Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Betule @ 2007 04 05, 09:40)
Aš ir dabar sužadėtuvių žiedą mūviu ant kairės rankos  ax.gif Beje, juk galima kartu ir sužadėtuvinį ir vestuvinį žiedus mūvėti ant dešinės rankos  thumbup.gif

Tai ir aš dabar sužadėtuvinį ant kairės mūviu, o ant dešinės, ten kur bus vestuvinis - kitą, savo mieliausią smile.gif Tai jis keliaus ant kairės, o sužadėtuvinis - į dėžutę, bo kartu ant dešinės nešiot būtų jau per daug žiedų, o ir nei ant vieno piršto jis ten patogiai netinka.
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2007 04 05, 22:11)
Tai ir aš dabar sužadėtuvinį ant kairės mūviu, o ant dešinės, ten kur bus vestuvinis - kitą, savo mieliausią smile.gif Tai jis keliaus ant kairės, o sužadėtuvinis - į dėžutę, bo kartu ant dešinės nešiot būtų jau per daug žiedų, o ir nei ant vieno piršto jis ten patogiai netinka.

Taip supratau, jog po vestuvių tu nebemūvėsi sužadėtuvių žiedo? g.gif Kaip keista... ax.gif Pirmą kartą tokį variantą girdžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 05, 23:16)
Taip supratau, jog po vestuvių tu nebemūvėsi sužadėtuvių žiedo?  g.gif  Kaip keista...  ax.gif  Pirmą kartą tokį variantą girdžiu  doh.gif

ax.gif Na,as irgi nemuvesiu,nes netilps ant tos pacios rankos,nes akute kaip nagas nykscio doh.gif O ant kitos kazkaip nesinori,nes aky rezia,tai norisi su vestuviniu pabuti ax.gif Nebent desiuosi pirma suzadetuviu zieda bigsmile.gif Tas ir ant vienos rankos tilps su vestuviu bigsmile.gif wub.gif
Ai,as dar apie tai negalvoju ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti: kokio pločio jūsų žiedai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 04 06, 08:53)
Noriu paklausti: kokio pločio jūsų žiedai?  ax.gif

ax.gif klausimas visoms? g.gif Musu lyg 6mm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 06 balandžio 2007 - 07:57
QUOTE(aggate @ 2007 04 06, 08:57)
ax.gif klausimas visoms? g.gif Musu lyg 6mm ax.gif

Aha, klausimas visoms. Vakar pas juvelyrą užsisakėm žiedus 6 mm thumbup.gif (dabar ir galvoju, ar ne per platūs)
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 04 06, 09:01)
Aha, klausimas visoms. Vakar pas juvelyrą užsisakėm žiedus 6 mm  thumbup.gif  (dabar ir galvoju, ar ne per platūs)

g.gif schmoll.gif Labai patogu ir pats tas wub.gif Laukiu,kada greiciau as ji galesiu nesioti.Dabar kartais as ji panesioju namie blush2.gif Ir tevai sake,kad pasirinkimas geras.Plonesni paskui jau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 04 06, 08:53)
Noriu paklausti: kokio pločio jūsų žiedai?  ax.gif

5 mm ax.gif
stori ir sunkūs thumbup.gif ant rankos jau jaučias. bigsmile.gif
QUOTE(aggate @ 2007 04 06, 08:08)
ax.gif Na,as irgi nemuvesiu,nes netilps ant tos pacios rankos,nes akute kaip nagas nykscio doh.gif

aš tiek galvojau abu žiedus nešiot ant vienos rankos, ale gi mano kairės ir dešinės rankų bevardžiai pirštai skirtingo storio blush2.gif
Atsakyti
mano ziedo vestuvinis- 6 mm
Atsakyti
niu mano 6mm o MB 7mm..... wub.gif
Atsakyti
Isvada:Best ziedai yr 6mm lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir mūsų žiedai 6mm thumbup.gif
Atsakyti