Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 14:16)
1)Na kodėl jūs taip už mane sprendžiate... Nieko aš nesupratau, nes negalvojau ar galiu gauti geriau ar ne... Aš galiu gyventi su bet kuom, man nėra jokio skirtumo.
2)O meilė... jau sakiau - myliu visus žmones. Kai noriu. Arba kai reikia.

1)Supratau doh.gif . Jūs negerbiat moterų nes jos gyvena su jumis, ir jūs visiškai teisus. Aš irgi negerbčiau savęs, gyvendama su jumis ( tik prielaida, ne piršlybos mirksiukas.gif ). Nes jūs galit gyventi su bet kuo,aš deja ne. Jums visai nesvarbu kas gyvena šalia jūsų cool.gif .
2)Ar kartais nemaišot meilės ir sex. Keista neseniai rašėt, kad cituoju "Tiesiog jūsų meilė labiau iš išskaičiavimo nei kitų žmonių ir tiek. Jūs mylite už kažką. Asmeniškai aš myliu tiesiog. " ar čia tas pat kas "....myliu visus žmones. Kai noriu. Arba kai reikia" . Prieštaraujate sau pačiam. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 14:37)

1. Jūs gerai pastebėjote - deja, jūs negalite. Jums sunkiau.
Dėl to, kaip nesvarbu, kas gyvena šalia manęs - kol kas nebuvo svarbu. Jei tas, šalia gyvenantis žmogus pradėtų taip trukdyti man gyventi, kad aš nesugebėčiau prisitaikyti - jis būtų pakeistas kitu. Bet tai juk natūralu, mes visi renkamės geriausią variantą, ir arba pristaikome prie situacijos, arba ją keičiame.
2. Ne, nematau jokio prieštaravimo. Aš tiesiog myliu. Vieną žmogų, du, tris, šimtą... Ne už kažką... Galiu mylėti pasirinktinai, galiu mylėti urmu... Jūs net neįsivaizduojate koks jausmas yra mylėti visus žmones. Iš tiesų tai gana sunku, bet įmanoma. Tiesa gana nepraktiška, todėl neleidžiu sau mylėti visus visą laiką. Paprastia apsiriboju 3-5 per kartą. Bet tai vis tiek daug geriau nei mylėti tik vieną (turiu tokios patirties, jei klausite).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 17 kovo 2008 - 14:44
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 14:40)

1)Kad sunkiau, aš taip nesakiau. Tiesiog nenoriu gyventi su bet kuo. Ir jei gyveni su bet kuo, tą bet ką galima labai lengvai keisti kitu. Taigi kam tada taikytis pačiam prie situacijos, jei gali padaryti taip, kad taikytusi prie tavęs.
2)Gal tu visgi Dievas g.gif .
Patikslinkit tie 3-5 per kartą tai kūniškoji meilė, ar aš čia nieko nebesuprantu doh.gif .
Atsakyti
Jau visai nukrypote nuo temos......
Vienas ant kito, kaip mazi vaikai: vienas zodi, kitas du. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 03 17, 15:56)

ir taip reikia kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 03 17, 14:56)

Ir visai smagu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 14:56)
Patikslinkit tie 3-5 per kartą tai kūniškoji meilė, ar aš čia nieko nebesuprantu  doh.gif .

Šito patikslinti negaliu. Ir nenoriu. Šiaip seksas su meile visiškai niekuo nesusijęs.

QUOTE(klaida @ 2008 03 17, 14:56)

Taip, jūs teisi. Manau galima grįžti prie šios labai svarbios temos, idealiai tinkančios "Tėčio puslapiui".
Atsakyti
Tada kurkit nauja tema, pvz moterys pries vyrus arba mes pries jus ar pan. gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 17 kovo 2008 - 15:06
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 15:00)
Šiaip seksas su meile visiškai niekuo nesusijęs.

Va su šituo tai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 16:06)
Va su šituo tai sutinku.

meile meile, pinigai pinigais, sexas sexu. Logiska
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 13:10)
Moteris mane išsirinko. Apie protą - gal nedubliuokime temų.

QUOTE(ramune78 @ 2008 03 17, 13:12)
Ojūs pasirinkimo galimybės neturėjot mirksiukas.gif ?

QUOTE(laureta @ 2008 03 17, 13:15)

O ka, jus nezinojote, kad renkasi moteris, o ne vyras? Skyrybu iniciatores, deja, dazniausiai buna irgi moterys, tai dar karta pasako, kad renkasi moterys.
Atsakyti
Kad moteris renkasi, tai 100 proc. negaliu tvirtinti. Jei moteriai butent sis vyras nepatinks, tai ji su juo ir nesutiks buti atvirksciai.
Atsakyti