Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 22, 14:42)
Mes savo gaminomės, kaip ir ishiri neseniai minėjo, "Aukso Magijoje". Labai geras ten juvelyras dirba. Ir kiek vyro pažįstamų jo paslaugomis naudojosi, visi liko patenkinti. Patiko dar ir tai, kad jis iš praktinės pusės gali patarti, kas pasirinktam gaminyje yra gerai, o kas - ne. Aišku, padarys tai taip, kaip ir prašoma... Na, ir šiaip kaip žmogus jis labai malonus. O dar kai paprašėme, kad mano briliantukui norėsime ir sertifikatą gauti, tai irgi jokių problemų iš to nedarė. Ir dar pradžioj minėjo, kad gali 100 litų kainuoti prabavimo paslauga, bet paskui net neėmė tų pinigų, nes pritaikė važiavimą į Vilnių dar ir su kitais savo gaminiais, ne vien dėl mūsų važiavo.

Na reikės pabandyti nueiti ten smile.gif o jis nebrangininkas? lotuliukas.gif kažkaip nesinori permokėti už darbą... ir dar man iškilo toks klausimas: jei nori truputi ir balto aukso, tai skaičiuoja už jį visą, ar sakykim atsveria raudono, kurio aš turiu kiek tik reikia, ir skirtumą tik reik sumokėti?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 03 22, 09:25)
O kaip atrodo pačios sukurti žiedeliai? Tiesiog smalsu  blush2.gif

Ai, tai kad nenoriu iš anksto pasakoti blush2.gif . Mes taip įdomiai, nesam dar pareiškimų nunešę, tačiau jau po truputį ruošiamės vestuvėms... ax.gif Na, manau, kad nedažnai taip būna g.gif
Kai jau aš juos turėsiu padarytus, tai būtinai parodysiu ir jums rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi jau savo žiedukus atsiėmiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Nelabai gerai matosi ant foto visas grožis, bet man labai gražūs blush2.gif Platūs tokie, kokių norėjom. Moteriškas su 5 deimantukais, o ant vyriško tik paraižymai.
user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif žiedukai thumbup.gif Kiek gramų aukso reikėjo žiedams?
Atsakyti
tikrai grazu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 03 23, 06:46)
wub.gif  žiedukai  thumbup.gif  Kiek gramų aukso reikėjo žiedams?

Dėkui wub.gif 15 gramuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 23, 10:04)
Dėkui  wub.gif 15 gramuku  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif oi koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 03 21, 16:42)
o as kai tik girdejau, kad sumazinti ziedo su deimantuku, negali...gali tik nebent padidinti  g.gif  nu idomiai cia, kiek juvelyru, tiek nuomoniu.....
Papildyta:
o kaip sitie ziedai?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
aciu cili uz pagyrimus, man irgi sitie ziedai labi patiko thumbup.gif
Atsakyti
PUMPICA labai grazus ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
Pumpica labai grazus ziedulai... wub.gif wub.gif
Is kur toki modeliuka radot...??
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 03 23, 13:57)
Pumpica labai grazus ziedulai... wub.gif  wub.gif
Is kur toki modeliuka radot...??

Dėkui blush2.gif Susikūrėm galima sakyt...radom panašų kataloge vestuvių, ir rodėm juvelyrei, tarėmės kaip atrodys, kaip geriau padaryt ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti