Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

Beviltiškas reikalas, su kojinėm ir t. t. Iš šeimos viskas ir pareina, jei berniukas augdamas nemato tvarkingo tėvo, ar mama neišreikalauja, tai toks ir išauga. O mes moteriškės norim pakeisti, tai kas pas juos įsitvirtinę nuo pat vaikystės...Galima jumoristiškai bandyt tai įveikti, Pvz šalia jo nešvarių kojinių numesti savo nešvarius apatinius, ir tegu guli toks komplektas. Gal tai padės.
Arba bųna vyrai mėgsta batus nusiavę palikti vidurį svetainės ant kilimo, tada tuos batus išnešti į laiptinę lotuliukas.gif
Atsakyti
Nelygu kokį veiksmažodį pavartosi - numetė, nudrėbė, įkišo - negražu, o jei paliko, pasidėjo, pamiršo - tai gal nebūtų jau tokia tragedija. Dėl kojinių, galiu pasakyti iš patirties - jeigu kasdien keisis kojines ir mazgosis kojas, nei vienos, nei kitos blogo kvapo tikrai neskleis. O jeigu pusę metų vaikščios su tomis pačiomis, kur jas belaikys - smirdės. Tai, beje, ne tik kojinėms, bet aplamai viso kūno prakaitavimui tinka.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2007 03 15, 11:15)
Nelygu kokį veiksmažodį pavartosi - numetė, nudrėbė, įkišo - negražu, o jei paliko, pasidėjo, pamiršo - tai gal nebūtų jau tokia tragedija.

Nu,cia tai prasiblaskymui.Pasidejo kojines prie lovos neribotam laikui,arba kol zmona jas pakels. thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ...vajai kokių vyriškių yra blush2.gif
..kažkaip per daugelį metų, nei kojinių miegamam neapliko "stovinčių" lotuliukas.gif , nei su dantimis neplautais vakare atsigulė..
..kažkaip niekad neteko stumdyt, pats visada laiku viskuo apsirūpina mirksiukas.gif
Kartais grįžęs po darbo dar ir vaiko žaisliukus surenka ir pirščiukus biggrin.gif nuvalo nuo veidrodžių ax.gif
Nera jis pedantas, bet manau, kad visvien priklauso nuo auklėjimo ir vyro mamos rolleyes.gif ....
Išmuštrino maniškį anytėlė thumbup.gif ....tai ir man gerai ir mūsų vaikai mato gerą pavyzdį namuose thumb_yello.gif
Atsakyti
[Nu va pagaliau atradau tai , ko man senai reikėjo thumbup.gif ...Kadais buvau tokią temą užvedus, bet likau nesuprasta, kad turiu vyrą nevaleiką doh.gif ...taigi prisidedu prie jūsų brangiosios bigsmile.gif ...Maniškis lygiai tox pats kaip ir daugumos... blink.gif Iš darbo grįžta suprakaitavęs(nors ne fizinis darbas, bet žmogelis apvalus savo gabaritais), tai jei nepasakysi kad eik NORS kojas nusiplauk, tai taip ir sėdės prie kompo unsure.gif Plaukų kirpimas taip pogi problematiškas reikalas g.gif Nagai, panagės, nevalyti batai, nuo purvo jau stati džinsai, nu vienu žodžiu viskas kas tik susiiję su higiena ir švara blink.gif Dabar net pradėjau tikrint ar vakare panaudota dušo želė, ar kempinė šlapia, kokia padėtis su dantų šepetuku unsure.gif , bet čia tik kaip sakoma ne problemos sprendimas verysad.gif ...Juk jis ne mažas vaikas, turėtų susiprotėt, bet kur tau verysad.gif šeimoje augo vienas, motušėlė viską už jį padarydavo(gal net ir kiaušinius apiplaudavo)...Tai po to žmonoms vargas vargelis su tokiais lepūnėliais..... verysad.gif
Atsakyti
Skaitau Jusu, mamytes, komentarus ir juokas per asaras mane ima...turejau ir as toki vyreli..toki dideli Vingiu Jona, apsileideli. Kojines ir po savaite laiko budavo nekeiciamos, ir nagai po menesi laiko nekirpti, ir pats nesiprausdaves menesi laiko galedavo isbut.Jam viskas dzin budavo doh.gif ir dar toks + prigeres alaus kurio smarves pakest negaliu man siulydavo pasimylet doh.gif Vienu zodziu siaubas...
Bet kas gerai, kad as su juo jau negyvenu biggrin.gif
O kas blogai, kad is jusu komentaru supratau kad tokiu vyru daug doh.gif verysad.gif
Ir kaip su tokiais gyvent??? unsure.gif
O vyro salia norisi smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružiukė: 15 kovo 2007 - 20:01
dieve mano doh.gif , o aš galvojau, kad viena tokia vargšė esu tas kojines rankiodama lotuliukas.gif
dėl prausimosi tai viskas normaliai, kasdien lenda į dušą, nebent labai pavargęs, tada derasi tongue.gif , bet aš nenusileidžiu.
nagai tai iš vis atskira tema lotuliukas.gif , rankų nukramto doh.gif (bet taip tvarkingai žinokit, net nepasakysi kad nenukirpti o nukramtyti lotuliukas.gif ), o kojų nagus kerpa tada, kai kojines ima plėšyt blink.gif doh.gif . plaukus kerpa tai kai nuvedu už rankos pas kirpėją blush2.gif
su treningais nevaikšto mirksiukas.gif , bet čia problemos nematau. jei namuose, tai kodėl gi ne.
dėl antsvorio - tai maniškis per mūsų bendrą gyvenimą 30 kg priaugo blink.gif doh.gif .

temos autorei tai tik tiek galiu pasakyt - prie prausimosi per keletą metų vistiek šiaip ne taip pripratinsi. o pilvas, kirpimas, nagų karpymas - tai kažin g.gif , čia tokie asmeniški dalykai, kad vargu ar įmanoma perauklėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 15 kovo 2007 - 20:22
QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 15, 19:14)
..kažkaip per daugelį metų, nei kojinių miegamam neapliko "stovinčių"  lotuliukas.gif , nei su dantimis neplautais vakare atsigulė..
..kažkaip niekad neteko stumdyt, pats visada laiku viskuo apsirūpina mirksiukas.gif
Kartais grįžęs po darbo dar ir vaiko žaisliukus surenka ir pirščiukus  biggrin.gif nuvalo nuo veidrodžių ax.gif
Nera jis pedantas, bet manau, kad visvien priklauso nuo auklėjimo ir vyro mamos rolleyes.gif ....
Išmuštrino maniškį anytėlė  thumbup.gif ....tai ir man gerai ir mūsų vaikai mato gerą pavyzdį namuose  thumb_yello.gif

Kaip džiugu pamatyti iš savo tėviškės mamytę, aš ten užaugau. Linkėjimai visai Garliavai. biggrin.gif
Atsakyti
Darsykutuką apsilankau. Na o bet tačiau, nepaisnt jo visokių kojinių ar dar kokių vaikystės neišaugtų ydų, vis tiktai aš jį labai labai myliu. Nes jis yra pats geriausias mūsų vaikų tėvelis, ir labai geros ir plačios širdies žmogelis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 15, 18:14)
..kažkaip per daugelį metų, nei kojinių miegamam neapliko "stovinčių"  lotuliukas.gif , nei su dantimis neplautais vakare atsigulė..
Kartais grįžęs po darbo dar ir vaiko žaisliukus surenka ir pirščiukus  biggrin.gif nuvalo nuo veidrodžių ax.gif
Išmuštrino maniškį anytėlė  thumbup.gif ....tai ir man gerai ir mūsų vaikai mato gerą pavyzdį namuose  thumb_yello.gif

Nesupyk,bet tada cia tu ne i tema.O mansis vakar prie kompo valge desryte ir,zinokit koks saunuolis,nepaliko jos apvalkalo,o danese iki koridoriaus ir padejo ant spynteles,nors iki siuskliu dezes butu tik 3 zingsniai. doh.gif .Nieko nesakiau,bet ir neismeciau pati.Nuo spinteles valiau dulkes,siuksles pakeliau ir atgal padejau.Palikti?Ar visgi ismest? g.gif
Atsakyti
Nu kokios jus smulkmeniskos doh.gif ar taip jau sunku buvo ismest g.gif gal zmogui trumpam sustojo smegenu darbas ir pamirso ka nese ir kur nese,tai ir paliko pusiaukelyje hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 09:23)
Nu kokios jus smulkmeniskos  doh.gif  ar taip jau sunku buvo ismest g.gif  gal  zmogui trumpam sustojo smegenu darbas ir pamirso ka nese ir kur nese,tai ir paliko pusiaukelyje hihihi.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Va va nuolaidžiauji reiškia, ir vis randi pateisinimą, aha, o taip beteisinant ims tie vyrai ir padarys Kazokiškių savartyną namuose, o tada su kokiom šakėm reikės namus pačiom liuobt???? lotuliukas.gif O jie teisinsis"NU ko čia tokia smulkmeniška sustojo smegenų darbas" biggrin.gif
Atsakyti