Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

Na aš irgi jau iš mugės prisitempiau daigų palergonijų ir susodinau ax.gif Viena rūšis išvis įdomi, smulkūs lapukai su baltais kraščiukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 07:40)
Na aš irgi jau iš mugės prisitempiau daigų palergonijų ir susodinau ax.gif Viena rūšis išvis įdomi, smulkūs lapukai su baltais kraščiukais thumbup.gif

tai gal cia naujai isvesta rusis g.gif gal parodysi blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ok, vakare nufotkinsiu ir parodysiu. Sakė tik jos smulkesnės būna ir lėčiau auga, bet į tarpus sukišau tarp svyrančių bus gerai ir smulkesnės thumbup.gif
Bet kaip pabrangę daigai, pernai toj mugėj pirkau po 1,40 Lt., šiemet jau pigiausiai radau 2,50 Lt., šiaip po 3 Lt. visur ohmy.gif
Atsakyti
O gal kas žinote kada ir kur Vilniuje kokia mugė daigelių bus blush2.gif biggrin.gif
Mano kažkotai pelargonijos apnyko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal jau buvote apie taikalbėję, bet neradau. Kaip galvojate, ar jau galima nakčiai palikti gėles balkone? Prisisėjau, išdygo, paaugo, tai ir tampau: dieną - balkone - naktį - kambaryje. Kažkaip neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2007 04 16, 12:05)
Sveikos,

gal jau buvote apie taikalbėję, bet neradau. Kaip galvojate, ar jau galima nakčiai palikti gėles balkone? Prisisėjau, išdygo, paaugo, tai ir tampau: dieną - balkone - naktį - kambaryje. Kažkaip neapsisprendžiu  g.gif

pažiūrėk, kokios prognozės oro šiai savaitei - praneša šalnas iki -6.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 16, 10:31)
O gal kas žinote kada ir kur Vilniuje kokia mugė daigelių bus  blush2.gif  biggrin.gif
Mano kažkotai pelargonijos apnyko  verysad.gif

balandzio 21-22d prie pc BANGINIS va jei nori dar paziurek cia
Atsakyti
Va mano svyrančios palergonijos baltais kraščiukais 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 17:41)
Va mano svyrančios palergonijos baltais kraščiukais  4u.gif
user posted image

user posted image

Šita rūšis tikrai ne nauja, o mugėse ar prekybos centruose daigai visada būna brangesni negu turguje.
Atsakyti
Nu ką žinau, pernai visur buvo daigai po 3-3,5 Lt., o mugėj pirkau po 1,40 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 21:04)
Nu ką žinau, pernai visur buvo daigai po 3-3,5 Lt., o mugėj pirkau po 1,40 Lt.

Pelargonijų daigai pernai buvo po 2,5lt., o visi kiti - surfinijos, bakopos, šlamučiai - po 1lt.(iš daigyklų, žinoma). Šiemet dar nežinau... blush2.gif , nors kas šiais laikais pinga?
O šitų pelargonijų nors šakos labai ilgos ir nenusikabina, bet krūmeliai būna tankūs tankūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 16 balandžio 2007 - 22:50
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 16, 11:15)
pažiūrėk, kokios prognozės oro šiai savaitei - praneša šalnas iki -6.

O tai ką daryt? Lauke jau pasėjau gėlytes... Baisu, kad nesušaltų. Dengt plėvele? g.gif
Atsakyti