Aš irgi naudoju virintą iš čiaupo

QUOTE(aaushra @ 2008 10 17, 13:29)
As naudojau nuo pat gimimo '' Tyras'' vanduo, tai toks kalketas, kad baisu, tai jau geriau tada is ciaupo

Kol kas tiek maisto gaminimui, tie šiaip atsigėrimui, perkam Neptūno vandenį.
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 02 11, 12:10)
mes naudojam virintą, specialiai nefiltruojam, nes kiek žinau iš studijų, kad nelabai gerai nes daug naudingų mineralų nusifiltruoja su kalkėm.Žinau, kad net gėlės laistomos filtruotu vandeniu mažiau žalios, bent jau mano fizikos dėstytoja būtų prieš 

Nesupykit, merginos, bet tai viena iš didžiausių mano girdėtų nesąmonių. Mes esam ne augalai, o žmonės, todėl vitaminus ir mineralus gaunam su maistu, o ne su vandeniu. Mes geriam filtruotą vandenį ir gėles laistom jau gal 6 ar 7 metus. Šį vandenį daviau ir savo tik gimusiai mergaitei. Jokių problemų. Vandenį filtruojam atvirkštinio osmoso būdu, be jokių chemikalų ar panašiai. Ir kitiems rekomenduoju tai daryti

QUOTE(Rasitalė @ 2008 11 05, 17:54)
Nesupykit, merginos, bet tai viena iš didžiausių mano girdėtų nesąmonių. Mes esam ne augalai, o žmonės, todėl vitaminus ir mineralus gaunam su maistu, o ne su vandeniu. Mes geriam filtruotą vandenį ir gėles laistom jau gal 6 ar 7 metus. Šį vandenį daviau ir savo tik gimusiai mergaitei. Jokių problemų. Vandenį filtruojam atvirkštinio osmoso būdu, be jokių chemikalų ar panašiai. Ir kitiems rekomenduoju tai daryti
Kai laukiausi, dariausi ir vandens tyrimus: filtruotas vanduo kuo puikiausiai tinka tiek mamai, tiek naujagimiui, o vat šulinio vandens gerti nepatarė. Apie pirktinius vandenis esu nelabai geros nuomonės, bet gal tik aš...

Del sulinio vandenio nepritariu ir as, maudyt naujagimius tai pat nepatartina,kiek girdejau tai sulinio virina maudant, aisku naujagimiams.
As perku "NEPTUNA" nes jis venintelis is paprastu vandeniuku tinka vaiko mitybai...na neskaitant humana aptamilio...
o naudoju spec vandeni, nes nuo paprasto vandens is krano mums alergija

QUOTE(trudeme @ 2008 12 15, 15:25)
Galiu būti čia pasmerkta... bet naudoju vandentiekio vandenį.
mes irgi naudojam vandentiekio vandenį, tik tiek kad naudojam įprastinį filtrą ir virintą mažei duodam.
tik virinta, taciau is krano

duodu pirktinį geriamąjį vandenį.
jo nevirinu
jo nevirinu

QUOTE(trudeme @ 2008 12 15, 16:25)
Galiu būti čia pasmerkta... bet naudoju vandentiekio vandenį.
Ir mes naudojam vandentiekio vandeni

Naudojam Neptuna ir virinam, bet kartais ir is ciaupo virinta.