Nieko, paveziosim ir maziuka jei ka
svarbu galimybe su veltinio bamba pabendraut
Laba naktis bet jau tempai pas jus
Va jau dvi valandas sedziu naktineju noriu pavyt jusu mintis
Reik ir man bent zodeli kita parasyt o tai paskui is senbuviu ismesit

Gaila kad slapsteis nepasirodei
(Akvilyte minejo kad Lt esi bet kazkaip nedrasu buvo i svecius prasytis. Man taip apie dekupaza butu buve smalsu paklausinet )
Rodau darbelius. Nekopijavau nieko bet kaip kazkuri minejo daznai "pasigaunam" panasias idejas.

Papildyta:
Ech dar si ta uzmirsau. Temos pradzioj maciau kazkas biserio knygele siuntinejo. Tikrai nevarkit idedu nuoroda i daug tikrai labai daug knygeliu
Aisku reiks uzsiregistruot kelias zinutes parasyt ir siuskites i sveikata
VA CIA
Reik ir man bent zodeli kita parasyt o tai paskui is senbuviu ismesit
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 19:02)
LT, kur daugiau
ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai
juolab, kad ir apgulta palapine buvo
Vienoj galerijoj uztai nesusilaikius boruzytes apciupinejau 
katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia
veliu mazai ir retai, o vilnu kaip fabrike pas mane 
ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai
katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia
Rodau darbelius. Nekopijavau nieko bet kaip kazkuri minejo daznai "pasigaunam" panasias idejas.

Papildyta:
Ech dar si ta uzmirsau. Temos pradzioj maciau kazkas biserio knygele siuntinejo. Tikrai nevarkit idedu nuoroda i daug tikrai labai daug knygeliu
VA CIA
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 17, 00:03)
perskaičiau su veltinio bamba, galvoju kas čia per tokia atsirado
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 23:41)
Aš suprantu kad nepatenkinta kai į tavo klausimus neatsakiau.
Manęs gudrybiu ir niekas nemokė, išmokau per klaidas. Ir aišku kursai padėjo.
Manęs gudrybiu ir niekas nemokė, išmokau per klaidas. Ir aišku kursai padėjo.
patenkinta, senai buvo, pamiršau
Aciu Jumi
Tiek graziu dalykeliu ten, o ir ideju galima pasigaudyti
Sveiki
As cia naujoke, tai gal jau ir esat kalbejusios apie tai (bet neradau)... Noriu paklaust, kaip reikia padaryti tokius suktukus kaip iš 2 modeliuko?
http://www.geocities...papuosalai.html
As cia naujoke, tai gal jau ir esat kalbejusios apie tai (bet neradau)... Noriu paklaust, kaip reikia padaryti tokius suktukus kaip iš 2 modeliuko?
labas rytas 
oooj nespėju su jūsų tempais, matyt darbe reiks pasiimti vaiko auginimo atostogas iki 3 metų
dėl veltinio ir SM 
kadangi dar turėjau pabaigti paparastutį darbeliuką, tai nors persiplėšk. pats paprasčiausias, elementariausias ir nevertas diskusijų, bet man mielas, gal kad paskutinis

Jumi - baik su nuorodom, su veltiniu jau nespėju
oooj nespėju su jūsų tempais, matyt darbe reiks pasiimti vaiko auginimo atostogas iki 3 metų
kadangi dar turėjau pabaigti paparastutį darbeliuką, tai nors persiplėšk. pats paprasčiausias, elementariausias ir nevertas diskusijų, bet man mielas, gal kad paskutinis

Jumi - baik su nuorodom, su veltiniu jau nespėju
Labutis jau labai seniai cia lankiausi ziuriu per ta laika kiek grazumeliu pridaret
. O gal kas zada per kauno dienu muge geguzes 20 d. pardavinheat savo veltinukus ?
?
Linada,
Darbelis ti tikrai laabai grazus
(matyt todel, kad pati labai panasu dariaus
) tik kodel sakai, jog paskutinis?
QUOTE(Jumi @ 2007 03 16, 23:33)
(Akvilyte minejo kad Lt esi bet kazkaip nedrasu buvo i svecius prasytis. Man taip apie dekupaza butu buve smalsu paklausinet
ajajai....be reikalo
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 03 17, 10:39)
Linada,
(matyt todel, kad pati labai panasu dariaus
) tik kodel sakai, jog paskutinis? 
paskutinis padarytas, ir labai jau sunkiai "išgimdytas"
aišku bus ir daugiau, bet paskutiniu metu labai tempai suletėję, užtai kiekivienas bumbuliukas labai svarbus ir mielas
QUOTE(Vienintelevitali @ 2007 03 17, 11:19)
Sveiki
http://www.geocities...papuosalai.html
Prašom
suktinukai