Arba bųna vyrai mėgsta batus nusiavę palikti vidurį svetainės ant kilimo, tada tuos batus išnešti į laiptinę
Beviltiškas reikalas, su kojinėm ir t. t. Iš šeimos viskas ir pareina, jei berniukas augdamas nemato tvarkingo tėvo, ar mama neišreikalauja, tai toks ir išauga. O mes moteriškės norim pakeisti, tai kas pas juos įsitvirtinę nuo pat vaikystės...Galima jumoristiškai bandyt tai įveikti, Pvz šalia jo nešvarių kojinių numesti savo nešvarius apatinius, ir tegu guli toks komplektas. Gal tai padės.
Arba bųna vyrai mėgsta batus nusiavę palikti vidurį svetainės ant kilimo, tada tuos batus išnešti į laiptinę
Nelygu kokį veiksmažodį pavartosi - numetė, nudrėbė, įkišo - negražu, o jei paliko, pasidėjo, pamiršo - tai gal nebūtų jau tokia tragedija. Dėl kojinių, galiu pasakyti iš patirties - jeigu kasdien keisis kojines ir mazgosis kojas, nei vienos, nei kitos blogo kvapo tikrai neskleis. O jeigu pusę metų vaikščios su tomis pačiomis, kur jas belaikys - smirdės. Tai, beje, ne tik kojinėms, bet aplamai viso kūno prakaitavimui tinka.
QUOTE(Robinzonas @ 2007 03 15, 11:15)
Nelygu kokį veiksmažodį pavartosi - numetė, nudrėbė, įkišo - negražu, o jei paliko, pasidėjo, pamiršo - tai gal nebūtų jau tokia tragedija.
Nu,cia tai prasiblaskymui.Pasidejo kojines prie lovos neribotam laikui,arba kol zmona jas pakels.
..kažkaip per daugelį metų, nei kojinių miegamam neapliko "stovinčių"
..kažkaip niekad neteko stumdyt, pats visada laiku viskuo apsirūpina
Kartais grįžęs po darbo dar ir vaiko žaisliukus surenka ir pirščiukus
Nera jis pedantas, bet manau, kad visvien priklauso nuo auklėjimo ir vyro mamos
Išmuštrino maniškį anytėlė
[Nu va pagaliau atradau tai , ko man senai reikėjo
...Kadais buvau tokią temą užvedus, bet likau nesuprasta, kad turiu vyrą nevaleiką
...taigi prisidedu prie jūsų brangiosios
...Maniškis lygiai tox pats kaip ir daugumos...
Iš darbo grįžta suprakaitavęs(nors ne fizinis darbas, bet žmogelis apvalus savo gabaritais), tai jei nepasakysi kad eik NORS kojas nusiplauk, tai taip ir sėdės prie kompo
Plaukų kirpimas taip pogi problematiškas reikalas
Nagai, panagės, nevalyti batai, nuo purvo jau stati džinsai, nu vienu žodžiu viskas kas tik susiiję su higiena ir švara
Dabar net pradėjau tikrint ar vakare panaudota dušo želė, ar kempinė šlapia, kokia padėtis su dantų šepetuku
, bet čia tik kaip sakoma ne problemos sprendimas
...Juk jis ne mažas vaikas, turėtų susiprotėt, bet kur tau
šeimoje augo vienas, motušėlė viską už jį padarydavo(gal net ir kiaušinius apiplaudavo)...Tai po to žmonoms vargas vargelis su tokiais lepūnėliais.....
Skaitau Jusu, mamytes, komentarus ir juokas per asaras mane ima...turejau ir as toki vyreli..toki dideli Vingiu Jona, apsileideli. Kojines ir po savaite laiko budavo nekeiciamos, ir nagai po menesi laiko nekirpti, ir pats nesiprausdaves menesi laiko galedavo isbut.Jam viskas dzin budavo
ir dar toks + prigeres alaus kurio smarves pakest negaliu man siulydavo pasimylet
Vienu zodziu siaubas...
Bet kas gerai, kad as su juo jau negyvenu
O kas blogai, kad is jusu komentaru supratau kad tokiu vyru daug
Ir kaip su tokiais gyvent???
O vyro salia norisi
Bet kas gerai, kad as su juo jau negyvenu
O kas blogai, kad is jusu komentaru supratau kad tokiu vyru daug
Ir kaip su tokiais gyvent???
O vyro salia norisi
dieve mano
, o aš galvojau, kad viena tokia vargšė esu tas kojines rankiodama
dėl prausimosi tai viskas normaliai, kasdien lenda į dušą, nebent labai pavargęs, tada derasi
, bet aš nenusileidžiu.
nagai tai iš vis atskira tema
, rankų nukramto
(bet taip tvarkingai žinokit, net nepasakysi kad nenukirpti o nukramtyti
), o kojų nagus kerpa tada, kai kojines ima plėšyt
. plaukus kerpa tai kai nuvedu už rankos pas kirpėją
su treningais nevaikšto
, bet čia problemos nematau. jei namuose, tai kodėl gi ne.
dėl antsvorio - tai maniškis per mūsų bendrą gyvenimą 30 kg priaugo
.
temos autorei tai tik tiek galiu pasakyt - prie prausimosi per keletą metų vistiek šiaip ne taip pripratinsi. o pilvas, kirpimas, nagų karpymas - tai kažin
, čia tokie asmeniški dalykai, kad vargu ar įmanoma perauklėt.
dėl prausimosi tai viskas normaliai, kasdien lenda į dušą, nebent labai pavargęs, tada derasi
nagai tai iš vis atskira tema
su treningais nevaikšto
dėl antsvorio - tai maniškis per mūsų bendrą gyvenimą 30 kg priaugo
temos autorei tai tik tiek galiu pasakyt - prie prausimosi per keletą metų vistiek šiaip ne taip pripratinsi. o pilvas, kirpimas, nagų karpymas - tai kažin
QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 15, 19:14)
Kaip džiugu pamatyti iš savo tėviškės mamytę, aš ten užaugau. Linkėjimai visai Garliavai.
Darsykutuką apsilankau. Na o bet tačiau, nepaisnt jo visokių kojinių ar dar kokių vaikystės neišaugtų ydų, vis tiktai aš jį labai labai myliu. Nes jis yra pats geriausias mūsų vaikų tėvelis, ir labai geros ir plačios širdies žmogelis.
QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 15, 18:14)
Nesupyk,bet tada cia tu ne i tema.O mansis vakar prie kompo valge desryte ir,zinokit koks saunuolis,nepaliko jos apvalkalo,o danese iki koridoriaus ir padejo ant spynteles,nors iki siuskliu dezes butu tik 3 zingsniai.
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 09:23)
Nu kokios jus smulkmeniskos
ar taip jau sunku buvo ismest
gal zmogui trumpam sustojo smegenu darbas ir pamirso ka nese ir kur nese,tai ir paliko pusiaukelyje