Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(SIMPL @ 2008 01 13, 20:48)
2. Nezinau, ar rasite daug vyru, kurie keicia kasdien triusikus, nebent baisus pedantai. Nekeiciu as ju kasdien ir  kas vakara nusmaudes, ju nesidedu, nes miegot einu visada nuogas ir zmona niekada nesake , kad smirdu, o ji pas mane svaruole. Nepakenciu lovoj kvepalu, man patinka lovoj naturalus kvapai.

o tai tu ryte atsikeli ir apsimauni tuos pačius vakarykščius triusikus? ar kaip? kodėl negalima pasiimt švarių ir juos apsimaut?
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 01 09, 17:14)
Kaip tai nesusitepa. Jei zinant taisykle, kad pasisiojus pas vyrus paskutinis lasas nukrenta ant triusiku, tai kas is to laso, Dioro kvepalai pasidaro? g.gif

Fui, nevalyvi vyrai negerbia nei saves nei moters. Bandau isivaizduot, guliu as visa grazi ir kvepianti ir irioglina i lova vyras su 3 dienu triusikais, nusipraues pries 5 dienas, nagai neapkarpyti, is ausu musmeres auga. Feeeee...

Paskutinis lasas ant bato, o ne ant trusiku.Reikia gerai nukratyti, tik aisku turi buti riba, paskui uzsizaist, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 01 09, 15:14)
Kaip tai nesusitepa. Jei zinant taisykle, kad pasisiojus pas vyrus paskutinis lasas nukrenta ant triusiku, tai kas is to laso, Dioro kvepalai pasidaro? g.gif

Fui, nevalyvi vyrai negerbia nei saves nei moters. Bandau isivaizduot, guliu as visa grazi ir kvepianti ir irioglina i lova vyras su 3 dienu triusikais, nusipraues pries 5 dienas, nagai neapkarpyti, is ausu musmeres auga. Feeeee...

Siaubas, mergos, kaip šlykštu....
Negi tikrai taip , kaip jūs sakote?
Tai kaip apskritai ištekėjot už tokių?
O beje, kalbant apie paskutinį lašą.....O tai kur daugiau jam nukristi?
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 01 14, 13:25)
O beje, kalbant apie paskutinį lašą.....O tai kur daugiau jam nukristi?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 13, 22:30)
o tai tu ryte atsikeli ir apsimauni tuos pačius vakarykščius triusikus? ar kaip? kodėl negalima pasiimt švarių ir juos apsimaut?

O jei maunasi tuos pačius, tai gal į kitą pusę išsiverčia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, į temą:
Ateina vaikas pas tėtį ir klausia:
-Tėti tėti, kur triusikų priekis?
Tėtis:
-Kiek kartų aš tau sakiau: geltonas plėmas - priekis, rudas - užpakalis.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moulin Rouge @ 2008 01 19, 16:30)
Tai va, į temą:
Tėtis:
lotuliukas.gif

thumbup.gif geras anegdotas lotuliukas.gif
Atsakyti
vyrai yra vyrai ir nieko nepadarysi...nors truputi isauklet galima.
Atsakyti
QUOTE(vienaragiuke @ 2008 01 20, 16:46)
vyrai yra vyrai ir nieko nepadarysi...nors truputi isauklet galima.

kaip suprasti ta tavo pasakyma?! vyrai yra vyrai.... hmmm... g.gif kad padarai, nesiojantys savo kelnese "velykas", yra vyrai tai visiems aisku. bet ar juos galima butu nors truputuka peraukleti, va cia tai jau retorinis klausimas blush2.gif taip kad, brangiosios ir isaukletieji brangieji, dalinkites savo patirtimi ir lai nors keletos moteriskiu pasaulis tampa sviesesnis! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 01 13, 00:10)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tai jau tikrai nemiegočiau kartu vienoj lovoj fui schmoll.gif
Mano tai tikrai tvarkingas,niekada nebuvo jokių rūpesčių dėl švaros...pedantas nėra...tokio,kuris prie veidrodžio sėdėtų ilgiau už mane tai irgi nepakęsčiau...
  Bet jau nepykit už klausimą...kaip su tokiais baisiais apkiautėliais vaikiukus pasigaminot?Gal  prieš tai juos išprausėt pačios?

drinks_cheers.gif man irgi toks klausimas iškilo
Atsakyti
tikrai galima isaukleti. Manasis mane pirma k. parsivede namo, kai jo kambaryje buvo nepaklota lova blink.gif ismetyti daiktai ir ant stalo alaus butelis tuscias.Buvau pakraupusi, nes mano brolis toks pedantas, kad ir per daug net, tai cia buvo visiska priesingybe. Aisku, buvo siek tiek nepasitenkinimo - "cia mano kambarys" ir pan. Tai as jam pasakiau, kad kai jo kambarys yra nesutvarkytas - tegul manes neparsiveda, nes bus konfliktas. Man nemalonu. Labai graziai visa tai issprendeme. Dabar visada laikosi susitarimo. Buvo gal tik 2 k., kai neparsivede, nes is tikruju neturejo kada susitvarkyti, bet nenuolaidziavau biggrin.gif
O del kvapu - tai manasis visada ateidavo ir ateina issikvepines, ka tik po duso. Gal bus kitaip kai gyvensime..? g.gif Jau 1.5 metai kartu ir jis visada pries mums susitinkant palenda po dusu "kad moterai biggrin.gif butu malonu".
O del intymiu kvapu - tai tereikejo man viena k. tapti tylesnei ir jis po puse val. kamantinejimu iskvote, kas yra, kas man negerai rolleyes.gif nes man nemalonu kalbeti tokiomis temomis, tai mane turi priversti. Po to pokalbio irgi viskas gerai bigsmile.gif Dar kartais periodiskai pasiteirauja, ar ten viskas gerai blush2.gif biggrin.gif
Gal man pasiseke, kad turiu supratinga zmogu..?
Dabar emiausi kito darbo - idiegti jam, kad masina taip pat turi buti tvarkinga biggrin.gif pakolkas zyziu - ir siek tiek padetis taisosi blush2.gif
Papildyta:

beje, manasis oi nekudas buvo. Tai prikalbinau ji laikytis dietos. Per 6 sav. numete 11 kg bigsmile.gif Bet jam dar nemazai liko.

Isvada: tikrai galima pakeisti zmogu, bet tam reikia skirti nemazai nervu, pastangu, laiko ir nenoreti, kad po ta pacia diena jis su viskuo sutiktu. Na, ir dar - is pradziu bandykite graziuoju, jei nepavyksta - keiskite taktikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moulin Rouge @ 2008 01 19, 17:30)
Tai va, į temą:
Tėtis:
lotuliukas.gif

net asara istrysko,aisku juoko,is anekdoto thumbup.gif

Niu merginos nesuprantu is kur jus tokius nevalas traukiat.Manau kad triusikus reikia keisti kiekviena diena ir maudytis taip pat,nes per diena nori nenori suprakaituoji smile.gif O jeigu dar dirbi fizini darba,taj isvis ax.gif Man idomu koks kvapas buna nuo to vyro,kuris tik savaitgaliais maudosi ir dar lentpjuvej dirba,tokio vyro net i namus neprimciau schmoll.gif

Dziaugiuos savuoju,nera jis pedantas,bet indus visada isplaus,kambarius issiurbliuos,kai priminsi ir tuoleta bei vonia isvalys,aisku buna kad pritingi,bet ir as kartais tingiu tavrkytis,taj manau turiu saunu suzadetini(mes kartu gyvenam) thumbup.gif
Atsakyti