Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

Nu kazokiskiu gal ne g.gif bet jus gi laikot ir valot visus keturis kampus mirksiukas.gif tai ar sunku ir per viduriuka pereit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 15, 22:53)
Nesupyk,bet tada cia tu ne i tema.O mansis vakar prie kompo valge desryte ir,zinokit koks saunuolis,nepaliko jos apvalkalo,o danese iki koridoriaus ir padejo ant spynteles,nors iki siuskliu dezes butu tik 3 zingsniai.  doh.gif  .Nieko nesakiau,bet ir neismeciau pati.Nuo spinteles valiau dulkes,siuksles pakeliau ir atgal padejau.Palikti?Ar visgi ismest?  g.gif

pas mane irgi taip būna mirksiukas.gif . bet aš neilgai teištveriu neišmetus doh.gif . jam tai kas - į darbą išeina ir nemato to šiukšlyno, o man gyvent reik lotuliukas.gif . ir prieš svečius gėda doh.gif .
kai gulėjau ligoninėj, tai sūnus sakė, kad baisus bardakas namie. kad jie abudu nesitvarkė kol manęs nebuvo doh.gif . tai prieš grįždama liepiau susirvarkyt, nes kitaip namo nevažiuosiu. tai apsitvarkė šiek tiek. todėl darau išvadą, kad jei savaitę nesitvarko, reiškia dzin jam, nėra poreikio doh.gif . o ir sūnui taip pat vienodai rodo netvarka, nekliudo. nu ir ką daryyyt? blush2.gif lotuliukas.gif . gi nesiskirsi dėl tokių dalykų. kaip jau kažkas minėjo, šiaip žmogus neblogas, ir tėvas vaikams geras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 08:23)
Nu kokios jus smulkmeniskos  doh.gif  ar taip jau sunku buvo ismest g.gif  gal  zmogui trumpam sustojo smegenu darbas ir pamirso ka nese ir kur nese,tai ir paliko pusiaukelyje hihihi.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(misius @ 2007 03 16, 09:40)
Nu kazokiskiu gal ne  g.gif bet jus gi laikot ir valot visus keturis kampus mirksiukas.gif  tai ar sunku ir per viduriuka pereit  ax.gif

taip, mums sunku išmest. sunku visada būt tarnaitėmis - eit ir rankiot iš paskos visą šlamštą. net labai sunku !!!!!!!!!!!
Atsakyti
PATARIMAS-del kojinių ir visur kitur išmėtytų rūbų,atidengi koldrą ,aišku jo pusėje surenki visus išmėtytus rūbus ir sudedi gražiai po kodra,o tadu užkloji,o vyras atėjęs miegoti randa savo paliktą lobį doh.gif ,
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 03 16, 10:20)
PATARIMAS-del kojinių ir visur kitur išmėtytų rūbų,atidengi koldrą ,aišku jo pusėje surenki visus išmėtytus rūbus ir sudedi gražiai po kodra,o tadu užkloji,o vyras atėjęs miegoti randa savo paliktą lobį doh.gif ,

bijau, kad nubrauks ant grindų ir tiek to auklėjimo bus lotuliukas.gif . nors, jaučiu, reiks pabandyt
Atsakyti

taip, mums sunku išmest. sunku visada būt tarnaitėmis - eit ir rankiot iš paskos visą šlamštą. net labai sunku !!!!!!!!!!!
[/quote]
nu gal neperdekit jau taip smarkiai mirksiukas.gif juk nera taip jau baisiai kaip cia jus dramatizuojat ax.gif gamtos nepakeisit ir tvarkingumo geno mums neikisite ax.gif kas neisugdytas nuo gimties tai neiskiepisit jau augalotam vyrui,nu nebent lygiai taip pat elgtis kaip jis ir bent jau pora dieneliu nesutvarkyt paskui juos g.gif gal tada pagalvos kas cia negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 08:23)
Nu kokios jus smulkmeniskos  doh.gif  ar taip jau sunku buvo ismest g.gif  gal  zmogui trumpam sustojo smegenu darbas ir pamirso ka nese ir kur nese,tai ir paliko pusiaukelyje hihihi.gif  lotuliukas.gif

As jam sustabdysiu smegenu darba!!!!!!!!! triniti.gif O is tikruju tai ismeciau,ismeciau ir nieko nesakiau. irnesakyk.gif ir apelsinu zieves ismeciau.....na ir fool.gif as......
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 03 16, 09:49)
kai gulėjau ligoninėj, tai sūnus sakė, kad baisus bardakas namie. kad jie abudu nesitvarkė kol manęs nebuvo  doh.gif . tai prieš grįždama liepiau susirvarkyt, nes kitaip namo nevažiuosiu. tai apsitvarkė šiek tiek. Papildyta:

Cha.Tavo bent jau apsitvarke,oas grizus tooookiaaaaa kiaulide radau.Sake butu sutvarkes,bet kadangi mane anksciau isleido tai..... .Visa laime ,kad grizau au taip isvajota dukryte,na,o jei su bernu ant ranku buciau grizus tai visiems but buve gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 13:21)
gamtos nepakeisit ir tvarkingumo geno mums neikisite  ax.gif kas neisugdytas nuo gimties tai neiskiepisit jau augalotam vyrui,

žinai, su kiaulės genais irgi negimstama šiaip jau mirksiukas.gif. ir dar, sūnui aš tvarką skiepiju nuo prigimties. prie manęs jis nors ir burnodamas, bet būna priverstas tvarkytis. bet vos nepabaksnoji pirštu, arba lieka su vyru - ir sukiaulėja doh.gif . naglumas čia ir moterų išnaudojimas, ne kitaip protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 16 kovo 2007 - 15:11
Tai palaukit,palaukit tada kaltinkit anytas g.gif o ne vyrus kad jos neismoke tvarkos pagrindu doh.gif o jei jus akmenines ir labai istvermingos ir kantrios tai gal iki grabo lentos ir sugebest juos perauklet arba ne,greiciau iskiepit kaip kad skiepija pavasari medzius hihihi.gif kad tvarka yra tvarka o ne po namus ant duru rankenu kabariojancios kojines lotuliukas.gif ir nepatenkintas zmonos burbuliavimas ax.gif SEKMES JUMS BRANGIOSIOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 03 16, 11:20)

nu tema tai SUPER
sedziu ir zvengiu

jei tingit rankiot kojnes, garsiai pasakai, metosi kojnes o as ruosiuosi sluoti, jei nespeja susirinkti - tai keliauja i siuksliu deze biggrin.gif - as taip darau tik su vaiko zaislais - nesusirenka ir netvarko, eisnu pasiemu sluota ir pradedu sluoti - tai greit atbega ir pradeda tvarkytis biggrin.gif:D:D:D

juokinga bet gal pades ir vyram?
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 03 16, 08:20)

o nebuna tada kad vel viskas ant zemes ir jei tau reikia pati susirink g.gif , as neiskntus artais batus ar rubus ismetu i kolidoriu ant laiptu (mes gyvenam dvieju aukstu name) ta ryte eidamas i darba susisrenka mirksiukas.gif o oliau sakiau kad ismesiu i siuksliu konteineri ji jam nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
to ingalp: su vyru skyriausi ne del jo nevalyvumo, o del visai kitu priezasciu..bet jau jauciu palengvejima,kad namuose netvyro smarve, nesimeto purvinos kojines ir nestyro leksciu ir tusciu alaus buteliu kruva biggrin.gif thumbup.gif
ir dukrytei nuo to geriau, nes tevelis labai mego parodyti savo valdzia kai isgerdavo.
Atsakyti
jauciu, kad palieciau LABAI aktualia tema doh.gif pasiskaitinejau, ka prirasete.. na zinote, pasirodo man dar reikia pasidziaugti toki vyra gavus! pas mus namuose buteliai niekada nesimete, kojines kampe nestovejo (tiesa daznai jos guli salia skalbiniu krepsio - matyt ir jam kartais aptemsta akyse lotuliukas.gif ), o praustis kiekviena vakara eina thumbup.gif tik va jau antra savaite bambu, kad gal jau pas kirpeja laikas... oi reikes man "pizdaka" nuduoti uosvienei, kad blogai isauklejo! beee.gif o siaip geras jis pas mane zmogutis ir myliu ji labai (net ir toki apaugusi) wub.gif
Atsakyti