O as galvojau,kad tik man vienai buvo taip sunku grizus su maziuoju kudikeliu i namucius....net buvau truputi save pradeejusi grauzti,kaip taip neturiu sveikatos....
mane paleido namo sekancia diena...kaip grizau namucio su maziuoju drauge su mano mama buvo ispuosusios kambari daugybe roziu tai as niekaip negalejau sulaikytia saru ir tada supratau,kad labai labai esu jautri...pirmosios dienos buvo lyg ir nieko,bet kazkaip labai keistai jauciausi,negalejau suprasti is kur zmones (mano mama,drauge,vyras)turi tiek sveikatos...o as tik maziukas miega ir as ilsiuosi....bet kaip uz poros dienu prasidejo man mastitas,tai niekaip nenulipom nuo telefono,vis skambindavom vyro mamai,kaip ta daryti,kaip ta daryti...patys gyvename Londone .....tai vyro mama sekanciai dienai nusipirko bilietus ir dviem savaitem atskrido mums padeti...nors mes gyvenam su mano tevais,mano mama dirbo ,tai tik po pietu budavo namuose,tai ji rupinosi visu ukiu,o anyta padejo rupintis mazuoju..labai labai pageldejo...daug ko suzinojau,nes ji ginekologe...esu begalo dekinga....kaip turesiu antraji is karta su ja sudarysiu sutarti,kad kokias dvi savaites ji man pades....