Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių poliklinikos pediatrai

QUOTE(Letaa @ 2004 12 10, 09:46)
Siulyciau gyd. Antuseva

Mes taip pat lankomes pas Antuseva. Labai maloni, silta ir savo darbo ase. Mes uz Antuseva. thumbup.gif
Atsakyti
Norejau jusu mamytes paklausti as turbut ir priklausyiu kalnieciu poliklionikai pagal gyvena vieta g.gif gal kas gyvenat siaures prospekta mano 103namas tai nezinau kur priklausysiu? g.gif seip susitarius esu su jau visai is kito rajono gydytoja bet pamaciau kad jau labai dauk is tos poliklinikos giret gydytoju tai gal man nereikia usikraut nastos nes ta gydytoja bei sesele turesiu pati veziotis i namus blink.gif patarkit?

Ir dar kaip toja poliklinokoj ar prireikus kokiu tirimu nesuntineja i klinikas ir panasei ar jie viska atlieka pas save?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiulka: 12 kovo 2005 - 11:33
Katiulka, mes gyvenam dar toliau nei tu. Ir vis tiek lankomės Kalniečių poliklinikoj. Gydytoja - Matuzevičienė. Siuntimus išrašo be problemų, pakišų nei karto nenešėm, visada apžiūri ir t.t. Ko mums ir reikia. O apie Lukšienę tegul merginos pakomentuoja - ar ji visada siuntimus išrašo, ar daug nešti reikia ir t.t.
Atsakyti
g.gif man tai idomu gal kas gyvenu kur salia manes ir zino kokia gydytojai priklausys mano vaikelis?
Atsakyti
Is Kalnieciu pediatriu gyd. Viederiene be konkurencijos.
Atsakyti
Man tai visai nieko Antuševa,kažkada dar pati lankiausi pas ją.O paskui mano pirmagimis,buvo maloni patyrusi daktarytė.Tik dabar mes persirašėm arčiau namų,į šeimos kliniką,bet jeigu reikėtų grįžti tik pas Antuševa.
Atsakyti
Man tai idomu kam priklausau (gyvenu siaures103name) nes su kitom reikia papildomai tartis nes jas valstybinis trasportas nevezios iki mano namo nes jos juk rajonais pasiskirste g.gif ir reik patem veziotis ax.gif
Atsakyti
Katiulka, mes gyvenom Šiaurės 43, tai tikrai Matuzevičienė priklausė, mes pas ją ir nuėjom. O dabar gerokai kitur gyvenam, bet lankomės vie tiek pas ją. Man rodos, ji ir čia pas mus atvažiuotų (dar nei kart nekvietėm). Bet yra tokių gydytojų, kurios tikrai nevažiuoja - tai turi pati išsiaiškinti. O kol vaikas mažuliukas bus, tai manau rašyk pas tą kuri priklauso. Mus tai iš gimdymo namų tiesiai jai nukreipė, nes klausė ar turim gydytoją, ar siųst pagal gyvenamą vietą.
Atsakyti
Mes gyvenom Kalniečių 180 ir buvom pas Aldona Burbienę. Tikrai thumbup.gif daktarė ir sesutė gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutek: 15 kovo 2005 - 19:07
Bukit geros parasykit registraturos vaiku tel kalnieciu as pasiskambinsiu ir paklausiu kam as ten priklausysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2005 03 13, 14:21)
Katiulka, mes gyvenam dar toliau nei tu. Ir vis tiek lankomės Kalniečių poliklinikoj. Gydytoja - Matuzevičienė. Siuntimus išrašo be problemų, pakišų nei karto nenešėm, visada apžiūri ir t.t. Ko mums ir reikia. O apie Lukšienę tegul merginos pakomentuoja - ar ji visada siuntimus išrašo, ar daug nešti reikia ir t.t.

VISISKAI NEPRITARIU protest.gif
Kai atsiraustem i Kalnieciu sunui tebuvo 2m. Beveik nesirgo, nesilankem pas gydytoja nieko blogo apie Matuzeviciene doctor.gif negalejau pasakyti.
Bet dabar ne...
Gimus dukrai, tikrai buvo pareiginga sesute, vaiksciojo ziurejo. Bet dazniausiai tik prie duru paklausinedavo, o mergaites net neapziuredavo.
1 Dukrai dabar 1.5m nei karto nebuvo nurengta nuogai, ir apziureta, nors tik gimus ligonineje turejo alergija. Didziausia apziura paziuri i gerkle.
2 Kai buvo 1men pabudino is miego pradejo verkti, nusiunte pas neurologa nes su nervais blogai. Ten tik nusijuoke is to.
3 Kai supuliavo akytes paprasiau israsyt neatsimenu tiksliai pavadinimo gal "Leukomicitinas". Pasake kad sie vaistai isimami is apyvartos israse kitus, nuejus ne i kalnieciu vaistine, vaistininke issigando pasake kad nuo siu vaistu mano mergyte butu klykusi ne savu balsu, rekomendavo "Leukomicitinas". Nors vaikuciui keli menesiai baisiai salta, turejau gryzt i poliklinika.
4 Kai dukrai buvo temperatura 2 paras, paskambinau ir paprasiau ateiti, pasake kad jei bus rytoj blogiau man paciai su vaiku ateiti i poliklinika.
5 Mano dukryte labai smulki. Pastoviai mane kaltina kad nemaitinu, o pati nieko neskiria. Kaltina kad isvysciau dukrai mazakraujyste. Nors seriu kuo daugiau vitaminu duodu. Seika judri, beveik neserga, nebent vyresnysis is darzelio parnesa virusa.
6 Kai dygo dantukas viduriavo, nors po to susitvarke, israse vaistu nuo zarnyno, vaistininke patare nepirkti, jei jau susitvarke, tai tebuvo naturali organizmo reakcija i dantuka.
T.T.
Jei pasedeciau dar ilgiau tikrai prisiminciau dar. Bet noriu viska pamirsti. Dabar laukiu paskutiniu skiepu ir pereisiu i kita poliklinika. Nors su Matuzeviciene atvirai nesipykau, bet matyti jos nenoriu niekada devil.gif
Atsakyti
sad.gif Del Matuzevicienes dar truputi
Dar pamirsau del kaimynes.
Jos dukra pradejo koseti, israse gydytoja vaistu ir biliuteni mamai. Turejo eiti kas kelias dienas i poliklinika, mergaitei tik blogejo. Po 2 savaiciu nustate plauciu uzdegima. O mamai biliutenio nebenorejo pratesti, nes atseit nebegalima ilgiau nei 2 savaites. Kur dingt.
Atsigule kaimyne su dukra i ligonine, ten greit dukra pasveiko> Kaimynes dukrai buvo ~3.5 met.

Pagalvokit g.gif , jei jusu vaikas beveik nesirgs tai Matuzeviciene nieko maloni gera, bet jei sirgs, tai ji jums nepades g.gif
Atsakyti