Įkraunama...
Įkraunama...

Kalcio papildai

QUOTE(Vaidutex @ 2008 02 25, 14:45)
O nuo kokio amziaus galima duoti kalcio vaikui.Mums 10men, turime tik 2 dantukus ir kiti nelenda. mociutes sako, kad truksta kalcio, gydytoja nieko nesako. Tai nezinau kaip daryti? Gal kas patarsite....

Tai zinoma,kad gali duoti kalcio,mes nuo 6men gerem ,,Osteocare,,,nes maziukei sunkiai lindo dantukai ir nesedejo blush2.gif
Atsakyti
mes irgi gerem kalci atsiradus rachito pozymiams. zodziu gerem po 10 lasiuku vit D3 10 dienu, paskui 2 savaites po 5 lasiukus ir kartu osteocare calcio syrupuko po saukstuka per diena. kai paskambinau gydytojai, sako vit D3 gerkit po pora lasiuku, o kalcio dar kokiu 10 dienu pagerkit. mano mergytei 5 men, as kazkaip bijau kad nebutu perdaug g.gif ka jus manot?
Atsakyti
mes nuo mazu dienu iki dabar Osteocare geriam thumbup.gif Labai megsta mano lelius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mums gydytoja ir paskyre osteocare gert. Bet as kvaisa kokias geras dvi savaites vaika girdziau dviguba doza, idomu koks poveikis gali buti ? tikiuosi, kad nepakenkiau labai sad.gif
Atsakyti
mano mazajam 4 men tuoj bus , rachita taip pat turi, vartojamm D3 po 4 lasus ir osteocare, bijau kad nepakenktu tas kalcis, nes ji galima vartoti tik nuo 6 men
Atsakyti
QUOTE(V.I.P. @ 2008 06 02, 21:53)
mano mazajam 4 men tuoj bus , rachita taip pat turi, vartojamm D3 po 4 lasus ir osteocare, bijau kad nepakenktu tas kalcis, nes ji galima vartoti tik nuo 6 men

Mes irgi nuo 4men. pradejome vartoti Osteocare mirksiukas.gif Nepakenkia visai, o net gi atvirksciai thumbup.gif Rasiau jau apie mus ax.gif Per pora savaiciu viskas susitvarke, daktare net stebejosi, kaip taip greitai pagerejo reikalai musu tongue.gif O is pradziu ji buvo paskirusi gerti vitD po 6 lasus 3 menesius doh.gif O mes po menesio atejom, apziurejo ji vaika ir pasake, kad viskas jau thumbup.gif ir vit gerkite iprastai smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui irgi buvo paskirtas biokalcis tiansi vaikasm, bet pastebejau, kad sluoksniuojasi nagai labai, luzineja. Ne nezinau, ka galvoti, nes pradejo po savaites mazdaug nuo naudojimo pradzios g.gif
Atsakyti
na mes pagerem kalcio kai buvo 4.5 men gal kokias 3 savaites, labai pagelbejo, na bent jau pagerejo tai tikrai, ir nezinau ar tai sutapimas, bet po menesio 2 dantukai perliukai isdygo smile.gif dabar jau mums 13 men ir as vel pradejau duoti po saukstuka osteocare sirupuko, ryte ir vakare, nes dygsta kruminukai, sunkokai. galiu pasakyti, kad po savaites reikaliukai daug geresni, miegelis ramesnis, as nezinau ar nuo sirupuko, ar sutapimas. bet man jis patinka nes ne tik kalcis, bet ir magnis ieina smile.gif tik nezinau kaip ilgai ji duoti, is pradziu galvojau pora savaiciu, dabar galvoju gal ilgiau 4u.gif tikrai niekas neparaso ar gali but perdozavimas kalcio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 08 12, 16:50)
Mano vaikui irgi buvo paskirtas biokalcis tiansi vaikasm, bet pastebejau, kad sluoksniuojasi nagai labai, luzineja. Ne nezinau, ka galvoti, nes pradejo po savaites mazdaug nuo naudojimo pradzios g.gif

Papasakosiu savo istorija. Mums 2 m. 10 men. Vasara budavo pakeliu savo maziuke uz pazastu, net stuburas braska, ar taip prisilieti prie alkunes, braska. Buvau labai issigandusi. Musu pediatre patare gerti Osteocare. Isgerem 2 butelius ir jokio rezultato. Tada pradejau ieskoti kitu keliu, kaip ta kalci organizem atstatyti. Pradejom gerti TianShi miltukini kalci vaikams. Ir mums jau sugerus puse tu miltuku (gerem po 1 arb. sauksteli vakare nuo 17 val.), nustojo brasketi kaulai. thumbup.gif po to dar vakarais paciulpdavom ciulpiamo kalcio ir aciu dievui thumbup.gif

Del nagu sluoksniavimosi. Gal tai sutapimas. Pabandyk nutraukti ir paziurek, ar situacija pasitaisys. Jeigu ne, vadinasi, ne kalcis kaltas. Apskritai, as manau, kad TianShi kalcis neturetu kenkti, nes jis kazkokios ten stabilios jonines formos ir nesikaupia organzime, kaip dauguma.
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 11 17, 17:10)
na mes pagerem kalcio kai buvo 4.5 men gal kokias 3 savaites, labai pagelbejo, na bent jau pagerejo tai tikrai, ir nezinau ar tai sutapimas, bet po menesio 2 dantukai perliukai isdygo smile.gif dabar jau mums 13 men ir as vel pradejau duoti po saukstuka osteocare sirupuko, ryte ir vakare, nes dygsta kruminukai, sunkokai. galiu pasakyti, kad po savaites reikaliukai daug geresni, miegelis ramesnis, as nezinau ar nuo sirupuko, ar sutapimas. bet man jis patinka nes ne tik kalcis, bet ir magnis ieina  smile.gif  tik nezinau kaip ilgai ji duoti, is pradziu galvojau pora savaiciu, dabar galvoju gal  ilgiau  4u.gif  tikrai niekas neparaso ar gali but perdozavimas kalcio?  g.gif

Kiek zinau, kalcio gali buti per daug. tada jis kaupiasi inkstuose pirmiausia. blush2.gif
Atsakyti
mano mazoji geria FLORADIX su kalciu ir vitaminais,augalu ekstraktais ir vaisiu sultimis, nes 1 metu turim tik 2 dantukus ax.gif
Atsakyti
Mes vartojam "Pieno mineralus", tai visai nieko, gero skonio, netgi praso kaip saldainiu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš savo vaikučiui girdau tik Tianshi vaikišką miltukinį kalcį ir esu prieš vaistinių kalcius, nes turiu nekokių rezultatų. Tianshi (Tiens) kalcis yra jonizuotas ir jis nesikaupia organizme, be to esant kažkokiems akmenukams jis juos tirpina. Mano vaikas jį gauna jau nuo kokių 6 mėnesių, tik žinoma specialiomis dozėmis smile.gif Be to šio kalcio sudėtį įeina ne vien tik kalcis, o daugiau mikroelementų bei vitaminų 4u.gif
Atsakyti