galvoju ar man cia vienai taip
kiti interneto puslapiai greit isijungia,o vat cia kazko labai letai

Kai vienu metu prisijungia daug narių, perkraunamas serveris, todėl ir sulėtėja

QUOTE(angel666 @ 2007 03 13, 22:05)
galvoju ar man cia vienai taip
kiti interneto puslapiai greit isijungia,o vat cia kazko labai letai

jo jo man irgi taip pat buna,ypac vakarais

Ištikrųjų nerealiai ilgai kraunasi.Kartais kantrybės neužtenka visai.
QUOTE(gincike1 @ 2007 03 20, 20:45)
Ištikrųjų nerealiai ilgai kraunasi.Kartais kantrybės neužtenka visai.
Gal tuo pačiu metu siunties dar ką iš interneto?

Puslapio užkrovimą taip pat stabdo antivirusinės, pokalbių (kaip msn, skype ir t.t.) progamos, ugniasienės

Anksčiau budavo daug greičiau versdavo puslapius

pas mane irgi jau tapati problema,anksciau viskas greiciau buvo,o kad dabar atverst puslapi vos ne 5kart kartot turiu kad ji pakrautu,jau kartais irgi nervai neatlaiko.interneta turiu is greituju ir kitus puslapius varto labai greit,manau cia SM problema,musu mamu tiek daug kad jau neatlaiko
,turbut reikia kazka keist paciam SM

o dar įtariu ir visi dideli sm parašai ir avatarai irgi įtakos turi, nes ne visada rodo paveiksliukus, kieno intikas lėtas kol atidaro

Be galo lėtai varto supermamą... Turbūt grožis reikalauja aukų - visokie paveikslėliai, animacijos...
Užknisa gerokai, nei internetas pakankamai greitas - kitus puslapius akimirksniu atverčia, o čia
Užknisa gerokai, nei internetas pakankamai greitas - kitus puslapius akimirksniu atverčia, o čia

QUOTE(Riva @ 2007 05 07, 15:23)
Turbūt grožis reikalauja aukų - visokie paveikslėliai, animacijos...
Būtent - kiekviena spalva, kiekvienas šriftas, paveiksliukas ir kt. "grožiai" lėtina šitą procesą. Aišku, spartos dar neprideda ir antivirusinės, užkardos ir kt.
Man taip pat labai lėtai krauna...
Esu naujokė, tad einu, ko gero, ten, kur greičiau... Nes tiek laiko ir kantrybės laukti neturiu. Ir ar verta?
Sėkmės.

Esu naujokė, tad einu, ko gero, ten, kur greičiau... Nes tiek laiko ir kantrybės laukti neturiu. Ir ar verta?