zodziu taip... as su savo brangiuoju jau 3 metai kaip kartu. turime maza leliuka. siaip mes nesusituoke, bet kalbejom, jog kazkada (artimoje ateityje) tai padarysime. rodosi viskas butu gerai, taciau MB visai apsileido. ir patikekit manim, mane jau tai taip erzina, kad bandziau su juo ir graziuoju kalbetis, ir uzpykusi isrekiau viska, taciau rezultatu jokiu!

1 - grizes is darbo niekada nepersirengs. o pagrindine apranga - treningai! ffeeee.....
2 - nuolat turiu priminti, kad nuvazuiuotu i kirpykla, nes man jau darosi geda kur su "mauru" iseiti i zmones pasirodyti
3 - kad nusikarpytu nagus, as t.p. jam primenu
4 - uzsiaugino tOOOki pilva (ir kas baisiausia, kad pats sneka, jog reikia numesti svori, taciau jokiu pastangu nededa. netgi atvirksciau, naktimis saldainius valgo! siuliau eiti kartu i sporto sale, bet tai tik ir liko kalbomis)
oi nezinau... kai susipazinome tikrai taip nebuvo. visu pirma as tikrai nebuciau i toki ziurejus!!!

as puikiai zinau, kad man taip niekad netiks! su tuo nesusitaikysiu ir pati nei pilvo neuzsiauginsiu, nei treningus diena nakti pradesiu nesioti!

labai prasau... padekit susigrazinti ta vyra, kuri pamilau...