tikrai galima isaukleti. Manasis mane pirma k. parsivede namo, kai jo kambaryje buvo nepaklota lova

ismetyti daiktai ir ant stalo alaus butelis tuscias.Buvau pakraupusi, nes mano brolis toks pedantas, kad ir per daug net, tai cia buvo visiska priesingybe. Aisku, buvo siek tiek nepasitenkinimo - "cia mano kambarys" ir pan. Tai as jam pasakiau, kad kai jo kambarys yra nesutvarkytas - tegul manes neparsiveda, nes bus konfliktas. Man nemalonu. Labai graziai visa tai issprendeme. Dabar visada laikosi susitarimo. Buvo gal tik 2 k., kai neparsivede, nes is tikruju neturejo kada susitvarkyti, bet nenuolaidziavau
O del kvapu - tai manasis visada ateidavo ir ateina issikvepines, ka tik po duso. Gal bus kitaip kai gyvensime..?

Jau 1.5 metai kartu ir jis visada pries mums susitinkant palenda po dusu "kad
moterai 
butu malonu".
O del intymiu kvapu - tai tereikejo man viena k. tapti tylesnei ir jis po puse val. kamantinejimu iskvote, kas yra, kas man negerai

nes man nemalonu kalbeti tokiomis temomis, tai mane turi priversti. Po to pokalbio irgi viskas gerai

Dar kartais periodiskai pasiteirauja, ar ten viskas gerai
Gal man pasiseke, kad turiu supratinga zmogu..?
Dabar emiausi kito darbo - idiegti jam, kad masina taip pat turi buti tvarkinga

pakolkas zyziu - ir siek tiek padetis taisosi
Papildyta:beje, manasis oi nekudas buvo. Tai prikalbinau ji laikytis dietos. Per 6 sav. numete 11 kg

Bet jam dar nemazai liko.
Isvada: tikrai galima pakeisti zmogu, bet tam reikia skirti nemazai nervu, pastangu, laiko ir nenoreti, kad po ta pacia diena jis su viskuo sutiktu. Na, ir dar - is pradziu bandykite graziuoju, jei nepavyksta - keiskite taktikas
Kg tirpsta..