QUOTE(marene @ 2007 03 21, 16:23)
O mano visos petunijos jau antra savaite ne is vietos. Stovi, kaip priristos-apie 1cm ir ne is vietos. Bijau, kad sviesos gali buti mazoka, bet juk saule pati nebusiu
Kas yra.?ka daryti?

Laukti

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 21, 18:10)
Neturi tikru lapeliu. Pradejo leisti tikrus lapelius tos, kurias is nevilties ispikiavau, tai galvoju, kad ir visas reik nelaukiant tikru lapeliu pikiuot?
QUOTE(marene @ 2007 03 22, 07:24)
Neturi tikru lapeliu. Pradejo leisti tikrus lapelius tos, kurias is nevilties ispikiavau, tai galvoju, kad ir visas reik nelaukiant tikru lapeliu pikiuot?
Aj nezinau net, as su petunijom nesicackinu

QUOTE(SOFIKA @ 2007 03 21, 15:55)
SVEIKOS MERGAITES
AS CIA KAIP IR NAUJOKĖ.IR NUSPRENDŽIAU KAD NORIU BALKONE GELYČIU TIK NEŽINAU AR DAR NE PER VELU SETI PVZ;PETUNIJAS 

Turbut jau veloka, nes labai ilgai dygsta.

QUOTE(zmonele @ 2007 03 22, 18:18)
O naslaites dar ne pervelu seti?
Naslaites irgi labai ilgai dygsta, as pries 3 savaites pasejau, tai tik 4 daigeliai islindo. Jei anksti paseji, tai ta pacia vasara zydi. Jei pasesi veliau zydes tik kita vasara

Nu ką žinau, užpernai sėjau petunijas po Motinos dienos, ir birželį jos man jau žydėjo
Nemanau, kad vėlu. Tuo labiau kaip šilta, daug greičiau ir auga jos, ir išnešti į balkoną galima mažesnias, o tada jau

QUOTE(poeme @ 2007 03 22, 17:14)
Turbut jau veloka, nes labai ilgai dygsta.
Bet yra daug kitu, kurias dar galima seti visa menesi. Man labai grazu svyrancios verbenos, lakisius, svyrancios nasturtes, beje jos zydi vasaros gale iki pat salnu.
Gal kas mano kitaip. 

verbenos dar ilgiau

O aš visai ne kaip gėlininkė elgiuosi: lėkštutėj ar kitokiame indely priberiu sėklų, užpilu vandeniu ir laukiu. Vandenyje išbrinksta, išleidžia šaknelę, kelis lapelius ir įsodinu į žemę. Sekančiais metais jei nesumąstau kitokių kvietkelių balkone - tai auga tos pačios, t.y. nuo pernai žydėjusių gėlių ir pribirusių sėklų. Auga kaip reikiant. Taip dabar pasielgiau su levandom- žiūrėsiu kas gausis. Oi- žiūriu kad užkrėčiau su levandom
. Aš jas senokai norėjau jas augint, bet neįsivaizdavau, kad mūsų žiemas gali iškęsti (mačiau augant p. Prancūzijoj) o ir sėklų pardavime tik šiemet užtikau.
Papildyta:
Petunijas ar sulfinijas sėt ne per vėlu, tik kad vėliau pasėta, tai augimas ir žydėjimas nusikels.

Papildyta:
Petunijas ar sulfinijas sėt ne per vėlu, tik kad vėliau pasėta, tai augimas ir žydėjimas nusikels.
Mergaites, SOS!!! , pasakykit kokiu gelyciu (nebijanciu salnu) yra siuo metu pirkti PC ir geliu p-vese, kurias jau dabar galima butu sodinti lauke i lovelius, ir kiek mazdaug kainuojaaaaaa???