Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

na ir mane cia sudominot su tom levandom, o jos siaip daugemetes ar vienmetes, nes siaip reikia tada derei pagalvoti kur seti jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 03 19, 21:15)
na ir mane cia sudominot su tom levandom, o jos siaip daugemetes ar vienmetes, nes siaip reikia tada derei pagalvoti kur seti jas smile.gif

jos daugiametės. pernai jas sėjau gal vasario mėnesį, vasarą išsodinau į gėlyną, tačiau jos nežydėjo. Įdomu kaip peržiemojo, ba dar sodyboj nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 03 19, 22:24)
jos daugiametės. pernai jas sėjau gal vasario mėnesį, vasarą išsodinau į gėlyną, tačiau jos nežydėjo. Įdomu kaip peržiemojo, ba dar sodyboj nebuvau blush2.gif

mniskiai tai lug ir perziemojo neblogai. Nors ir sausi buvo pilnai atžėles, kaip pavasari, taciau nieko bloga apziurejau smile.gif Gyvens. As tai auginiais dauginu. Nes jos pleciasi ir kai jau man netinka forma raunu lauk ir atsodnu .
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 19, 19:05)
Pas mane rusiškos sėklos,tai rašo,kad tik lengvai užberti. Dar rašo kad pašaldyti prieš tai reikia. Galima sėti ir tiesiai į dirvą,bet tada žydės tik kitais metais g.gif Zigzag,ar stratifikavot sėklikes? Kartais nesinori aklai vykdyti to,kas parašyta ant pakelio doh.gif  ax.gif Todėl ir klausiam žinovių cool.gif  blush2.gif

Jau iš manęs žinovė lotuliukas.gif
Sėklų tai tikrai nestratifikavau. Kur jau čia man. Net minčių tokių nebuvo.
Atsakyti
Sveikutės,
esu naujokė gėlių auginime.Šiemet pirmą kartą pasisodinau petunijų svyrančių.
Kaip ir išdygo, bet ne visos.Jau daigeliai apie 3-4cm.
O, sakykit, merginos, kada jas reikia atskirti?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2007 03 20, 17:19)
Sveikutės,
esu naujokė gėlių auginime.Šiemet pirmą kartą pasisodinau petunijų svyrančių.
Kaip ir išdygo, bet ne visos.Jau daigeliai apie 3-4cm.
O, sakykit, merginos, kada jas reikia atskirti?

Jei jau turi 4-6 lapelius, tai persodink atskirai kiekviena. Nes veliau pazeisi persodinant sakneles, ir jos skurs, kol vel prigis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 03 20, 17:53)
Jei jau turi 4-6 lapelius, tai persodink atskirai kiekviena. Nes veliau pazeisi persodinant sakneles, ir jos skurs, kol vel prigis.  mirksiukas.gif

Ačiū labai, o ar nereikia dar jų ir tręšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2007 03 20, 18:39)
Ačiū labai, o ar nereikia dar jų ir tręšti? g.gif

Po persodinimo pora savaičių tikrai nereikia tręšti. Augalas turi pilnai prigyti. Be to perjaunų daigelių irgi tręšti nereikėtų. Neaišku kokio jie dydžio pas jus.
Atsakyti
Sveikos, gėlininkės. Nusipirkau petunijų Fortunijų (surfinijų). Taip ant pakelio buvo parašyta. Sumokėjau 5 Lt už 6 sėklytes. Pasėjau pagal visas instrukcijas - neužbėriau žemėmis, uždengiau plėvele, laikiau šiltai. Bet kol kas jokių daigelių nepasirodė. Šiandien jau septyniolika dienų verysad.gif Ar man dar tikėtis, ar mesti lauk? Sėklos buvo "Sėkluvos".
Petunijos, kurių sėklų prisirinkau pas anytą, tokiu pačiu būdu daiginant išdygo gal per 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 03 21, 10:03)
Sveikos, gėlininkės. Nusipirkau petunijų Fortunijų (surfinijų). Taip ant pakelio buvo parašyta. Sumokėjau 5 Lt už 6 sėklytes.  Pasėjau pagal visas instrukcijas - neužbėriau žemėmis, uždengiau plėvele, laikiau šiltai. Bet kol kas jokių daigelių nepasirodė. Šiandien jau septyniolika dienų  verysad.gif Ar man dar tikėtis, ar mesti lauk?  Sėklos buvo "Sėkluvos".
Petunijos, kurių sėklų prisirinkau pas anytą, tokiu pačiu būdu daiginant išdygo gal per 5 dienas.

Tikekis mirksiukas.gif Mano pasetos kovo 9, tik 4 daigeliai pasirode is 10 ax.gif Laukiu kitu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 20, 20:58)
Po persodinimo pora savaičių tikrai nereikia tręšti. Augalas turi pilnai prigyti. Be to perjaunų daigelių irgi tręšti nereikėtų. Neaišku kokio jie dydžio pas jus.

Dabar jau žinosiu.
Einu lapelių skaičiuot... smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGAITES 4u.gif AS CIA KAIP IR NAUJOKĖ.IR NUSPRENDŽIAU KAD NORIU BALKONE GELYČIU TIK NEŽINAU AR DAR NE PER VELU SETI PVZ;PETUNIJAS 4u.gif
Atsakyti