Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

O mano visos petunijos jau antra savaite ne is vietos. Stovi, kaip priristos-apie 1cm ir ne is vietos. Bijau, kad sviesos gali buti mazoka, bet juk saule pati nebusiu smile.gif Kas yra.?ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 03 21, 16:23)
O mano visos petunijos jau antra savaite ne is vietos. Stovi, kaip priristos-apie 1cm ir ne is vietos. Bijau, kad sviesos gali buti mazoka, bet juk saule pati nebusiu smile.gif  Kas yra.?ka daryti?

Laukti mirksiukas.gif O kiek lapeliu turi tikru?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 21, 18:10)
Laukti  mirksiukas.gif O kiek lapeliu turi tikru?

Neturi tikru lapeliu. Pradejo leisti tikrus lapelius tos, kurias is nevilties ispikiavau, tai galvoju, kad ir visas reik nelaukiant tikru lapeliu pikiuot?
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 03 22, 07:24)
Neturi tikru lapeliu. Pradejo leisti tikrus lapelius tos, kurias is nevilties ispikiavau, tai galvoju, kad ir visas reik nelaukiant tikru lapeliu pikiuot?

Aj nezinau net, as su petunijom nesicackinu schmoll.gif Pas mane situacija tokia su tuo daiginimu, turiu tokia didele daigykla su daug skyluciu (na is senuku). Visu augaliuku seklas i ja supilu i laikau siltai ir tamsiai. Kai pradeda dygti (vieni anksciau , kiti veliau) tai ishkart ishdygusius persodinu i nunesu kur sviesu ir netaip silta karsta.gif. Tai va, ir petunijas (krumines) persodinau kai dar buvo tik pirmi lapeliai, ir melisa...viskas prigyjo thumbup.gif O svyranciu petuniju pas mane pilna daigykla, tai as aplamai, ishtraukiu nereikalingas, ir palieku stipriausia daiga rolleyes.gif Manau, gali rizikuot tik atsargiai - nepazeisk saknu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 22 kovo 2007 - 08:15
Dabar turiu petuniju, naslaiciu seklu. Ar ne per velia jas seti? Gal kuri is jusu nori, nes turiu truputi daugiau, tai galeciau parduot blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIKA @ 2007 03 21, 15:55)
SVEIKOS MERGAITES 4u.gif AS CIA KAIP IR NAUJOKĖ.IR NUSPRENDŽIAU KAD NORIU BALKONE GELYČIU TIK NEŽINAU AR DAR NE PER VELU SETI PVZ;PETUNIJAS 4u.gif

Turbut jau veloka, nes labai ilgai dygsta. unsure.gif Bet yra daug kitu, kurias dar galima seti visa menesi. Man labai grazu svyrancios verbenos, lakisius, svyrancios nasturtes, beje jos zydi vasaros gale iki pat salnu. mirksiukas.gif Gal kas mano kitaip. rolleyes.gif
Atsakyti
O naslaites dar ne pervelu seti?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 03 22, 18:18)
O naslaites dar ne pervelu seti?

Naslaites irgi labai ilgai dygsta, as pries 3 savaites pasejau, tai tik 4 daigeliai islindo. Jei anksti paseji, tai ta pacia vasara zydi. Jei pasesi veliau zydes tik kita vasara mirksiukas.gif Jei nebrangios seklos buvo, gali dar bandyt, gal rudeni suzys g.gif
Atsakyti
Nu ką žinau, užpernai sėjau petunijas po Motinos dienos, ir birželį jos man jau žydėjo thumbup.gif Nemanau, kad vėlu. Tuo labiau kaip šilta, daug greičiau ir auga jos, ir išnešti į balkoną galima mažesnias, o tada jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 03 22, 17:14)
Turbut jau veloka, nes labai ilgai dygsta. unsure.gif Bet yra daug kitu, kurias dar galima seti visa menesi. Man labai grazu svyrancios verbenos, lakisius, svyrancios nasturtes, beje jos zydi vasaros gale iki pat salnu.  mirksiukas.gif Gal kas mano kitaip.  rolleyes.gif

verbenos dar ilgiau doh.gif 3 savaite laukiu daigu schmoll.gif petunijas tikrai ne velu, ilgiau grazios issilaikys mirksiukas.gif naslaites geriau set is rudenio rolleyes.gif
Atsakyti
O aš visai ne kaip gėlininkė elgiuosi: lėkštutėj ar kitokiame indely priberiu sėklų, užpilu vandeniu ir laukiu. Vandenyje išbrinksta, išleidžia šaknelę, kelis lapelius ir įsodinu į žemę. Sekančiais metais jei nesumąstau kitokių kvietkelių balkone - tai auga tos pačios, t.y. nuo pernai žydėjusių gėlių ir pribirusių sėklų. Auga kaip reikiant. Taip dabar pasielgiau su levandom- žiūrėsiu kas gausis. Oi- žiūriu kad užkrėčiau su levandom blush2.gif. Aš jas senokai norėjau jas augint, bet neįsivaizdavau, kad mūsų žiemas gali iškęsti (mačiau augant p. Prancūzijoj) o ir sėklų pardavime tik šiemet užtikau.
Papildyta:
Petunijas ar sulfinijas sėt ne per vėlu, tik kad vėliau pasėta, tai augimas ir žydėjimas nusikels.
Atsakyti
Mergaites, SOS!!! , pasakykit kokiu gelyciu (nebijanciu salnu) yra siuo metu pirkti PC ir geliu p-vese, kurias jau dabar galima butu sodinti lauke i lovelius, ir kiek mazdaug kainuojaaaaaa???
Atsakyti