Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių poliklinikos pediatrai

QUOTE(Degutė @ 2004 12 04, 15:35)
Prieš kokius 3-4 metus, kol dar gyvenom Kaune, su vyresnėliu lankėmės pas gyd. Makovskaja Kalniečių poliklinikoje. Nežinau, ar ji dabar ten dirba, bet tada man labai patiko. Na, ji tokia labiau linkusi į homeopatiją, pati ja domėjosi ir kitiem rekomenduodavo. Maloni, netoli gyveno, tai kol vyresnėlis mažiukas buvo, užeidavo pakeliui eidama pasidomėti kaip sekasi (nors tas jai nepriklausė, nes iki mėn. lankė sesutė, o paskui neturėjo niekas lankyti). Nepuldavo antibiotikų siūlyti, pirma patardavo kaip naminėm priemonėm gydytis.

Cha, dar as pas ja pati vaikas budama lankiausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik GERI prisiminimai wub.gif bet manau ji jau tikrai pensijoj...
Papildyta:
QUOTE(rutulia @ 2006 08 21, 10:53)
Dėčiau pliusiuką gyd. Antuševai  4u.gif

Man patiko, kad ji stengiasi apsieit be antibiotikų, pvz., praeitą rudenį dukra sirgo laringitu, išsigydėm homeopatiniais vaistukais, apsiėjom be ligoninių. Gydytoja kelis kartus buvo atvažiavusi pas mus namo, kai mažei buvo temperatūra.
Na, kol kas tfu tfu tfu..

O as atvirkscia patirti turiu - man atrodo kad si gydytoja per daznai siulo antibiotikus unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. Senokai lankiausi, perskaiciua viska nuo pradziu ir zinokite esu patenkinta, kad daugelis mamyciu pamate kokia is tikruju yra Luksiene.
Dabar planuojame antravaikuti ir ji is karto bandysiu rasyti pas kita daktare, kazkaip galvoju apie Ruibiene, nes ir mano drauge ja gyre.
Atsakyti
Laba. Mes lankomės pas daktare Viederiene. Ir tikrai nusiskundimų neturime. 4u.gif Tikrai nebloga daktarė. Pasitikiu ja, nes pati dar maža būdama pas ją lankiausi. doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Šermuonėlis @ 2006 06 20, 20:31)
O gal kas turit kokių atsiliepimų apie gyd. Baltramiejūnienę?

Ji mano grupiokės mama, tai ir dukra pati ne kaip atsiliepia unsure.gif Kaip pati sako:"lengvai pačiuožusi" cool.gif

Ir dar kartą noriu pagirti Antuševą 4u.gif

O apie Lukšienę irgi žinau tiek, kad draugės dukrytei net telefonu antibiotikus skiria,(bet jau pabėgo nuo jos),o ir pačios gyd. kalba, kad jai dabar politikos reikalai svarbiau nei jos pačios pacientai, nes moteriškė į Seimą nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2007 10 24, 15:40)
As pritariu tau visom keturiom. Gera, rupestinga, atidi. Gali skambinti bet kuriuo paros metu, isklausys, patars.
As ir tariu dideli aciu Vaiciulienei wub.gif

Pritariu visomis keturiomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pati savo vaikams ieškojau gydytojos, prašiau, kad tuo metu dirbusi mano giminaitė toje poliklinikoje susižinotų pas kokią gydytoją ma prirašyti vaikelį, kad neapsigaučiau.
Tai paminėjo dvi - gyd. Burbienę ir gyd. Ruibienę.
Mes gydomės pas gydytoją Burbienę ir esame laaaabai patenkinti gydytojos geranoriškumu, nuoširdumu, paprastumu, profesionalumu ir t.t. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes irgi pas Viederiene, bet dar tik pradejom lankytis, nes mums tik pusantro menesiuko, na kol kas nieko blogo pasakyt negaleciau.
Atsakyti
Mūsų gydytoja kai sirgo, tai ją pavadavo Vaičiulienė. Pasirodė tikrai gera rūpestinga ir maloni gydytoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stankeviciene @ 2008 03 21, 14:41)
mes irgi pas Viederiene, bet dar tik pradejom lankytis, nes mums tik pusantro menesiuko, na kol kas nieko blogo pasakyt negaleciau.

doh.gif oi sita gydytoja kiek mum praziurejus...
Atsakyti
QUOTE(Gerutėlė @ 2008 03 31, 14:44)
Mūsų gydytoja kai sirgo, tai ją pavadavo Vaičiulienė. Pasirodė tikrai gera rūpestinga ir maloni gydytoja  wub.gif

Tikrai labai gera gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Lankomes pas viena Kalnieciu pediatre. Labai konkreti, tiesmukiska, lanke mus namuose pati ir kviesta - kada reikejo ir kiek reikejo, visada atsakineja mob.telefonu, net per sventes, o jei praleisdavo skambuti - perskambindavo, skiepai - visi tvarkoje, laiku, metodines medziagos dar dave i namus nestis, apziurineja leliuka visada plika ir pilnai, su siuntimais apejome visus gydytojus, nors ir nesam kokie dideli ligoniai. Visada nors kiek rimciau apsirgus priima be eiles. Visada nueinu pasiruosusi klausimu - gaunu atsakymus, kurie mane daznai tenkina, nes apie tai jau bunu is anksto ir pati pasiskaiciusi, bet noriu isgirsti jos nuomone... Populiariuose zurnaluose ir lankstinukuose - daugybe jos straispniu. Karta norejau skambinti del pirmos slogos, atsiverciu '' Mano vaikas'' ir te tau atsakymas per du lapus... Patinka ir tai, kad ji visuomenininke, reiskia daug kur dalyvauja, zino naujoves, seka ivykius, kaupia patirti.
Vienintelis duotas ''kysis'' - roziu puokste sulaukus sveikai 3 men! Tiesiog pasidziaugimui, kad viskas gerai ir padeka...

Skaitau si foruma, mano leliukui esant 7.5 men ir pasijuntu '' velnias zino kaip'', kuriam laikui net kvaila kaip nezinau kas. Mano gydytoja - pabaisa, nemoksa, kysininke, besirde, karjeriste ir t.t.t.t.t. nes jos pavarde Luksiene...

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 07 balandžio 2008 - 23:47
QUOTE(TJolke @ 2008 04 07, 23:46)
Lankomes pas viena Kalnieciu pediatre. Labai konkreti, tiesmukiska, lanke mus namuose pati ir kviesta  - kada reikejo ir kiek reikejo, visada atsakineja mob.telefonu, net per sventes, o jei praleisdavo skambuti - perskambindavo, skiepai - visi tvarkoje, laiku, metodines medziagos dar dave i namus nestis, apziurineja leliuka visada plika ir pilnai, su siuntimais apejome visus gydytojus, nors ir nesam kokie dideli ligoniai. Visada nors kiek rimciau apsirgus priima be eiles. Visada nueinu pasiruosusi klausimu - gaunu atsakymus, kurie mane daznai tenkina, nes apie tai jau bunu is anksto ir pati pasiskaiciusi, bet noriu isgirsti jos nuomone... Populiariuose zurnaluose ir lankstinukuose - daugybe jos straispniu. Karta norejau skambinti del pirmos slogos, atsiverciu '' Mano vaikas'' ir te tau atsakymas per du lapus... Patinka ir tai, kad ji visuomenininke, reiskia daug kur dalyvauja, zino naujoves, seka ivykius, kaupia patirti.
Vienintelis duotas ''kysis'' - roziu puokste sulaukus sveikai 3 men! Tiesiog pasidziaugimui, kad viskas gerai ir padeka...

Skaitau si foruma, mano leliukui esant 7.5 men ir pasijuntu '' velnias zino kaip'', kuriam laikui net kvaila kaip nezinau kas. Mano gydytoja - pabaisa, nemoksa, kysininke, besirde, karjeriste ir t.t.t.t.t. nes jos pavarde Luksiene...

...

Pasiseke, laimes kudikiai ir aisku, aciu Dievui sveiki.
jei daugiau minusu nei pliusu ir ne vienas ir ne du atvejai, reikia daryti isvadas.
Laisve rinktis, patinka, gauni ko nori, saunu, valio thumbup.gif , buk ir dziaukis ka turi.
bet jei patirtis kalba pati uz save, nieko nepakeisi ir nepadarysi.
sekmes su daktaryte ir toliau...
Atsakyti