Turiu pasakyti, šiandien nuo pietų SM kantrybę bando
Internetas yra labai greitas, bet va, supermama stringa. Net, jei paraleliai atidarai kitus puslapius, jie vartosi labai gerai. Panašu, kad bus kažkas su šiuo puslapiu.

SUPERLETA SUPERMAMA
kantrybe matyt bando, nes kol atvercia psl....

kantrybe matyt bando, nes kol atvercia psl....

Man šiandien labai greitai kraunasi. Matyt internetas lėtas.
QUOTE(zinulė @ 2008 02 17, 20:42)
Man šiandien labai greitai kraunasi. Matyt internetas lėtas.
nesutinku del interneto letumo..nes va dbr tarkim kol man atidare sita temele kad parasyciau,tai pasitikrinau du yahoo mailus ir dar per pazintis su drauge pora laisku pasirasem..visus kitus psl greit uzkrauna,o MAMULIU net psl kol kita atidarys reik lb ilgai laukti

QUOTE(SECREAT @ 2008 03 02, 17:15)
nesutinku del interneto letumo..nes va dbr tarkim kol man atidare sita temele kad parasyciau,tai pasitikrinau du yahoo mailus ir dar per pazintis su drauge pora laisku pasirasem..visus kitus psl greit uzkrauna,o MAMULIU net psl kol kita atidarys reik lb ilgai laukti 

nu jo, šiandien man SM varto siaubingai lėtai, nors visa kita veikia kaip ir visada

QUOTE(Gustuke @ 2008 03 02, 17:45)
nu jo, šiandien man SM varto siaubingai lėtai, nors visa kita veikia kaip ir visada 

O man normaliai

QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 02, 19:27)
ir man normaliai..
Ir man greitai verčia puslapius,nors pajungta emulė

Juokinga, tema lygiai pries metus pradeta. Susiradau ja tik siandien ir net pamaniau is pradziu, kad naujai sukurta
Anksciau visai normaliai galejau po supermamas narsyti, o pastaruoju metu taip nezmoniskai ilgai krauna, kad normaliai naudotis nebeimanoma
Isijungi ir ziuri ziuri i balta lapa....
Ir diena, ir vakare tas pats...ka gi, sveikinu su populiarumu tinklapi
Bet gal kaip nors galima pagerinti
Siulau pradzioj apklausti visus lankytojus, gal galima butu koki issokanti apklausos langa prisijungus sukurti ar pan., na cia jau programuotoju "menas"... Nelikim abejingos, kaip sakoma

Labas, man irgi nerealiai letai krauna pilna SM versija,todel bendrauti normaliai negaliu, isijungiu nepilna versija (be jokiu logotipu, parasu, be prisijungimo ir t.t) tik tada galiu skaityti foruma. Interneto greitis virs 3000 kbps, pvz. dabar 3081 kbps.,klausiau pas interneto tiekeja kame cia saknys, tai atsake kad arba kompo nustatymuose kas nors padaryta, arba problema SM, kadangi ne tik namuose, bet ir darbe kraudavo labai letai, manau problema tikrai ne mano interneto greityje ar kompo nustatymuose, o cia-SM. Taigi, buciau ir as patenkinta, jeigu KAZKAS patartu kaip pajudinti puslapiu uzkrovimo tempus.
Siuo metu labai aktualu pabendrauti su liepinukemis
o galimybiu kaip ir nera.