Manyčiau, kad tai priklauso nuo vaikų amžiaus
Būna įvairiausių pintų krepšelių, kurios laiko koks nors mielas gyvūnas.Galima tą krepšelį pripildyti saldainių
Na mūsų klasė irgi žaidžia šį žaidimą. Ištraukiau mergaitę. Dar rudenį, kai perėmiau šią klasę iš kitos mokytojos, ketinom švęsti gimtadienius, todėl surašė vaikai ant lapelių, kokios dovanos norėtų. Ta mergaitė, kuriai aš turiu pirkti kalėdinę dovanėlę, labiausiai nori kokių nors kvepaliukų. Kadangi greitai nenusipirks, tai paieškosiu, kad būtų didesnis buteliukas, kad ilgiau užtektų... Manau, kad ji bus labai patenkinta
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 05, 17:22)
Na mūsų klasė irgi žaidžia šį žaidimą. Ištraukiau mergaitę. Dar rudenį, kai perėmiau šią klasę iš kitos mokytojos, ketinom švęsti gimtadienius, todėl surašė vaikai ant lapelių, kokios dovanos norėtų. Ta mergaitė, kuriai aš turiu pirkti kalėdinę dovanėlę, labiausiai nori kokių nors kvepaliukų. Kadangi greitai nenusipirks, tai paieškosiu, kad būtų didesnis buteliukas, kad ilgiau užtektų... Manau, kad ji bus labai patenkinta 
Almux, tai tu žinai, kam dovaną pirkti,bet ką daryti,kai nežinai?...
Pritariu, kad nuo mokinuko(ės) amžiaus priklauso. Jei nežinodavau, kam ji teks, rinkdavau kokį tinkantį abiem, tokį "unisex"- žvakidę, metų simbolį(kokio gyvio kiti metai bus
), užrašų knygą, puodelį didelį išpaišytą. Yra toks dalykas, kur papurtai ir sniegas byra žemyn, stiklinis toks, o viduje-kalėdų motyvai, akvariumo imitacija, ar porelė bučiuojasi, tinka bet kokiam amžiui,gražu
QUOTE(mamaaida @ 2005 12 05, 23:19)
Tada ieškoti kažko universalaus, kad tiktų ir berniukui, ir mergaitei...
mano sunus pernai istrauke mergaite ir jai buvo padovanotas Sarmos cekis.Sunus sake, kad buvo labai laiminga...Siemet zadu daryti ta pati , tik siemet berniukas, tai aisku cekis ne is sarmos...
Maniskis ketvirtokelis, reikejo pirkt dovanyte uz 7-10 lt. Jis pats man pasufleravo, kad nupirkciau koki faina minksta zaisliuka, atseit su jais tai niekas nebezaidzia, bet labai grazu savo kambari papuost
Tai pardaveja ikiso meskuti uz 9 lt, atseit labai madingas zaislas daba, nes Igors is Dangaus toki tampesi
O pati tai galvojau koki fotoalbumiuka uz ta suma nupirkt, tokie daiktai visada sueina
O pati tai galvojau koki fotoalbumiuka uz ta suma nupirkt, tokie daiktai visada sueina
QUOTE(faticha @ 2005 12 12, 09:36)
mano sunus pernai istrauke mergaite ir jai buvo padovanotas Sarmos cekis.Sunus sake, kad buvo labai laiminga...Siemet zadu daryti ta pati , tik siemet berniukas, tai aisku cekis ne is sarmos...
Ka gali nupirkt Sarmoj uz 8 lt
QUOTE(Agotukas @ 2005 12 12, 10:47)
Arba jau yra visokių čekių, arba suma buvo kur kas didesnė
Pamenu mano laikais einamiausi dalykai buvo fotoalbumas, dezodorantas ir sokoladas
retai kas koki pakabuka ar ka idomesnio sukalvodavo padovanot.
Dar ,manyčiau, universali yra - taupyklė, kompaktas