Sveicarijoj mes ..

Kaip matau, sitie populiarus ir daznai rodomi

Sveikos paneles, mes ir jau buvome issirinke ziedelius is balto ir geltono aukso su deinamciukais. Bet nuejome i Auksini Velniuka Kaune ir mums pasake, kad tokiu ziedu, nebus galima ateityje padidinti arba pamazinti.....
na zinote jei priaugsi svorio, tai zieda turesi ant grandineles pasikabinti,
neva kai ziedas is dvieju auksu jo negalima pratempti....
ar ka nor girdojote apie tai.....
ar cia tik mums tai pasake.......
labai smalsu

labai smalsu
QUOTE(lina_skl @ 2007 03 17, 13:56)
Sveikos paneles, mes ir jau buvome issirinke ziedelius is balto ir geltono aukso su deinamciukais. Bet nuejome i Auksini Velniuka Kaune ir mums pasake, kad tokiu ziedu, nebus galima ateityje padidinti arba pamazinti.....
labai smalsu

labai smalsu
nesamone, mums tai net be abejoniu pasake kad aisku jog galima didinti ir mazinti...mes nusipirkom dar vadinama draudima 5metams,kad jei susibraizys jie restauruos o jei pavogs padarys naujus..i tai ieina ir tas didinimas ir mazinimas,kai baigsis draudimas ji galima dasipirkti arba jau reikes moketi uz korekturas.Bet cia anglijoje mums taip,bet as manau kad tai nepriklauso nuo salies,priklauso nuo darbuotoju kurie pajegus tai padaryt ar ne...gal pabandykit paieskoti kur kitur,juk tai tikrai svarbus dalykas,ypatingai vyru pirstai po 40 metu gali buti daug stambesni nei yra 20desiemties

Papildyta:
QUOTE(Xtulia @ 2007 03 17, 12:14)

Kaip matau, sitie populiarus ir daznai rodomi

man tai jie isvis negrazus...tikrai kazkokios verzles,gerai taviskis apibudino

QUOTE(lina_skl @ 2007 03 17, 12:56)
labai smalsu

labai smalsu
Labas, ne per seniausiai ir as buvau tame paciame salone.Man irgi lygiai tokia pacia istorija papasakojo

QUOTE(ASARe @ 2007 03 14, 14:47)
priklauso nuo karato, nuo dydzio ir t.t., mums ten sake tuos karatus, dar kazkokias raides visokias, bet as tai nieko ten nesigaudau, tai ir ne prisimenu 

Sveikos, truputi domejausi deimantukais. Jie skiriasi pagal dydi , spalva ir svaruma.
Deimanto dydis , 1 karoto deimantas tai jau labai brangu siekia net 10000$ , patys populiariausi yra 0, 01 karato siekia iki 600 lt , 0, 02 karato apie 120lt irt.t Labai sunku cia viska aprasyti, kadangi ir pati tiksliai neatsimenu. Ju spalva galetu buti ir G spalvos(skityti zemiau) ju didis yra apie 1,5 -1,7mm.
Didesni ir populiarus yra 0,1 karato kaina apie 500lt diametras apie 2ml , 0,2karato kaina apie 1400 lt ju diametras apie 4mm sitie daimantukai jau turi buti geresniu spalvu.(DEF)
Deimantukai yra zymimi spalvomis. Geriausia yra 3 spalvu, ir i tai reikia labai atsizvelgti tai: spalva D , spalva E , spalva F . I tai reikia atkreipti demesi, kadangi kitu spalvu deimantukai netures tokio spindesio kai D E F. Deimantams 0,0 per nuliuka po kablelio galima imti spalva ir zemesne tokie dazniausiai parsiduoda G spalvos ir zemesniu, nepamenu raidziu.
Deimantuku svarumas. O cia tai jau kose makalose, kuria reikia uzsirasyti pas juvelyra beveik nieko nepamenu, tik tie kad gers svarumasyra VS , VS1 , SI1 kitos raides zymi ju prastesni svaruma . O 0,1 ir 0,2 karoto , jei reiketu butinai imti VS1 ir SI1 svarumo.
Ten tu raidyciu belekiek ir neimanoma visko atsiminti. Viska man paaiskino Vilniuje Siauliu g 3 esancioje vestuviniu ziedu parduotuveje. rekomenduoju kreiptis del deimantuku. aciu jiems labai. Tik va ju ziedeliai man nepatiko.
Papildyta:
sory 0,01 karato apie 60lt

Labutis. O mes, manau, apsistosim ties sitais

Tik, ko gero, manasis bus be deimantuko. Man sutuoktuviu ziedas turi buti be ju.
Gal kuri daretes tokius (sita nuotrauka jau buvo rodyta cia)? Idomu kiek kainuos

Tik, ko gero, manasis bus be deimantuko. Man sutuoktuviu ziedas turi buti be ju.

QUOTE(lina_skl @ 2007 03 17, 11:56)
labai smalsu

labai smalsu
Na, kai žiedas dviejų spalvų - jį galima didinti/mažinti (aišku, dar priklauso nuo to, koks yra raštas, ar ten lygus paviršius, ar kas paraižyta). O vat žiedų su akmenukais (nesvarbu, ar tai briliantukas įdėtas, ar kažkas kito), tai ir kai sau darėmės, juvelyras iš karto sakė, kad tokių negalės didinti. Ir tai mums keliose vietose sakė. Tipo, garantijų neduoda, kad akmenukas neiškris... Vat su mažinimu tai problemų neturėtų būti. Bent jau pati mažinau net du žiedus su fianitukais, tai niekas neiškrito ir neišsiklibino. Tačiau dėl didinimo tai keli juvelyrai tikrai buvo perspėję, kad negali garantuoti, kad viskas gerai pavyks... Na, o kad dviejų aukso spalvų žiedo negalės padidinti... Tai čia nebent tik nuo pačio modelio priklauso. Bet ne vien dėl to, kad dviejų spalvų tas žiedas.
QUOTE(lina_skl @ 2007 03 17, 12:56)
labai smalsu

labai smalsu
teip ir man ta pati sake tame paciame Velniukyje...

paskui buvom paklausti vieno tokio juvelyro, sake tiesa - imanoma istempti, bet paskui dingsta visas grozis, nes tu skirtingu auksu skirtingas elastingumas, tai gali nebelikti tokios proporcijos.
kiek tiesos, nezinau, bet man taip sake...

Sveikos, merginos, gal as cia ne i tema, bet ar pagalvojate, kad jusu puosti ziedeliai neatrodys kaip vestuviniai? Man irgi jie be galo grazus ir malonus, bet kai mes rinkomes ziedus, norejome, kad jie butu ne papuosalas, o sutuoktuviu simbolis, todel pasirinkome pacius paprasciausius 4 mm plocio ziedelius. Kai kurie is ju mazai skiriasi nuo mano suzadetuviu ziedo su deimantu.. o jis tikrai ne vestuvinis:)
Mano viena pazistama irgi turi puosta vestuvini, tai niekada nepagalvociau, kad jis vestuvinis...
Na,
sekmes jums visoms!!;)
Mano viena pazistama irgi turi puosta vestuvini, tai niekada nepagalvociau, kad jis vestuvinis...
Na,
sekmes jums visoms!!;)
[quote=Boruzele07,2007 03 18, 16:42]
Gal merginos zinote Kaune toki juvelyra, kuris padarytu is savo aukso vestuvinius ziedelius? Mes sako aukso kaip ir neturime, is lombardo pirkti kazkaip nesaugu, tai ieskom kaune tokio juvelyro, kad turetu savo kokybiska auksa?
Labai aciu uz atsakymus
[/quote
Savo ziedus darome Kaune pas juvelyra, jo salonas "Aukso magija" priesais vestuviniu suknekiu salona Zeiga. Tik mes neseme savo auksa. Nulek paklausk , manau nesigailesi nes jis puikus juvelyras.
Gal merginos zinote Kaune toki juvelyra, kuris padarytu is savo aukso vestuvinius ziedelius? Mes sako aukso kaip ir neturime, is lombardo pirkti kazkaip nesaugu, tai ieskom kaune tokio juvelyro, kad turetu savo kokybiska auksa?
Labai aciu uz atsakymus
[/quote
Savo ziedus darome Kaune pas juvelyra, jo salonas "Aukso magija" priesais vestuviniu suknekiu salona Zeiga. Tik mes neseme savo auksa. Nulek paklausk , manau nesigailesi nes jis puikus juvelyras.