Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

Labai aciu uz patarimus ! 4u.gif
Ypac suzavejo svyrancios fuksijos.... wub.gif Kazi ar dar ne per velu jas butu sodinti?..... Sitoj srity man dar labai daug ziniu truksta.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 05 14, 23:52)
kaaip manot ar verta belakti svyrancios begonijos. kovo men pasodinau ir jokio gyvybes zenklo. Pasodinau i molini puoda, kad matyciau dregmes kiek jame yra. o jis nedygsta. Gal jau ka nors kitka i ta puodyne sodinti  g.gif

As irgi pasodinau kovo menesi ir tik visai neseniai pradejo lapeliai listi.Jeigu tau nelabai reikia to puodo siulyciau dar pakentet.Tik gali padet kur toliau nuo akiu,kad ne erzintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 05 14, 23:52)
kaaip manot ar verta belakti svyrancios begonijos. kovo men pasodinau ir jokio gyvybes zenklo. Pasodinau i molini puoda, kad matyciau dregmes kiek jame yra. o jis nedygsta. Gal jau ka nors kitka i ta puodyne sodinti  g.gif

Pabandyk iskasti. Man ne karta buvo, kad as begoniju gumba, nors ir labai ziurejau, ne ta puse pasodinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 05 15, 02:05)
Labai aciu uz patarimus !  4u.gif
Ypac suzavejo svyrancios fuksijos....    wub.gif  Kazi ar dar ne per velu jas butu sodinti?.....  Sitoj srity man dar labai daug ziniu truksta..  ax.gif  blush2.gif

Sodinti tikrai nevėlu.
Atsakyti
Klausimas toms, kurios sodina gelytes i kokosines "kepures" ax.gif Kokie ju pliusai? Visuomet sodinau i plastmasinius lovelius, siais metais nusipirkau gelezini rema, i kuri dedasi kokosiniai ideklai, susodinau kol kas naslaites. Siaip labai grazu, bet laistant doh.gif viskas bega i apacia ant kaimynu kiemo, nes gyvenu 2 aukste cool.gif Gal turit kokiu "paslapciu", ar pilat vandeni ir nekreipiat demesio, kad jis iskart isbega? smile.gif
Atsakyti
Zinok tragedija buo su tuo jei neklystu kokoso pluostu. doh.gif sunkiai dregme sulaiko, kaip rasiai bega per visus galus. tada isigyjau bliuda i kuri idedavau ir liedavau po to puse dienos laukdavau kol prisigers vandenuko ir ka... ogi nieko, kiek palieji tiek turi. man labai grazu bet nemokejau priziureti. Ir labai vargau sad.gif
Atsakyti
Sodinau i loveli bakopas melynas, bet stai viena nei is to eme ir visa suvyto... lapeliai kaip pasiraite, nuglebe verysad.gif
Kas galejo jei nutikti? ka daryt? gal kam panasiai nutike buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2007 05 15, 20:18)
Sodinau i loveli bakopas melynas, bet stai viena nei is to eme ir visa suvyto... lapeliai kaip pasiraite, nuglebe  verysad.gif
Kas galejo jei nutikti? ka daryt? gal kam panasiai nutike buvo?  unsure.gif

Gali būti ir nuo vėjo. Man kartą buvo jau didelis vazonas ant šulnio. Susodintos keturios bakopos, tai po škvalo visos nuvyto ir numirė, o kakodėl taip ir neišsiaiškinau. Bet esu girdėjus kad dar kažkam buvo nuo vėjų tokie cūdai, o pas jus kartais škvalo nebuvo ???
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2007 05 15, 09:01)
Klausimas toms, kurios sodina gelytes i kokosines "kepures"  ax.gif  Visuomet sodinau i plastmasinius lovelius, siais metais nusipirkau gelezini rema, i kuri dedasi kokosiniai ideklai, susodinau kol kas naslaites. Siaip labai grazu, bet laistant  doh.gif  viskas bega i apacia ant kaimynu kiemo, nes gyvenu 2 aukste  cool.gif Gal turit kokiu "paslapciu", ar pilat vandeni ir nekreipiat demesio, kad jis iskart isbega?  smile.gif

Yra specialūs kristaliukai (hidrogelis) lyg smulkus cukrus, kurie sumaišomi su žemėmis ir tada sodinami augalai. Tos granulytės sugeria vandenį, stipriai išbrinksta, o kai žemė išdžiūsta, jos drėgmę atiduoda augalams. Instrukcijoj rašo, kad augalus reikia 4 kartus rečiau lieti. ax.gif Šiemet išbandysiu - gal neprabėgs taip kiaurai vanduo, kai žemė neperdžius.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 15, 21:53)
Gali būti ir nuo vėjo. Man kartą buvo jau didelis vazonas ant šulnio. Susodintos keturios bakopos, tai po škvalo visos nuvyto ir numirė, o kakodėl taip ir neišsiaiškinau. Bet esu girdėjus kad dar kažkam buvo nuo vėjų tokie cūdai, o pas jus kartais škvalo nebuvo ???

Hm... skvalo nebuvo bet buvo didelis gusingas vejas schmoll.gif
Gali buti, kad is tikruju ten jis ir pasidarbavo blink.gif

Gerai nors tiek kad gal ne kokia liga unsure.gif
Atsakyti
Labai aciu Knifofija uz atsakyma! drinks_cheers.gif pradejau bijoti, kad kaimynai neatlektu skustis pastoviom vandens balom ju kieme, reikia kazka daryti unsure.gif Dar pamasciau, kad apacioje pries beriant zeme ir sodinant gelytes idesiu pleveles kvadrata, gal per apacia tada ne taip begs ir kazkiek dregme laikysis ax.gif
Siandien visa nakti klausiau ar neateina skvalas ir bijojau, kad geliu nereiktu gelbet is balkono doh.gif
Atsakyti
doh.gif merginos...kas pala ten mėgsta šiaurinę pusę? begonijos ar pelargonijos?? drinks_cheers.gif
Atsakyti