dar gyvenom Kaune, su vyresnėliu lankėmės pas gyd. Makovskaja Kalniečių poliklinikoje. Nežinau, ar ji dabar ten dirba, bet tada man labai patiko. Na, ji tokia labiau linkusi į homeopatiją, pati ja domėjosi ir kitiem rekomenduodavo. Maloni, netoli gyveno, tai kol vyresnėlis mažiukas buvo, užeidavo pakeliui eidama pasidomėti kaip sekasi (nors tas jai nepriklausė, nes iki mėn. lankė sesutė, o paskui neturėjo niekas lankyti). Nepuldavo antibiotikų siūlyti, pirma patardavo kaip naminėm priemonėm gydytis.
Cha, dar as pas ja pati vaikas budama lankiausi

Tik GERI prisiminimai

Papildyta:
QUOTE(rutulia @ 2006 08 21, 10:53)
Dėčiau pliusiuką gyd. Antuševai
Man patiko, kad ji stengiasi apsieit be antibiotikų, pvz., praeitą rudenį dukra sirgo laringitu, išsigydėm homeopatiniais vaistukais, apsiėjom be ligoninių. Gydytoja kelis kartus buvo atvažiavusi pas mus namo, kai mažei buvo temperatūra.
Na, kol kas tfu tfu tfu..

Man patiko, kad ji stengiasi apsieit be antibiotikų, pvz., praeitą rudenį dukra sirgo laringitu, išsigydėm homeopatiniais vaistukais, apsiėjom be ligoninių. Gydytoja kelis kartus buvo atvažiavusi pas mus namo, kai mažei buvo temperatūra.
Na, kol kas tfu tfu tfu..
O as atvirkscia patirti turiu - man atrodo kad si gydytoja per daznai siulo antibiotikus