Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(jaunoji... @ 2007 04 06, 11:05)
niu mano 6mm o MB 7mm..... wub.gif

Musu taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji... @ 2007 04 06, 11:05)
niu mano 6mm o MB 7mm..... wub.gif

g.gif nauji vėjai mūs padangėj? mūsų žiedų tik dydžiai skiriasi juos galit pamatyt mano avatare
Atsakyti
Mūsų žiedeliai 7mm pločio ax.gif Nemoku įdėti nuotraukų blush2.gif Parodyčiau... smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gražių žiedukų čia pas jus bigsmile.gif
Na, parodau ir savo. Iškirpau iš nuotraukos, kur geriau matosi, tačiau vis viena kokybė ne geriausia blush2.gif Viršuje žiedo ir apačioje yra raudono aukso juostelė, viduryje baltas auksas.
Atsakyti
panos patarkite kur vilniuje darytis ziedelius, nes ibrahime baisiai brangiai darbas kainuoja doh.gif mes turime savo aukso , bet va balta auksa reikes pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 05, 22:16)
Taip supratau, jog po vestuvių tu nebemūvėsi sužadėtuvių žiedo?  g.gif  Kaip keista...  ax.gif  Pirmą kartą tokį variantą girdžiu  doh.gif

O kas čia keisto ? blink.gif Nederės jie kartu, ir tiek. Aš, tiesa, sužadėtuvių žiedus cielus du turiu lotuliukas.gif Ibo pirmas dingo kažkur mėnuo po sužadėtuvių, viską išknisau, niekur neradau... Tai kad nesinervinčiau, MB padovanojo antrą. O kitą dieną atradau pirmajį - pas MB lovoj blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2007 04 06, 07:53)
Noriu paklausti: kokio pločio jūsų žiedai?  ax.gif

Mano bus 9 mm, o vyro - 10.
Atsakyti
linkiu visoms nuotakoms DIDZIAUSIOS SEKMES IR LAIMES friends.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 04 08, 09:42)
linkiu visoms nuotakoms DIDZIAUSIOS SEKMES IR LAIMES  friends.gif

Aciū! happy.gif
Papildyta:
mes savo žiedus užsakynėjom Pylimo g. juvelyru dirbtuvėse. Už darbą sumokėjom 400Lt. Balta auksą jie iš mūsų aukso padarė. Žiedai 7mm pločio
Atsakyti
sveikos, nenoriu reklamuoti, bet va mes su berniuku wub.gif pirkome ziedelius aukso Gija Klaipedoje Akropolyje tai ziedukai labaiiiii grazus ir svarbiausia patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 08, 23:00)
sveikos, nenoriu reklamuoti, bet va mes su berniuku  wub.gif  pirkome ziedelius aukso Gija Klaipedoje Akropolyje tai ziedukai labaiiiii grazus ir svarbiausia patogus thumbup.gif

ir kiek mokejote??
Butu labai idomu ir pamatyti juos cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 04 09, 09:43)
ir kiek mokejote??
Butu labai idomu ir pamatyti juos cia  bigsmile.gif

Ziurinejau ir as ziedus Aukso gijoj Kaune MEGOJ,,grazus ten ziedukai,tik kainos kandziojasi.tokius pat nuziuretus Kaune laisves alejoj maciau 320 litu pigiau
Atsakyti
Kainos is tikruju kandziojasi .Mes ilgai vaiksciojome rinkomes kol pagaliau nusprendem uzsisakyti, pamanem, kad geriau, jei padarys tokius kokius mes norim. O kaina tikriausiai ta pati isejo, bet ziedeliai isejo grazesni uz tuos parduotuvinius blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti