Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Knifofija @ 2007 04 06, 20:19)
Nenusimink  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kai nebeskabysi lapeliu bus dar grazesnes ir veslesnes. O tresti reikia pradeti tada, kai matai kad augaliukas, gelsveja. Jei zemeje pakanka maisto ( lapeliai sodriai zali) pradeti tresti galima lauke. Bet jei daigeliai gelsta (jiems truksta maisto) tada reikia pamaitinti ir mazucius.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif Daugiau neskabysiu schmoll.gif ax.gif Idomumo delei g.gif
Ir siaip, jus gi blogai nepatarsit wub.gif Jus profes hihihi.gif O as tik viska darau, is savo pastebejimu, patirties ir kasmetiniu nauju eksperimentu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 06, 20:59)
mirksiukas.gif  Daugiau neskabysiu  schmoll.gif   ax.gif Idomumo delei  g.gif
Ir siaip, jus gi blogai nepatarsit  wub.gif Jus profes hihihi.gif O as tik viska darau, is savo pastebejimu, patirties ir kasmetiniu nauju eksperimentu  blush2.gif

Kartais beeksperimentuodamas atrandi tokiu dalykeliu. Pvz. suradau kaip dauginti viena gele kuri praktiskai nesidaugina. 4u.gif

O cia visoms mergaitems su Velykoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 09 balandžio 2007 - 20:29
Nu šakės kokia nuotraukelė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noriu ir aš prie jūsų prisijungt.Ar galėčiau? ax.gif
Atsakyti

Buvau idejus nuotraukele visom su velykom, bet ji buvo pasalinta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 09 balandžio 2007 - 22:07
QUOTE(smalsiukė @ 2007 04 09, 20:25)
Noriu ir aš prie jūsų prisijungt.Ar galėčiau? ax.gif

Prašom, prašom į mūsų būrį 4u.gif
Atsakyti
Patarkite. Išpikiavau nasturtes jau kokia savaitė. Pradėjo gels lapeliai doh.gif Gal kokių trąšų trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 11, 11:25)
Patarkite. Išpikiavau nasturtes jau kokia savaitė. Pradėjo gels lapeliai  doh.gif Gal kokių trąšų trūksta?  g.gif

apie nasturtes visur rašo, kad jos jautrios persodinimui - tai ne ta gėlė, kurią reikia daiginti dėžutėse ir pikiuoti unsure.gif
taigi, jei neprigys paprasčiausiai sušilus orui ir praėjus šalnų pavojui (nes jos ir šalnoms labai jautrios) pasėsi tiesiai ten, kur augs ir sulauksi žiedų mirksiukas.gif nuraminau, atseit..... ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 balandžio 2007 - 10:31
Ar galima balkone auginti raganes? Jei galima, tai kokias? Ar kas nors bandėte?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 11, 10:30)
apie nasturtes visur rašo, kad jos jautrios persodinimui - tai ne ta gėlė, kurią reikia daiginti dėžutėse ir pikiuoti unsure.gif
taigi, jei neprigys paprasčiausiai sušilus orui ir praėjus šalnų pavojui (nes jos ir šalnoms labai jautrios) pasėsi tiesiai ten, kur augs ir sulauksi žiedų mirksiukas.gif nuraminau, atseit..... ax.gif  cool.gif

Velnias doh.gif Bet kaikurios tai tikrai pageltusios verysad.gif
Na bandysiu. Ačiū už patarimą ir nuraminimą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti,kaip sodinate balkone gėles,ar darote loveliuose dugne skyles?Aš pernai auginau didelę surfiniją,tai kol neprasidėjo dažni lietūs,tai augo labai gražiai.O paskui žemė lovely tapo labai šlapia,nes nebuvau padarius skylių,ir gėlė sunyko. Patarkit kaip darot jūs?Ačiū
Atsakyti
Aš tai užpernai nepadariau skylučių, pamenu man išvykus palijo, paskui saulutė pakepino, tai kai grįžau gėlytės buvo išvirusios doh.gif Tai pernai padariau skylutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 04 13, 12:38)
Sveikos,noriu paklausti,kaip sodinate balkone gėles,ar darote loveliuose dugne skyles?Aš pernai auginau didelę surfiniją,tai kol neprasidėjo dažni lietūs,tai augo labai gražiai.O paskui žemė lovely tapo labai šlapia,nes nebuvau padarius skylių,ir gėlė sunyko. Patarkit kaip darot jūs?Ačiū

Skylės būtinos, aš dar ir geotekstilės (perku Senukuose -- toks metalinis audinys) ant dugno tiesiu, kad tos skylės neužsikimštų.
Atsakyti