Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 17:57)
jeigu moterys su maziaus smegenyse esanciu vingiu, tai vyrai be vieno smegenu pusrutulio.
Vyrus mylime, bet ne pasmirdelius. Jeigu pats supratingas, tai nereiskia kad visi arba dauguma tokiu.

drinks_cheers.gif gerai cia atkirtai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 16, 20:59)
drinks_cheers.gif gerai cia atkirtai!  thumbup.gif

negaliu pakesti kai vyras zemina moteri. patikek kertu taip ir maza nepasirodo.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 18:57)
1. jeigu moterys su maziaus smegenyse esanciu vingiu, tai vyrai be vieno smegenu pusrutulio.
2. Vyrus mylime, bet ne pasmirdelius.
3. Jeigu pats supratingas, tai nereiskia kad visi arba dauguma tokiu.

1. Dėl vingių skaičiaus skirtumo negaliu nieko pasakyti. Vyrų smegenys didesni - faktas. Be vieno smegenų pusrutulio manau išgyventi neįmanoma, bent jau negirdėjau tokių atvejų. Todėl jūsų pasakymas - niekinis.
2. turite tokius vyrus, kokius sugebate išlaikyti prie savęs. Kiek žinau jūs pati neapsisprendžiate - turite vyrą ar ne.
3. O jūs turite įrodymų, kad tokių mažuma? Pateikite prašom.

PS. Aš moterų negerbiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 09:31)
1. Dėl vingių skaičiaus skirtumo negaliu nieko pasakyti. Vyrų smegenys didesni - faktas. Be vieno smegenų pusrutulio manau išgyventi neįmanoma, bent jau negirdėjau tokių atvejų. Todėl jūsų pasakymas - niekinis.
2. turite tokius vyrus, kokius sugebate išlaikyti prie savęs. Kiek žinau jūs pati neapsisprendžiate - turite vyrą ar ne.

PS. Aš moterų negerbiu.

1 - kuris neturi vieno pusrutulio, daznai nemasto ir kalba nesamones. O tie kurie turi didesnius nei moteru, nebezino ka besakyti ir kaip be daryti, todel dazniausia pykstasi pats su savimi ir ta pykti islieja forume.
2 - ne tik kad laikau prie saves, bet ir surakinus lenciugu laikau lotuliukas.gif
2 - jau minejau ir dar pakartosiu, nekisk nosies i mano asmenini gyvenima. Tavo teise i moters negirbima.
3 - pasisakyk temose idomiai, kad moteriskes tave nepuldinetu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 17 kovo 2008 - 08:39
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 08:31)

PS. Aš moterų negerbiu.

"Tačiau iš smegenų svorio negalima spręsti apie asmens intelektualines savybes. Gamtoje yra daug gyvūnų, kurių galvos smegenų svoris didesnis nei žmogaus"(Vikipedija)
Keista, jei šalia jūsų gyvena moteris, kurios jūs negerbiat g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 09:47)
1. "Tačiau iš smegenų svorio negalima spręsti apie asmens intelektualines savybes. Gamtoje yra daug gyvūnų, kurių galvos smegenų svoris didesnis nei žmogaus"(Vikipedija)
2. Keista, jei  šalia jūsų gyvena moteris, kurios jūs negerbiat g.gif

1. Aš to ir nesakiau.
2. Man - natūralu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 09:48)
1. Aš to ir nesakiau.
2. Man - natūralu.

Natūralu gyventi negerbiant šalia esančios moters?
Ar natūralu gyventi be moters?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 17 kovo 2008 - 10:05
Ir tai ir tai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 10:07)
Ir tai ir tai.

Jums natūralu gyventi be moters? Keliate susirūpinimą lotuliukas.gif . Na o dėl gyvenimo negerbiant šalia esančio kito asmens, manau pirmiausia galime įžvelgti nepagarbą sau pačiam. Jūs nemylite savęs? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 10:17)
Jūs nemylite savęs?  cool.gif

Aš save nei myliu, nei nemyliu. Aš esu aš. Tiesiog esu. Priimu save visokį. Nesuprantu ką jūs turite galvoje sakydamą "mylite save"... Meilė - tai būdas jaustis laimingu. Aš jaučiuosi laimingu, tai gal myliu?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 10:20)
Aš save nei myliu, nei nemyliu. Aš esu aš. Tiesiog esu. Priimu save visokį. Nesuprantu ką jūs turite galvoje sakydamą "mylite save"... Meilė - tai būdas jaustis laimingu. Aš jaučiuosi laimingu, tai gal myliu?

Gyventi su žmogumi kurio negerbiate, prilyginu kaip gyventi kartu nemylint kito žmogaus. Taigi darau išvadą, kad jei gyvenate nemylėdamas kito žmogaus tolygu nemylėti ir negerbti savęs.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 10:33)
Taigi darau išvadą, kad jei gyvenate nemylėdamas kito žmogaus tolygu nemylėti ir negerbti savęs.

Kodėl darote tokią išvadą? Gal galite paaiškinti?
Atsakyti