QUOTE(batareika @ 2005 03 13, 14:21)
Katiulka, mes gyvenam dar toliau nei tu. Ir vis tiek lankomės Kalniečių poliklinikoj. Gydytoja - Matuzevičienė. Siuntimus išrašo be problemų, pakišų nei karto nenešėm, visada apžiūri ir t.t. Ko mums ir reikia. O apie Lukšienę tegul merginos pakomentuoja - ar ji visada siuntimus išrašo, ar daug nešti reikia ir t.t.
VISISKAI NEPRITARIU
Kai atsiraustem i Kalnieciu sunui tebuvo 2m. Beveik nesirgo, nesilankem pas gydytoja nieko blogo apie Matuzeviciene

negalejau pasakyti.
Bet dabar ne...
Gimus dukrai, tikrai buvo pareiginga sesute, vaiksciojo ziurejo. Bet dazniausiai tik prie duru paklausinedavo, o mergaites net neapziuredavo.
1 Dukrai dabar 1.5m nei karto nebuvo nurengta nuogai, ir apziureta, nors tik gimus ligonineje turejo alergija. Didziausia apziura paziuri i gerkle.
2 Kai buvo 1men pabudino is miego pradejo verkti, nusiunte pas neurologa nes su nervais blogai. Ten tik nusijuoke is to.
3 Kai supuliavo akytes paprasiau israsyt neatsimenu tiksliai pavadinimo gal "Leukomicitinas". Pasake kad sie vaistai isimami is apyvartos israse kitus, nuejus ne i kalnieciu vaistine, vaistininke issigando pasake kad nuo siu vaistu mano mergyte butu klykusi ne savu balsu, rekomendavo "Leukomicitinas". Nors vaikuciui keli menesiai baisiai salta, turejau gryzt i poliklinika.
4 Kai dukrai buvo temperatura 2 paras, paskambinau ir paprasiau ateiti, pasake kad jei bus rytoj blogiau man paciai su vaiku ateiti i poliklinika.
5 Mano dukryte labai smulki. Pastoviai mane kaltina kad nemaitinu, o pati nieko neskiria. Kaltina kad isvysciau dukrai mazakraujyste. Nors seriu kuo daugiau vitaminu duodu. Seika judri, beveik neserga, nebent vyresnysis is darzelio parnesa virusa.
6 Kai dygo dantukas viduriavo, nors po to susitvarke, israse vaistu nuo zarnyno, vaistininke patare nepirkti, jei jau susitvarke, tai tebuvo naturali organizmo reakcija i dantuka.
T.T.
Jei pasedeciau dar ilgiau tikrai prisiminciau dar. Bet noriu viska pamirsti. Dabar laukiu paskutiniu skiepu ir pereisiu i kita poliklinika. Nors su Matuzeviciene atvirai nesipykau, bet matyti jos nenoriu niekada